- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
-
Cok sinir bozucu ya
Ne demek bi bebek var
Sadece kendiniz yaptnz heralde bu ne sorumsuzluk
Öncelikle bebeğin sorumluluğunu paylaşın. Sonrasında da bebeğinizi kendi kendine oyalaması için alıştırın. Evde bakımsız olmanın, eşle ilgilenmemenin bahanesi bunlar olamaz. Siz biraz salmışsınız.Kızlar aslında kocam buraya derdimi yazmama kızıyor ama artık napiyim aileden uzaktayım arkadaşım yok burada. İnsan artık bu kadar da içine atamaz diye düşünüyorum.
Hemen konuya geliyorum. Durumu anlatayım. Esim işi dolayısıyla çoğunlukla evde. Gece 4 5 gibi uyur, öğlen kalkar. Benim de uyku saatlerim kızıma göre. 11 gibi uyur 7 gibi kalkarım. Kalktıktan gece yatana kadar bilgisayar hep elindedir ama hep. İnmez kucağından hiç sigara molası hariç. Benim de bebeğim küçük ve öyle bırakayım oynasın modunda değil hep kucagımda desem yeri var ilgi istiyor. Evin isini öyle aman aman yapıyorum diyemem iste yaşayacak kadar. Kocam da illa su yemek olsun bu olsun diye tutturmaz iyi güzel. Bi katkısı da olmaz ama. Dediğim gibi bebeğime bakmaktan banyo bile çok sık yapamıyorum düşünün. Günün sonunda ölü vaziyette uyuyorum anca. Birkaç kere sensiz uyuyamıyorum erken yat sen de gibisinden yaklaştımsa da iste uykum yokken niye yatayım gibi cevaplar aldım.Ben uyuyorum o yine bilgisayarda.
Olay dun patlak verdi. Bebeği ayağımda sallarken uyuyakalmışım oturduğum yerde. Bebeği almış koltuğa yatırmış ben de olduğum yere kıvrıldım hayal meyal hatırlıyorum. Bi uyandım donmuş bi vaziyette. Ev de hafif soğuktu. Üstümü örtmemiş. Önündeki koltuktayım. Bi kere bilgisayardan kafasını kaldırsa mümkün değil görmemesi. Üşümek falan da değil derdim. Bu kadar mi kendini kaptırırsın be adam bu kadar mi evden kopuk olursun. Gittim bebeği yerine yatırdım aksam tatlı istemişti bebeği sallarken, onu getirdim, konuşmadan yattım. Gece yine geç geldi yanıma. Sabah da erken gidecekti uyandı niye trip yapıyorsun dedi. İşte akşamki olayı söyledim. Söylendi unutamaz mıyım bilgisayar değil televizyona da baksaydım unutabilirdim falan diye. Dışardayken aradı içimden gelmedi kırgın ve kızgınken iyi konuşmak. Kapatınca msj attı ben de senin gibi olsaydım uzatsaydım ne olurduk, bundan sonra ben de senin gibi olacam dedi. Ben de patladım artık sen hiç kendine son zamanlarda dışarıdan baktın mı bekar hayatı gibi evde takılıyorsun öyle dedim. Sen de kendine bak evli olduğumuzu sen de hissettirmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun öpmüyorsun güzel sözler yok falan filan dedi. Ben de sen bana hiç dikkat ediyor musun ben kendimle bile ilgilenemiyorum farkındaysan falan dedim. Yüküm kendime yetiyor gibisinden. Cevap atmış ne yükün var her gün temizlik ütü yapmazsın yemeğe şunu yap demem, bi bebek var sadece demiş. Artık o kadar kırıldım ki yazıp uzatacak kadar bile halim kalmadı.
Evet kızlar öyle eskisi gibi giyinip süslenip evde canım kocacım bak sana neler yaptım modunda değilim. Ama gerçekten dediğim gibi günün sonunda baygın olacak derecede yoruluyorum. Biliyorum bebek büyüyünce her şey daha normal olacak ama bu dönemde kendime yarım saat bile özel zaman ayıramazken ve o tamamen kendi özel zamanında yaşarken üstüne bunu yaşamak çok ağır geldi.
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin öyle içim şişti ki. Buraya kadar okuyup yorum yazan olursa eleştirilere de açığım. Hatam varsa söyleyin ki kendimi düzelteyim. Bebeğim olduğu için hemen cvp yazamayabilirim ama hepsini tek tek okuyacam. Şimdiden teşekkürler..
bebek ne kadarlık
bilgisayar başında o kadar vakit ne yapıyor
ben olsam o bilgisayarı kırarım
Öncelikle bebeğin sorumluluğunu paylaşın. Sonrasında da bebeğinizi kendi kendine oyalaması için alıştırın. Evde bakımsız olmanın, eşle ilgilenmemenin bahanesi bunlar olamaz. Siz biraz salmışsınız.
Valla bende aynı yere takıldım . Bizahmet degıl eşiek gibi kalksın kendi alsın.ayrıca o yavruyu ceyız sandığında getırmedin canım beraber yaptınız.bune sorumsuzluk peao sizin üzerinizi bile örtmüyor, ama siz uyandıktan sonra kalkıp tatlısını veriyorsunuz.. helal olsun size
Kesinlikle onun da bahanesi olamaz. Ama bazen biraz çaba sarfetmek gerekiyor. Sizin çabanız onun da bir şeyleri değiştirmesini sağlar.Evet saldığımın farkındayımAma inanın durduk yere salınmıyor. Bebek de kendi kendine oyalanmaya başlar inşallah bi iki aya. Ama bu onun sürekli bilgisayarda vakit geçirip üste çıkmasının bahanesi olabilir mi ki?
Valla bende aynı yere takıldım . Bizahmet degıl eşiek gibi kalksın kendi alsın.ayrıca o yavruyu ceyız sandığında getırmedin canım beraber yaptınız.bune sorumsuzluk pea
O kadara olsa cocugun babasıylayken bı gun ıs yapma suslen puslen kocalarda ılgı ıstıyoregerbıyardmcı alma ımkanın varsahaftada bı gelsın dıp kose temızlesın sen gunluk baSıtıs yapar cok yorulmazsın kocanada vakıt ayırırssınÖyle sever eder bebeği, ben iş yapmaya gidince uyutur falan hakkını yemeyeyim.(ama yine bilgisayarla da ilgilenerek) Ama onun baktığı zamanlar da benim ev işlerine gidiyor zaten. Çocuk da benden ayrı çok durmaz işte öyle bi yere gidip bi işi yapıp gelene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?