Selam kızlar uzun bir zamandan sonra merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum.. Geçen sene haziranda evlendim, 1,5 yıl önce.. Balayından geldim kavga kıyamet,bütün takılarım alındı borcumuz var diye(düğün borcu değil, şirket borcu), kavgalar kıyametler şiddet..Aylarca evde kırılmadık hiç bir şey kalmadı. Ben öyle mahvoldum ki kendimi asmaya kalktım, yetmedi daha da geldi devamı.. Sonra işe girdim çalışmaya başladım yine kavgalar, gözüm mor, dudağım patlak çalıştım. En son olayda yine kavga yine şiddet, bu sefer yetti dedim gittim darp raporuyla şikayetçi oldum, adli rapor verildi, devlet şu anda 1 aylık koruma verdi, her yerden, her şeyden uzaklaştırma aldı o kişi, şimdi kafam beynim karma karışık, boşanan arkadaşlar yardım edin akıl verin bana.. Ailem her konuda arkamda tabutun gelmediğine şükrediyoruz bu iş bitti diyorlar. Yorumlarınızı bekliyorum...
Ben şiddeti 5 yıl yaşadım.İnan asla düzelmiyor. Öfke kontrolü en zor şeydir. Sakın kendini kandırma, boşanıyorsa hemen düşünmeden üzülmeden boşan. Kurtul.
Arkadaşlarıma beni çok sevdiğini söylüyor, insan sevdiğine bunu yapar mı?? şimdi çocuğum yok inanıp dönersem ailem mahvolcak sürekli beni düşünecek acaba bana birşey yapar mı diye??
Benim eşimde aynısını söyler hatta onun ki sevdaymış. İnanma bu palavralara... Hasta bu insanlar çocuk sahibi olmadan kaç kurtul.Arkadaşlarıma beni çok sevdiğini söylüyor, insan sevdiğine bunu yapar mı?? şimdi çocuğum yok inanıp dönersem ailem mahvolcak sürekli beni düşünecek acaba bana birşey yapar mı diye??
Yoruldum artık üç aşağı beş yukarı herkes mi aynı şeyleri yaşıyor bilemedim artık günümüzde evlilikler kalmadı sanırım. Ben sevgi istedim, beni sahiplensin istedim, ama.. ooof of nediyebilirim ki??
selam kızlar uzun bir zamandan sonra merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum.. Geçen sene haziranda evlendim, 1,5 yıl önce.. Balayından geldim kavga kıyamet,bütün takılarım alındı borcumuz var diye(düğün borcu değil, şirket borcu), kavgalar kıyametler şiddet..aylarca evde kırılmadık hiç bir şey kalmadı. Ben öyle mahvoldum ki kendimi asmaya kalktım, yetmedi daha da geldi devamı.. Sonra işe girdim çalışmaya başladım yine kavgalar, gözüm mor, dudağım patlak çalıştım. En son olayda yine kavga yine şiddet, bu sefer yetti dedim gittim darp raporuyla şikayetçi oldum, adli rapor verildi, devlet şu anda 1 aylık koruma verdi, her yerden, her şeyden uzaklaştırma aldı o kişi, şimdi kafam beynim karma karışık, boşanan arkadaşlar yardım edin akıl verin bana.. Ailem her konuda arkamda tabutun gelmediğine şükrediyoruz bu iş bitti diyorlar. Yorumlarınızı bekliyorum...
Selam kızlar uzun bir zamandan sonra merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum.. Geçen sene haziranda evlendim, 1,5 yıl önce.. Balayından geldim kavga kıyamet,bütün takılarım alındı borcumuz var diye(düğün borcu değil, şirket borcu), kavgalar kıyametler şiddet..Aylarca evde kırılmadık hiç bir şey kalmadı. Ben öyle mahvoldum ki kendimi asmaya kalktım, yetmedi daha da geldi devamı.. Sonra işe girdim çalışmaya başladım yine kavgalar, gözüm mor, dudağım patlak çalıştım. En son olayda yine kavga yine şiddet, bu sefer yetti dedim gittim darp raporuyla şikayetçi oldum, adli rapor verildi, devlet şu anda 1 aylık koruma verdi, her yerden, her şeyden uzaklaştırma aldı o kişi, şimdi kafam beynim karma karışık, boşanan arkadaşlar yardım edin akıl verin bana.. Ailem her konuda arkamda tabutun gelmediğine şükrediyoruz bu iş bitti diyorlar. Yorumlarınızı bekliyorum...
Benim eşimde aynısını söyler hatta onun ki sevdaymış. İnanma bu palavralara... Hasta bu insanlar çocuk sahibi olmadan kaç kurtul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?