asla ailenle ilgili en ufak birşey bile olsa anlatmamalısın
asla ailenle ilgili en ufak birşey bile olsa anlatmamalısın
ailenle ilgili şeyleri anlatmayacaksın
en iyisi bile kavga esnasında kullanabilir bunları
geçmişinden fazla bahsetmeyeceksin
bir de kendinle ilgili beğenmediğin bir şey varsa onu da anlatmayacaksın
Eski aşkların, ilişkilerin ayrıntılarını kesinlikle paylaşmamak gerek. hani yaşanmıştır, olmuş bitmiş kabaca söylenir ama hiç bir erkek bir başkası için acı çektiğinizi, üzüldüğünüzü, onu bir zamanlar sevmiş olduğunuzu duymak istemez sanırım. bu yüzden ayrıntılar yasak bölge, dikkat etmek gerek...
ben eskiden cok aptaldim ve mesela kenimde begenmedigimi ona söylerdim mesles derdim ay gögüslerim kücük ay killiyim vs yani resmen kendimi kücültmek oluyor degil mi....
Eski aşkların, ilişkilerin ayrıntılarını kesinlikle paylaşmamak gerek. hani yaşanmıştır, olmuş bitmiş kabaca söylenir ama hiç bir erkek bir başkası için acı çektiğinizi, üzüldüğünüzü, onu bir zamanlar sevmiş olduğunuzu duymak istemez sanırım. bu yüzden ayrıntılar yasak bölge, dikkat etmek gerek...
ailenle ilgili şeyleri anlatmayacaksın
en iyisi bile kavga esnasında kullanabilir bunları
geçmişinden fazla bahsetmeyeceksin
bir de kendinle ilgili beğenmediğin bir şey varsa onu da anlatmayacaksın
peki erkek bir başka kadını nasıl sevdiğini neler yaşadığını ne fedakarlıklar ve daha neler neler yaptıklarını bayana anlatırsa...
buna ne demeli herhalde böyle durumda geçmişi kafadan silmek biraz zor olsa gerek
kendimizle ilgili beğenmediklerimizi aslında kimseye söylemesek daha iyi olur. çünkü zamanla öyle olmasak bile söyleye söyleye karşı tarafı da buna inandırmış ve kendimizde bir kusur varmış gibi düşünmelerine sebep oluruz. bunun yerine hep şükretmek lazım.
eğer rahatsız olduğumuz şey fiziksel bir özellikse bu şekilde kabul etmek ve onu sevmeye çalışmak, manevi olarak olan eksiklik ise iyileştirmeye çalışmak lazım. herşeye rağmen insanlara kendimiz hakkında iyi şeyler söylemekte -övünmek anlamında dğeil, kendi değerini düşürmemek anlamında - fayda var. çünkü insanlar da sizin kendinize verdiğiniz değere göre size değer verir...
İleride neler yapacağını, planlarının neler olduğunu bilmemeli, sezdirmelisin olmasa bile farklı planların varmış gibi yapmalısın. Eski ilişkiler asla gündeme gelmemeli. Fiziksel olarak soruyorsan şuram şöyle buram böyle diye dert yanarsan yanlış yaparsın.
ya bunları söylememelisin derim ben ama belli bir zaman sonra zaten bazı şeyleri sevmediğini kendin de dahi olsa oda anlıyor ama zamanlaa...
ama ailenle ilgili hiçbişeyi anlatma derim ben tartsma kavga vs...ilerde önünümüze gelebilir ben çok düşünürüm ilerde bana diyebilir erkek sonucta bak sana ailen bile yapıodu vs..gibii
evet zamanla o zaten anliyor seni neyin rahatsiz ettigini ama insanin hep agzindan duymasi negatif etki edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?