• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden sürekli bakar ama açılmaz?

kızlar bende de böyle bir dert var lisede devamlı baktı durdu hiç konuşmadı liseden sonra konuşmaya başladık devamlı sevgilin var mı hoşlandığın var mı diye sorular soruyor. sanırım ben hoşlanıyorum ama onu bilemiyorum :KK43:

kızlar bende de böyle bir dert var lisede devamlı baktı durdu hiç konuşmadı liseden sonra konuşmaya başladık devamlı sevgilin var mı hoşlandığın var mı diye sorular soruyor. sanırım ben hoşlanıyorum ama onu bilemiyorum :KK43:
e daha sinyal mi bekliyon sen :D adam bildiğin teklif ediyor sana..

ben de ilk teklifimi böyle almışitın ortaokulda
anlamamıştım tabi :p
bu napcaksa benim sevgilim olup olmadığını diyordum sinirleniyordum bir de :KK70::KK70:
hahhha :KK53: bana da liseden arkadaşım sürekli evlilik var mı nişan var mı diyip dururdu baktı ki anlamıyorum yemek yiyek mi dedi :KK53: bir erkek soruyorsa kesin yokluyordur :KK49:

merak ediyorum madem bir adım yok niye öyle gözlerini süze süze bakıyor ki? :63:

bu da kim tanıyor muyum bakışı değil/ bu bana niye bakıyor dur bende bakayım bakışı da değil. bildiğiniz hoşlanıyor gibi bakıyor ama niye bir adım yok?:110:

tecrübe ve fikirlerinizi merak ediyorum:KK52:

erkek istese gelir söyler kaçırma korkusuyla bekleyemez. sen bakışlara çok kanma. isteyen erkek beklemez bunu tecrübe ettim çok..

sen de bir tane onun beğen ama çok değil bir tane ahaahha
yeni nesil flörtleşme :p
yalnız öyle sadece fotoğraf beğenmeyle olmaz maalesef :KK43:
evet işte bende farkındayım. tabi laf arasında işte yılbaşında napıyorsun karar verdin mi ben hala kararsızım gibi şeylerde söyledi zaten ikimizde bir şey yazmazsak aramızda bir şey olcağını sanmıyorum

ya daha önce ben yazdım sanki hep ben yazıyormuşum gibi geldi bana ondan yazmadım. moralim bozukken twitterdan okuduğunda hemen mesaj atmıştı
bu işlerin ilk yazması son yazması olmazki sen muhabbet aç konuşkan olduğunu göster sıkıcı bir sohbet olursa olmaz kısa kısa cevaplar verme sorular sor onu konuştur kendini anlat yılbaşında ne yapıyorsun de belki davet eder :))

Back
X