- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
bilmiyorum nevom ya genellemelere göre hoşlanıyor/mıyor da diyemeyiz de işte ben bu adamdan hiç emin olamadımki zatenİşte liseli olmadığımız için "bana bakıyoo kesin benden hoşlanıyooo" kafasında olmamalıyız artık.
Ha bir de şimdi düşündüm de, bu zamana kadar benimle tanışmak için gelen erkeklerden hiçbirinin öncesinde bana baktığını fark etmemiştim. Neden? Çünkü fark ettirene kadar beklemiyorlar harekete geçiyorlar.
Bu aynı adam değil, değil mi?bilmiyorum nevom ya genellemelere göre hoşlanıyor/mıyor da diyemeyiz de işte ben bu adamdan hiç emin olamadımki zaten
yani kesinlikle bende küçük değilim lisedeki bakışmaları veya öylesine bakmayı karıştıracak yaştada değilim. farklı işte çok farklı. sebebini anlamak istiyorumbirçok sebebi olabilir. ah ben de bir çözebilsem.
görünce gülen, karşı karşıya geldiğinizde gözlerinin içine bakan, devamlı yüzüne bakan, birkaç kez konuşmaya çalışıp gerisini getirmeyen ama hala ilgili gibi duran bir erkek neden açılmıyordur? biri bana da anlatsa.
25 yaşındayım küçük de değilim yani öyle biri baktı etti hoşlanıyor diyecek biri kesinlikle değilim ama farklı bir durum olduğu anlaşılıyor.
ama bu durumda çoğunlukla ya sevgilisi vardır bence ya çekiniyordur. reddedeceğini düşünüyor olabilir. ortam bulamıyor da olabilir.çok seçenek var.
o kadar insanın içinde nasıl yapayım onu yahu kıza bak adama kur yapıyor derlerBir göz falan kırp hafiften. İyiceböyle degil elbette ama bi gülümse hiç olmadı. Heykel gibi durmazsan belki gelir.
bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?
tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum
haklısınızSon yıllarda kadınların da "gaza gelerek" alevlendirdiği bir durum var.
"Eğer hoşlanıyorsan ilk adımı sen at, daima erkeklerden bekleme"...
Bizim özgür kızlarımız erkeklerin bu üstlerinden sorumluluk atma ve uğraşma zahmetinden kurtulma stratejisini pek sevdiler.
Bunun modernlikle alakası yok, soyut adımlar kadından, somutlar erkekten gelmeli.
Sadece bakmak da soyut bir adım ve kadına yakışır...
Kadın zaten bakışlarıyla cesaret vermiştir adam da bir zahmet harekete geçsin, olayı başlatsın artık.
Sizin durumunuza gelirsek adam soyut boyutta kalmış, bu ilk kusur...
İkincisi de gördüklerim ve duyduklarıma dayanarak söyleyeyim ki...
Bir adam "neden" diye sormanıza sebep olacak tavırlarda bulunuyorsa...
"Neden böyle yaptı/yapmadı?" dedirtiyorsa uzak durmakta fayda var.
Üç günlük dünyada ister sevgili adayınız isterse bizzat sevgiliniz olsun...
Dengeli huzurlu ilişkiler yaşamak varken kimsenin akıl bulandırıcı hareketlerine mahal vermemek lazım...
hiç hazzetmem dik dik bakıp hiçbir icraata geçmeyen erkeklerden. bu utangaçlık değil, utangaç biri gözlerini süzmeye bile çekinir. işte bu yüzden tutarsız davranan erkekleri sevmem. hoşlanıyorsan gidip konuşucaksın, bu ne saçmalık ya. şu erkek milleti bi alemmerak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki?
bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?
merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki?
bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?
merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki?
Yasi kac acaba bu erkegin?
ona da bir şey diyemiyorum yüz yüze gelip konuşma fırsatı hiç olmadı hep kalabalık çünkü etrafımız. ilk karşılaşmamızda o benim yanıma zaten gelmiştiBelki korkuyordur reddetmenden
Yuh artık yani zipzip,,bu site değişse her şey değişse dünya yok olsa sen yine yaş sorarsın heralde..dün akşam senin konularını okudum psikopata bağladım resmen..Yasi kac acaba bu erkegin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?