Bir erkekle paylasilmamasi gereken seyler!!!

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Hadi kizlar bildikleri ortaya dökmeye ne dersiniz?

bir erkekle ne paylasilmamali sizce,

yani aman asla bunu paylasma dediginiz kadinda kalmasi gereken özel seyler?

veya bir erkegin yaninda yaplmamasi gereken hareketler nelerdir sizce?

Hadi kizlar buyrun paylasima

kizlar bu konu benim icin cok önemli iliskileri bir erkekle seviyeli yürütebilmek icin ve saygiyi mümkün oldugunca paylasmak icin...

hadeeeen devam arkadaslarim

ne kadar paran olduğu. mutlaka bir miktar gizli paran olmalı.
eskide yaşadığın ilişkiler öleceğini bilsen anlatmamalısın :)

Eski aşkların, ilişkilerin ayrıntılarını kesinlikle paylaşmamak gerek. hani yaşanmıştır, olmuş bitmiş kabaca söylenir ama hiç bir erkek bir başkası için acı çektiğinizi, üzüldüğünüzü, onu bir zamanlar sevmiş olduğunuzu duymak istemez sanırım. bu yüzden ayrıntılar yasak bölge, dikkat etmek gerek...

ailenle ilgili şeyleri anlatmayacaksın
en iyisi bile kavga esnasında kullanabilir bunları
geçmişinden fazla bahsetmeyeceksin
bir de kendinle ilgili beğenmediğin bir şey varsa onu da anlatmayacaksın

ben eskiden cok aptaldim ve mesela kenimde begenmedigimi ona söylerdim mesles derdim ay gögüslerim kücük ay killiyim vs yani resmen kendimi kücültmek oluyor degil mi....

Bu yazdıkların okadar doğruki aynen katılıyorum

ben eskiden cok aptaldim ve mesela kenimde begenmedigimi ona söylerdim mesles derdim ay gögüslerim kücük ay killiyim vs yani resmen kendimi kücültmek oluyor degil mi....

ya bunları söylememelisin derim ben ama belli bir zaman sonra zaten bazı şeyleri sevmediğini kendin de dahi olsa oda anlıyor ama zamanlaa...
ama ailenle ilgili hiçbişeyi anlatma derim ben tartsma kavga vs...ilerde önünümüze gelebilir ben çok düşünürüm ilerde bana diyebilir erkek sonucta bak sana ailen bile yapıodu vs..gibii

peki erkek bir başka kadını nasıl sevdiğini neler yaşadığını ne fedakarlıklar ve daha neler neler yaptıklarını bayana anlatırsa...

buna ne demeli herhalde böyle durumda geçmişi kafadan silmek biraz zor olsa gerek

kendimizle ilgili beğenmediklerimizi aslında kimseye söylemesek daha iyi olur. çünkü zamanla öyle olmasak bile söyleye söyleye karşı tarafı da buna inandırmış ve kendimizde bir kusur varmış gibi düşünmelerine sebep oluruz. bunun yerine hep şükretmek lazım.

eğer rahatsız olduğumuz şey fiziksel bir özellikse bu şekilde kabul etmek ve onu sevmeye çalışmak, manevi olarak olan eksiklik ise iyileştirmeye çalışmak lazım. herşeye rağmen insanlara kendimiz hakkında iyi şeyler söylemekte -övünmek anlamında dğeil, kendi değerini düşürmemek anlamında - fayda var. çünkü insanlar da sizin kendinize verdiğiniz değere göre size değer verir...

hmm bu durumda eğer erkek karşı tarafa ciddi bir ilişki olarak bakıyorsa zaten anlatmaz, çünkü bunun kadının duygularını inciteceğini bilir. yok bunun düşünmeden odunluğundan söylüyorsa bunları o zaman siz de aksi tavır alırsanız. yani hiç umursamaz, haa öyle mi der geçiştirirsiniz. bunları eğer önemsediğinizi görse kıskandığınız için daha bir aşkla anlatma gafletine girebilir çünkü.

bu yüzden kendinize güvenin, ve duruşunuz şu olsun ''geçmişte ne yaptığın umrumda değil pek, sonuçta şu an benimlesin ve benimle olmak istiyorsun, önemli olan bu'' kendi silahıyla vurun onu

İleride neler yapacağını, planlarının neler olduğunu bilmemeli, sezdirmelisin olmasa bile farklı planların varmış gibi yapmalısın. Eski ilişkiler asla gündeme gelmemeli. Fiziksel olarak soruyorsan şuram şöyle buram böyle diye dert yanarsan yanlış yaparsın.

cok dogru insan karsindakine resmen yol acar böylece farkli düsünmesini saglayabilir belkide hic aklinda yokken onun.

evet zamanla o zaten anliyor seni neyin rahatsiz ettigini ama insanin hep agzindan duymasi negatif etki edebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…