''Bir Ev Grdm Sanki''

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
canlarım işte kendimi en huzurlu buldugum yer evim

kızlar burası salonum evimde en cok sevdiğim yer

burasıda salonumun balkondan gönüşü

buda salonda yemek masasının olduğu bölüm

buda duvarımdaki şans meleklerim nerdeyse evimdeki tek aksesuarım bunlar sadeliği seviyorum ondan belkide opuyorumnanaktan

kızlar buda oturma odam

buda oturma odamdaki tv ünitem salondaydı şimdi oturma odasına aldık

buda canım yatak odammmm moooooor
delikafadulden

harikalar yarattığım mutfağımcokacimcoook

buda banyooom

dilekim maşallah süper evin süperrrrrr
ağız tadıyla huzurla oturun inşallah

şükür bı gelınımızın daha evını görduk :asigim:
resımler azcık daha büyük olsaymış keşke :hulya:
gelelım yorumlara
o melekler cok güzel fakat duvara başka türlü asanları görmustum sende çiviler bellı ya onu yok edebılır mısn acep

salonun cok guzel oturma odanda öle
mutfakta harıkalar yaratıyon demek gelıp görcem bakım
huzurla otur cnm cok güzel cokk zaten aşk sevgı mutluluk varsa heryer saray
yatak odanı cok beğendım:jeyyar:

çok güzelmiş tatlım
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın
iyi günlerde güle güle oturun

Canım,kırmızı halının markasını söyleyebilecek misin acaba?Çok beğendim. Bu arada diğer taş desenli halıları da beğeniyorum ama sanki yaklaştıkça netliği kayboluyor.Seninki de öyle mi?Markası nedir?Güle güle otur canım..

tesekkür ederim kızlar
böcüğüm o meleklerin arkasına bişi yapcamda ondan öle çiviyle astım yoksa biliyorum hoş durmuyor :sinifsinif: onu farkettinde duvardaki fotomuzu faketmedin:sinifsinif:
canım taşlı halı suan fotoda durdugu gibi görünüyor ama tabii spot ışıklarla süslenip satıldığı için mağazalarda daha canlı duruyor ama ben cok memnunum bazı taklitleri iğrenç onun markası merinos ama kırmızı halının markası yok :sinifsinif: yani ben onu yenibosnada büyük bir ceyiz mağazası var oranın vitrininde görmüştüm hemen girip aldık çokta ucuz arkasında show saf yün yazıo markası budur belki cnm

kız yemınle aklıma geldı yazmak ıcın geldım yaa mubarek gun yemın ettım hacı ınan
cok guzel olm cok süper bı foto
:asigim::asigim:

güle güle otur canım çok güzel görünüyor kırmızı hastası olarak halına bayıldım yatak odama kırmızılı alcam farz oldu artık:))

böcük erdinmi kız sen gece ev fotolarını düşündün ben bugun fotoları koydum bak şimdiden bunu düşündün kız erdin sen erdin banada oluo böle hep saol kankikaydirigubbakcemile5

kızlarrrrrrr hepinize tek tek teşekkür ediyorumm

işte böle evinde hanım hanımcık otur
kenana sulanma o bnmmmm
ezeeeel:asigim:

şaka bi yana güle güle otur çok güzel çok cici
çok beğendim

Tam tahmin ettiğim gibi çook şık :) evlenene kadar seni takip edeceğim valla,iyi günlerde otur canım benim

Tam tahmin ettiğim gibi çook şık :) evlenene kadar seni takip edeceğim valla,iyi günlerde otur canım benim

cnm benim sen cok merak ettiğin için bu kadar cabuk koydum fotoları üşeniodum aslında çekmeye fln fotoları sen beni takip et şekerim umarım sana yardımcı olabilirm

Bosuna sevmemisim seni dimi opuyorumnanaktan
Evin tam benim tarzım canısım, sade ama bir o kadarda güzel, ne cok aksesuar var nede az.
Halıların cok güzel, yatak odanı acaip begendim mor hastası olarak :asigim:
Duvardaki resimde avatarındaki sanırsam, cok begeniyorum bu resminizi
Banyoda Beyazlar-Renkliler sepeti cok hos :lepi:

Mutlulukla, saglıkla, huzurla, askla, sevgiyle oturun insallah canım benim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…