dilekcim evin çok hoş salonda istediğğim renkleri kullanmısısn duvardakiresim çok güzel.sade ve hoş bir evin var.yatak odan mor çok güzel olmuş.huzurla ömür boyu oturun inşallah.
Canımmm evin çok hoş döşenmiş bayıldım çok ferah insanın içini açan huzurlu bir ev olmuş, hep mutlu olun içinde inşaallah..Banyodaki kirli sepetlerine bayıldım bende istiyorummmm,nerede bulabilirim acaba???
Gile güle oturun arkadaşım..gerçkten çok şirin ve sıcak bir ev olmuş...yalnız o duvardaki aksesuarlarının çivisi çok kötü görünüyor...onu hemen küçük bir çiviyle değiştir derim..birde ikiside aynı duvarda olsa daha hoş görünmez mi?
you know cum yanlış hatırlamıyorsam söylemiştin sadeliği daha çok sevdiğini... evin de aynı seni yansıtmış, sade, pak, şık.... çok beğendim ama bi dur iyice inceliyim malum soracağım şeyler olabilir. :)
çok yeni koltuk takımı aldım. salondaki koltuklarınla benimkiler birbirine çok benziyo :) sadece benimkinin kol kısımları da kumaş... bir de melekler çok sevimli... bir de moru ben de çok severim... bir de korkmuyor musun koltukların açık renk kumaş olmasından ben de açık renk aldım ama korkuyoooom