- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
Bugün benzer bir konuşmayı bende yaptım yeni ev sahibimle.
8 Aylık hamileyken eski ev sahibi evi sattı evden çıkacaklar zaten diyerek.Ki bizim böyle bir beyanimiz yoktu üstelik hamile halimle nasıl taşınabilirdik ki
Yeni ev sahibi buna inanıp evi almıs durumu anlattık evde duracağız dedik.Ocak ayında da zam yaparız dedik
Mevcut durumda %76 artış yapıyorum ama bu artış bile onu tatmin etmeyip suanki kiranın 3 katı kira istiyor ve çıkın evden dedi.
Hoş zaten iki aya evden çıkacağım aslında şeytan diyor ki yasa %25 diyorsa 25 yap geç.
Ev sahipleri %25 zama ve bu zami savunanlara kızıyor ama bir sınır olmasa millet evde oturabilmek için maasini direk ev sahibinin eline verecek.
Ev sahibimin benden talep ettiği fiyata benim apartmanimda ne eski nede yeni kiracı oturuyor.
Ama adam isteyenin bir yüzü kara misali tutturdu isterim de isterim diye.birde demez mi madem iki ay oturacaksiniz veriverin ne olur ki?
Adam kendi kiradan kurtulmak için aldıysa başka ne yapacakki bende bu yüzden çok beğendiğim kiracili evlere bakmıyorum aramıyorum hatayı tebligat gondermemekte yapmış bu konuda oturma talebi yok ama oturmak isteyenede engel olmamak lazım
Konular karışmış edit..
Son düzenleme: