Bir erkekle paylasilmamasi gereken seyler!!!

nasıl yanı anlayamadım???

yani erkek anliyor konusmalardan vs senin bazi seylerden rahatsiz oldugunu kendinde sevmedigin seyleri.

sonucta düsün mesela kulaklarin sana göre cok büyük ve sen saclarini hic baglamiyorsun adam anliyor ki kulaklarini begenmiyorsun,ama birde senin yakinman farkli oluyor,bu konuyu gündeme getirmen.

çok kötü etmişsin canım ya iyiyken tamamda en ufak bi kavgada canavarlaşıp çirkinleşebiliyorlar ve ne anlatmışsan tek tek tek yüzüne vurulur.

Ben % 99 şeffafım diyebilirim, her şeyimi anlatırım belli bir çerçevede, o da anlatır...

Galiba ben de şeffafım.Sevmiyorum gizliliği çünkü kimseye anlatmadığım şeyleri ona anlatmak beni rahatlatıyor.
Tabi bazı küçük şeyleri de bazen paylaşmayabiliyorum.

Kişisel olan şeylerin erkeği kızı yok bana göre... bi kızla paylaşamadığım şeyle erkekle paylaşamadığım şey arasında hiç bir fark yok

Canım şeffaflık ayrı tabiki şeffaf olucaz ama arkadaşlarında dediği gibi özellikle ailenle ilgili şeyleri fazla anlatma,ve kendinde beğenmediğin yönlerinide söyleyip dert yanma asla,mesela kızlar arasında deriz ya ayy göbeğim çıkmış,aa belimmi kalınlaşmış ne gibi söylemlerde bulununca aşkımızdan sarhoş olmuş gözü ağzımızın içindeki erkek bi anda aaa gerçekten öylemi acaba deyip,daha biz söyleyene kadar farkında olmadığı kusurları görmeye başlar,yaa hakkatende öyleymiş filan diye düşünür bence böyle,birde bunu bi kız arkadaşın babası derdi bize öyle arkadaş gibi tavsiyelerde bulunurdu erkekler hakkında bi sorunumuz olursa paylaşırdık sağolsun :78:
bu arada şu hareketli surata bayıldım çok tatlı sicede öyle değilmi :98:

Ben %100 şeffafım,bu konuda anlaşmamız var zaten.Arkadaşların paylaşmayın dedikleri şeyleri de sadece nişanlımla paylaşırım ben,herşeyimi anlatırım.Hiçbir zaman yüzüme vurmayacağını da bilirim,zaten öyle kavgalarımız falan olmuyor çok şükür

ailenle ilgili şeyleri anlatma diyorsunuz kızlar ben yandım öyleyse, kaç yaşına geldim ailevi problemlerim boşandıkları halde bitmedi. babamla görüşmüyorum mesela

tıp deyip susmam gerekecek o zaman benim

gün gelip ortaya çıkacak şeyleri saklamanın anlamı yok. saklamakta ezikliktir. seni sen oldugun için sevsin yalanlarla degil.

Ben her şeyimi anlatırım. 2 senedir ondan gizlediğim hiçbir şey olmadı olmaz da bence. Gerçekten arada sevgi saygı varsa aile,para bunların hiçbir sorunu olmamalı bence.

Bence kız arkadaşlarınızın yani ortak olanların ilişkilerini bilmemeli ben özel olarak anlatmazdım gerçi onlardan fln öğrenirdi. nedense hiç biri dikiş tutturamadı bir çok ilişki yaşayınca ve benimki de biraz dede görüşlü olduğu için şu an hiç biriyle görüşmemi istemiyo bu konuda çok çekiyorum çocukluk arkadaşlarımla görüşmek için yapmadığım şekerlik kalmıyo izin alayıım diyeee sonuçta bu onların özel hayatı karışamayız ama erkekler bu konuda peşin hükümlü yani çoğu

kesınlıkle aileyle ilgili şeyler anlatılmamalı !

Önünde sonunda ortaya çıkmaz mı panteracım :44: saygı duymayı öğrenmesi zorunlu diyor insan. diğer yönden düşününce sizlere de çoook hak veriyorum kaç kişide şahit oldum bu tür olaylara, çok üzücü, ya dil yarası çok ağır bişeydir çünkü. akıllı, kendini bilen insan yapmaz öyle deee kendini bilen nerede allah iyilerle karşılaştırsın !

bir de çevremdeki örneklerden yola çıkarak "çook anlayışlı modern görüntü sergilese bile" eski ilişkiye dair şeylerin kesinlikle anlatılmaması gerektiğini düşünür oldum. bu da gene karşınızdakinin yapısına bağlı, bu konuda da bazılarının çok geniş olduğuna tanık oldum :26:

Kurban olduğum rabbim çeşit çeşit yaratmış :97:

erkekler çok dedikoducudur o yüzden gelecek görmediğin bir sevgilinse hemen hemen özel kategorizesine girecek hiç bir şeyi anlatmamalısın

bende hiç birşey saklamam..bu arada sözlüyüm..boş ağızlık değil ama olan biten herşeyi anlatırım. fakat karşı taraf bu konuda anlayışlı olmalı yoksa büyük kavgalara tartışmalara sebep olabilir

olmaz herseyı anlatmak sıkıntı yaratabılır canım

ben de bazen fazla anlatıyorum ama anlatmamak en iyisi. sonra bunları kullanabiliyorlar yine kırılan biz oluyoruz. şuan aşık oldugumuz için kapalı bakabılırız. yapmaz etmez dıye ama her zaman hayat toz pembe deıl. bence de ozellıkle aılevı olayları anlatmamak en ıyısı. eskı sevgılıler asla anlatılmamalı.

anneniz,babanız,kardeşiniz,en yakın arkadaşınız,can dostunuz,kankanız,sevgiliniz,nişanlınız ya da kocanız..Kim olursa olsun herkese bilmesi gerektiği kadarını anlatın...
Fazlasını anlatırsanız,her detayı ikinci bi kişiyle paylaşırsanız..hayatınız artık sizin olmaz..Sizin olmayan hiçbir şey üzerinde de söz hakkınız ve etkiniz kalmaz..

Bende şeffafımdır anlatırım anlatmakta mahsur görmediğim şeyleri.
Bazen birşey olduğunda beni sıkan veya üzen kendisi hemen anlar veya garip şekilde içine doğar hatta sorunun ne olduğunu bile bilir bazen garip güçlere sahip olduğunu da düşündürmüyor değil hani
Aile ile ilgili olan kısıma aslında katılmıyor da değilim etrafımdan görüyorum erkeklerin sonrasında bunu yansıtmalarını. Umarım o kadar çirkinleşmez kimsenin ilişkisi
Ben sırdaşım olarak da görüyorum aynı zamanda,kendimle ilgili olan durumlarda sık sık fikrine başvururum,benim için iyi olanı düşündüğünden emin olduğum için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…