- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
-
ben izliyordum o programıAma bir şey sorucam o küçük canavarları nasıl bir haftada muma döndürüyor orasını çözemedim yani annesi ıspanak verse tabağı suratına fırlatacak çocuk dadı kıytırık bir yıldız verse temel reis gibi ıspanak yemeğe başlıyor
Bir de babalar gebetto baba gibi masallar okumaya başlıyorlar daha önce teme tokat girdikleri çocuklara falanböyle bir sevgi yumağı oluyolar bir haftada hiç anlamıyorum
o davranışlar çocuklar için "yabancı korkusu" ebeveynler için de "evde kamera var" korkususen o evi 1 hafta sonra gör
anladım çok fena hayallere dalıyordumo davranışlar çocuklar için "yabancı korkusu" ebeveynler için de "evde kamera var" korkususen o evi 1 hafta sonra gör
güncellemenizi okudum.
bebekten once de komsuya vs bir yere gidemez miydiniz?
eger bunu kabul ettiyseniz aslında su anki serzenişiniz boşa kurek cekmek gibi olabilir ama ufak ufak bunu degistirmeye calısabilirsiniz.
ayrıca madem aile olmaktan bahsediyor, 3ünüz beraber cıkın.
onun keyfi oturmak istiyor diye siz tüm gün oyle gecirmek zorunda degilsiniz.
ya o totosunu kaldırsın ya da sussun.
Buraya yeni taşındık komşular hep yaşlıydı apartmanda, kendi aralarında takılıyorlardı alakamız yoktu o yüzden. Yeni bi komşuyla tanıştım ilk kez çağrıldım yeni karşılaşıyorum böyle düşünmesiyle.
Avm ye falan gideriz zaten de ben kapalı mekan kapalı mekan hep bunaldım artık kaç zamandır evde. Dış mekana da bebeği çıkaramayız şimdi o yüzden yürüyüş aklıma gelmişti.
niye bebeği babanın kucağına vermiyosunuz?
ben olsam kucağından pc yi alıp çocuğu verirdim.
zeytipost: 38883158 .!.:niye bebeği babanın kucağına vermiyosunuz?
ben olsam kucağından pc yi alıp çocuğu verirdim.
bence siz o teklifi reddetmeyin, alın bebeginizi kucagınıza oturmaya gidin,
ya da oncesinde siz onu cagırın, benim bebekle gelmem zor olur siz buyrun diye.
eşiniz eve gelip giden birinin varlıgına alısırsa gitmenize de o ilk basta o kadar tepki gostermez belki.
erkek-kadın işleri diye ayrım yapan biri degilim,
fakat belli ki eşiniz oyle, siz de kabul etmissiniz.
kalkıp aaa olur mu oyle sey??? demem yersiz. benim ongordugum bicimde yasasanız mutlu olacagınızın kendizini guvende hissedeceginizin de garantisi yok sonucta.
ancak eşiniz ihtiyac duymadıgını soylese de her gun bindigi o dolmusta ucreti uzatırken veya yanyana otururken bile insanlarla sosyal bir iliski kurmus oluyor.
sizin de buna ihtiyacınız var ve "bebekli anne evden mi cıkarmıs?" gibi sacma bir cumleye riayet etmenin hicbir anlamı yok.
yürüyüs mevzusunu bilemeyecegim, yalnız cıkmanızla ilgili derdi olabilir, o zaman arkadas edinmenize koşulsuz razı gelmesi gerek, ustelik bilimsel olarak bu sizin psikolojinizi de olumlu etkileyecek birsey.
bence hayatınızı bu kadar kısıtlamasına izin vermeyin,
o zaman yasadıgınız sey evlilik degil, mahkumiyete döner.
eşiniz eve gelip giden birinin varlıgına alısırsa gitmenize de o ilk basta o kadar tepki gostermez belki.
kalkıp aaa olur mu oyle sey??? demem yersiz. benim ongordugum bicimde yasasanız mutlu olacagınızın kendizini guvende hissedeceginizin de garantisi yok sonucta.
ancak eşiniz ihtiyac duymadıgını soylese de her gun bindigi o dolmusta ucreti uzatırken veya yanyana otururken bile insanlarla sosyal bir iliski kurmus oluyor.
sizin de buna ihtiyacınız var ve "bebekli anne evden mi cıkarmıs?" gibi sacma bir cumleye riayet etmenin hicbir anlamı yok.
yürüyüs mevzusunu bilemeyecegim, yalnız cıkmanızla ilgili derdi olabilir, o zaman arkadas edinmenize koşulsuz razı gelmesi gerek, ustelik bilimsel olarak bu sizin psikolojinizi de olumlu etkileyecek birsey.
Ah canım ben de erkek kadın is ayrımı yapmazdim ama talep et et karşılık alma bi sure sonra mecbur kabulleniyorsun yapacak başka bir şey kalmıyor adam yapmiyorsa yapmıyor yani. Evlenmeden önce aa canım seninle her isi yapmak çok zevkli olur ki ne varsa birlikte yaparız diyordu ama
ev işi ve cocuk bakmak erkek işi olmazmıs...
ortak yasam alanlarındaki işleri kadın temizlik-yemek yaparken, erkegin de tamir işleri, faturaları odemesi gibi bir is bolumu yapmıs olabilirler, kendi kararları.
ancak konu sahibi de, eşi de unutuyor; cocuk ortak bir karardır ve ortak bir sorumluluktur.
ben tv izlerken nasıl belim agrıyor vs demiyorsam veririm kucagına cocugu bilgisayara bakacaksa bile cocuk kucagında baksın.
aman beyimizin beli agrımasın diye o kadar da hizmete de luzum yok bence.
pek oyle düsünmüyorum, biraz alıştırmanızın etkisi var bence.
yoksa kadın başına yürüyüse mi cıkılır cumlesini gectim komsuya gitmenize bile laf eden bir insan olmus, demek ki yüz bulmus...
yavas yavas bazı farklılıklara alısması gerek. yoksa ilerleyen yıllarda daha da zorlanırsınız. yine aynısı olur 10yıl sonra komsu işini mi cıkardın başımıza der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?