- 22 Şubat 2021
- 6
- 2
- 1
- Konu Sahibi kolonyalandim
bu mesaj biraz dalga geçer bir şekilde geldi, hoş değil bence. yine de sizin tercihiniz tabi.Deme öyle.
Çünkü inanır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu mesaj biraz dalga geçer bir şekilde geldi, hoş değil bence. yine de sizin tercihiniz tabi.Deme öyle.
Çünkü inanır![]()
Dalga geçmedim.bu mesaj biraz dalga geçer bir şekilde geldi, hoş değil bence. yine de sizin tercihiniz tabi.
Erkeğin tepkisini merak ettiğiniz için konu açmışsınız ama, şahsen işin kadın tarafını yazacağım zira sevgisini kriterlere bağlayan, kriterlere uymayınca da sevgim bitti deyip boşanan adamın karşısına, boşanma sonrası ceylan gözlü ahu dilbere dönüşsem de çıkmam, tepkisini de umursamam.Merhaba, konuyu kendim için değil, yakın bir akrabam için yazdım. Aslında merak edilen kısım kadının ne yapacağı değil (ki ben de size katılıyorum yorumlarınızda), erkeğin tepkisinin ne olabileceği şeklinde.
sanıyorum 90ın üzerindeydi, son dönemlerde almıştı, strese de dayalıydı biraz. şimdi bir 15-20 kilo kadar vermiş ama.K kolonyalandim kadın kaç kilo?
çok teşekkürler cevabınız için. aslında kendisi için veriyor, başta üzüntüden verdi sonra da devam etti ama ilişki devam etsinden değil, merak var sadece. küçük duruma düşme kısmından ben çok emin değilim ama ne demek istediğinizi de anladım. ha yine de aman vermesin de değil tabi bence ama bence de kendisi için versin, ama karşı taraf da biraz öylece kalsın ister insan tabi :)Arada sevgi olsa ve eş sadece kilodan şikayetçi olsa bir şekilde bunu belli eder ve destek olur. Belli ki boşanmak istemesindeki tek sebep kilo değil. Zamanla tutku, sevgi ve çekim bitmişse Adriana Lima’ya da dönseniz o iş olmaz. Bir de kiloyu onun için verdiğinizi sezerse iyice gözünde küçük duruma düşersiniz. Yani bana göre sadece kilo için birinden boşanmak ya da evlenmek doğru değil ama başta farklı şekilde sevip çekim duyduğumuz birinin evlendikten sonra 180 derece değişip başka birine evrilmesi de çok doğru gelmiyor, hem kendine hem de eşine saygısı olmalı herkesin sonuçta cinsel bir hayat paylaşıyorsunuz. Ama evlenmeden önce de kilo problemi varsa o konuda eş kişisi haksızdır.
Merhaba, bu ilk konum. Sizden görüşlerinizi öğrenmek istedim. 5-6 yıllık evlilikte eş boşanmak istiyorsa, kadın kiloluysa ve erkek kiloya takıntılıysa, temel sebep olarak bunu göstermiyosa ama bu da onun için sevgisini bitiren bir nedense, boşanma sürecinde kadının ciddi bir kilo verdikten sonra karşısına çıkması sizce nasıl bir etki yaratır onda? yani hiçbir şey hissetmez mi? ya da önemsemez mi? yoksa kafasına dank mı eder, geri dönüş mü yapar, yapmasa da içten pişman mı olur? nasıl bakar bu durumda? bu konudaki yorumlarınız nelerdir? sadece öğrenmek istedim. şimdiden teşekkür ederim.
Not: kadının sonrasında ne düşündüğü, devam edeceği manasında değil, erkeğin ne düşüneceği manasında yazılmıştır sadece.
ben açıkçası eşinin bir nebze pişman olacağını ve depresyonda olduğunu düşünüyorum, onların özeli olduğundan pek detay veremeyeceğim tabii ama bu pişmanlık boşanmadan önce mi sonra mı dank eder/eder mi bilemiyorum haliyle. çünkü hakikaten seviyorlardı birbirlerini, tek neden de bu değil ama bu da önemli bir etken olmuştur. ha bence dönmesin tabi o ayrı, zaten kadın da yalvarmıyor arkasından ama seviyor bir yandan. kendi için bir süreçte, ona eminim ama merak işte:) sadece bu konuda tecrübesi/fikri olan varsa daha çok fikir duymak adına yazmayı istedim. herkesin ayrı bir tecrübesi olmuştur sonuçta.Ben de sizin bu konuyu neden açtığınızı merak ettim
Eski eşine döner diye mi tedirginsiniz