Evet ogrenicem yarın konusucazBoşanma sebeplerini öğrenin öncelikle
Evet ama bilmiyorum ki yani ailem sorun çıkarır mi acaba yada ne bileyim ben kıskançlık yapar miyim aklım çok karıştıÇocuk yoksa ve boşanma sebepleri şiddet değilse sorun olacağını sanmıyorum :)
Evet çok fazla konuşamadık yarın konusucaz sorucam sebebini , yani bana baştan söyliyim senin için sorun olursa en başında n bil dediTek sorun boşanmış olması mı?Diğer özellikleri uygunsa size deger veriyorsa olabilir tabi ama sizin bileceginiz iş.Eski eşinden neden ayrılmış önce iyice tanıyın sonra karar sizin.
Sizin için sorun yoksa başkaları içinde yoktur sonuçta sizin hayatınız, neden boşandığını öğrenin önce.
Evet iyice konuşup herseyi sormaliyim . Iste bende onu demek istedim kıskançlık yapar miyim bilmiyorumBoşanıp boşanmaması değil..
Karakterinin bozukluğu sorun olur..
Bu arada sende takıntılı bir eş olup,sürekli eskiyi didiklemesen süper olur..
Haklısın aynen umarım boşanma sebepleri şiddet aldatma vs değildir . Insan tereddüt ediyor tabiBosanma dilekcelerini okuyun, hatta mahkemenin son kararini eger isin icinde siddet varsa bilemiyorum .. keske herkes sizin gibi akilli olup tereddut etse bu konuda, cunku bu devirdeki bazi bayanlar halen resmi evli olan ve bosanma asamasinda olan erkeklerle iliski kuruyo .. iyice arastirin hemde detauli bir sekilde ..
Bahsettigim kişi de 45 yaşında değil zaten 30 yaşında erken evlenmişYani ben anlayamiyorum , 23 yasindayken ben kendi yasitim cocuklarlaydim. 20lik kizlar evlenmis bosanmis adamlari nerden buluyorlar anlamiyorum.
Size gelince konu sahibesi, deli divane asik degilseniz ne gerek var?
Bahsettigim kişi de 45 yaşında değil zaten 30 yaşında erken evlenmiş
Anladım. Bu yüzden konu açtım zaten yani fikir almak için doğru soyluyosun bende duyduğumda şaşırdım keşke öyle olmasaydıSekerim, simdi bu adam bosanmis dogru mu? Siradan bir ayrilik bile insan ruhunu yaraliyor, yoruyor. Kaldi ki bosanma cok cirkin olaylara sahne olabilen, yipratici bir olay. Sen daha genc kizsi, karsinda yipranmis, hayattan yorulmus birisi var. Hayata bakisiniz, hayattaki yerleriniz ayni degil, ben kendine denk biriyle olmanin daha iyi olacagi gorusundeyim.(nacizane fikrim). Deli divane durumda degilsen bence gerek yok. Ama yine de sen bilirsin tabi, senin kararin.
Anladım. Bu yüzden konu açtım zaten yani fikir almak için doğru soyluyosun bende duyduğumda şaşırdım keşke öyle olmasaydı
yarın konuşacaksınız ama adam ben şiddet uyguluyordum o yüzden ayrıldım demez ki?Haklısın aynen umarım boşanma sebepleri şiddet aldatma vs değildir . Insan tereddüt ediyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?