• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden sürekli bakar ama açılmaz?

çok uzun zaman olmadı zaten toplarsak bu 3. karşılaşmamızdı ve hiç yalnız kalamıyor işinden dolayı. bilmiyorum ya :KK43:

İşte liseli olmadığımız için "bana bakıyoo kesin benden hoşlanıyooo :KK68:" kafasında olmamalıyız artık. :KK53:
Ha bir de şimdi düşündüm de, bu zamana kadar benimle tanışmak için gelen erkeklerden hiçbirinin öncesinde bana baktığını fark etmemiştim. Neden? Çünkü fark ettirene kadar beklemiyorlar harekete geçiyorlar. :KK45:
bilmiyorum nevom ya genellemelere göre hoşlanıyor/mıyor da diyemeyiz de işte ben bu adamdan hiç emin olamadımki zaten:KK14:

birçok sebebi olabilir. ah ben de bir çözebilsem.:KK53:

görünce gülen, karşı karşıya geldiğinizde gözlerinin içine bakan, devamlı yüzüne bakan, birkaç kez konuşmaya çalışıp gerisini getirmeyen ama hala ilgili gibi duran bir erkek neden açılmıyordur? biri bana da anlatsa.:KK51:

25 yaşındayım küçük de değilim yani öyle biri baktı etti hoşlanıyor diyecek biri kesinlikle değilim ama farklı bir durum olduğu anlaşılıyor.

ama bu durumda çoğunlukla ya sevgilisi vardır bence ya çekiniyordur. reddedeceğini düşünüyor olabilir. ortam bulamıyor da olabilir. :110:çok seçenek var.
yani kesinlikle bende küçük değilim lisedeki bakışmaları veya öylesine bakmayı karıştıracak yaştada değilim. farklı işte çok farklı. sebebini anlamak istiyorum

bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?:110:
:KK52:
tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum

Son yıllarda kadınların da "gaza gelerek" alevlendirdiği bir durum var.

"Eğer hoşlanıyorsan ilk adımı sen at, daima erkeklerden bekleme"...

Bizim özgür kızlarımız erkeklerin bu üstlerinden sorumluluk atma ve uğraşma zahmetinden kurtulma stratejisini pek sevdiler.

Bunun modernlikle alakası yok, soyut adımlar kadından, somutlar erkekten gelmeli.

Sadece bakmak da soyut bir adım ve kadına yakışır...

Kadın zaten bakışlarıyla cesaret vermiştir adam da bir zahmet harekete geçsin, olayı başlatsın artık.

Sizin durumunuza gelirsek adam soyut boyutta kalmış, bu ilk kusur...

İkincisi de gördüklerim ve duyduklarıma dayanarak söyleyeyim ki...

Bir adam "neden" diye sormanıza sebep olacak tavırlarda bulunuyorsa...

"Neden böyle yaptı/yapmadı?" dedirtiyorsa uzak durmakta fayda var.

Üç günlük dünyada ister sevgili adayınız isterse bizzat sevgiliniz olsun...

Dengeli huzurlu ilişkiler yaşamak varken kimsenin akıl bulandırıcı hareketlerine mahal vermemek lazım...
:ssz:

Son yıllarda kadınların da "gaza gelerek" alevlendirdiği bir durum var.

"Eğer hoşlanıyorsan ilk adımı sen at, daima erkeklerden bekleme"...

Bizim özgür kızlarımız erkeklerin bu üstlerinden sorumluluk atma ve uğraşma zahmetinden kurtulma stratejisini pek sevdiler.

Bunun modernlikle alakası yok, soyut adımlar kadından, somutlar erkekten gelmeli.

Sadece bakmak da soyut bir adım ve kadına yakışır...

Kadın zaten bakışlarıyla cesaret vermiştir adam da bir zahmet harekete geçsin, olayı başlatsın artık.

Sizin durumunuza gelirsek adam soyut boyutta kalmış, bu ilk kusur...

İkincisi de gördüklerim ve duyduklarıma dayanarak söyleyeyim ki...

Bir adam "neden" diye sormanıza sebep olacak tavırlarda bulunuyorsa...

"Neden böyle yaptı/yapmadı?" dedirtiyorsa uzak durmakta fayda var.

Üç günlük dünyada ister sevgili adayınız isterse bizzat sevgiliniz olsun...

Dengeli huzurlu ilişkiler yaşamak varken kimsenin akıl bulandırıcı hareketlerine mahal vermemek lazım...
:KK14:
haklısınız

Ben de yakışıklı birini gördüm mü bakarım. :KK8: Hatta 2 gün sonra daha önce baktıgımı unutur tekrar tekrar bakarım aa ne tatlı cocukmus diye ahahahah arkadaslarım cok dalga gecer daha dün kestigin cocuk ya bu diye :KK48:
Ama hic tanısma konusma amacım olmadı. Tamamen gözün hoş gelen seylere bakmayı istemesinden kaynaklanıyo. Sanatsal bi kaygı :cool:Yani yandaki ormandan vizesiz pasaportsuz kacmıs tek kaslı hıyara bakacagıma taş gibi cocuga bakıyorum ne yapayım :KK33:

merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki? :63:

bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?:110:

tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum:KK52:
hiç hazzetmem dik dik bakıp hiçbir icraata geçmeyen erkeklerden. bu utangaçlık değil, utangaç biri gözlerini süzmeye bile çekinir. işte bu yüzden tutarsız davranan erkekleri sevmem. hoşlanıyorsan gidip konuşucaksın, bu ne saçmalık ya. şu erkek milleti bi alem

merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki? :63:

bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?:110:

Yasi kac acaba bu erkegin?

uzun süredir bakiyorsa bosver unut..
daha yeni ise ozaman belki konusmaya firsat ariyordur
hakkinda hayirlisi olsun

Eğer siz hoşlanıyorsanız ille de ondan adım beklemeyin bence.

Nişanlıma ben açılmıştım. Baktım mıy mıy mıy, sürekli flörtleşme, arabesk bakışmalar... Ay hiç gelemem öyle "25 sene bakıştık, tam açılacakken sevdiğim öldü" triplerine. Dedim bak böyle böyle, yıllarca da seni bekleyemem. Yazık o da pek bir rahatlamıştı:KK14:

Bende. Yaklaşık 2 aydır biriyle bakışıyorum ne gelen var ne giden.. Hatta bu adam ben başka bi erkekle normal olarak konuşurken bile bana trip atan biri ama yok gelip konuşmuyor... Tabi bizim durum çok farklı...

Back
X