Bu boşanmış erkekler kendilerine boşanmış değil bekar gencecik kız bakıyorlar niyeyse...
.
Amaaan forumda okuyoruz sanki bekarlar sutten cikma ak kasik.Aynen katiliyorum. Genc kizlara dul erkek almayin diyorum nedenini yazayim: Bosanmis adamlar ozellikle bekar kiz ariyorlar. Kuzenim bosandi,h em de gayet rezil bir sekilde. Kendisi 35 yasinda, annesine 22 yasinda universiteden yeni mezun kiz baktiriyor?!??? 25 yas ustune bakmicakmis bile?!? Allahtan kizlar acikgoz, hicbiri istemedi.
Bosanmis erkekler bosanmis kadinlardan fersah fersah kaciyor. Bu durumda bekar kizlar da bence bosanmis erkeklerden kacmali ki durum esitlensin. Bosanmis olsaydim bana bakmayacak bir adama kesinlikle bakmam sanki kendisi sehzade??!???
Aynen katiliyorum. Genc kizlara dul erkek almayin diyorum nedenini yazayim: Bosanmis adamlar ozellikle bekar kiz ariyorlar. Kuzenim bosandi,h em de gayet rezil bir sekilde. Kendisi 35 yasinda, annesine 22 yasinda universiteden yeni mezun kiz baktiriyor?!??? 25 yas ustune bakmicakmis bile?!? Allahtan kizlar acikgoz, hicbiri istemedi.
Bosanmis erkekler bosanmis kadinlardan fersah fersah kaciyor. Bu durumda bekar kizlar da bence bosanmis erkeklerden kacmali ki durum esitlensin. Bosanmis olsaydim bana bakmayacak bir adama kesinlikle bakmam sanki kendisi sehzade??!???
genellemesek canım, benim eşimin maddi durumu benim ailemden çok düşük, ben iki üniversite mezunuyum boşanmış oda bir oğlu var ama Allahıma şükür ediyorum beni böyle bir adamla karşılaştırdığı için hiç maddi açıdan bakmayın Adam olsun sizi seve olsun ailesine bağlı olsun boşanmada herzaman erkek suçlu değildirBenim de çevremde gördüğüm hep bu şekilde. İyisi de kötüsü de bekar olsa diye bakıyorlar. Genç kızların boşanmış erkek tercihi genelde maddiyattan oluyor, belli yaşa gelmiş iş güç sahibi düzenini oturtmuş, birikimi olan hazır adam diye bakıyorlar. Hele de kendi durumları parlak değilse bir kurtuluş gibi görüyorlar. Yoksa parasız olsa yine bakmazlar yani. Bir de özellikle çocuklu evliliklerde boşanma varsa suç çoğunlukla erkekte oluyor.
genellemesek canım, benim eşimin maddi durumu benim ailemden çok düşük, ben iki üniversite mezunuyum boşanmış oda bir oğlu var ama Allahıma şükür ediyorum beni böyle bir adamla karşılaştırdığı için hiç maddi açıdan bakmayın Adam olsun sizi seve olsun ailesine bağlı olsun boşanmada herzaman erkek suçlu değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?