Bir fotoğraf meselesi

Ben sigara kullanıyorum.Sigara bir bağımlılık olduğu için ona ulaşamadığında hiçbir şey umrunda olmuyor.Kilo konusunda da "gerçek yüzü" nü göstermiş.Sigaraya ulaştığında geçer de kilolu değilsiniz size böyle söylemesi sigaradan değil bence.

Sigara kullanmadığımdan duygularına empati yapamayacağım. Kullanan arkadaşlar daha iyi fikirler sunabilir kendilerindeki durum ile.

Parasızlığın ve sigarasızlığın verdiği yoksunluk ile ani bir çıkış gibi geldi bana. Ama işin kilonuza vs. gitmesi hoş değil tabii ki. Saçmalamış.

Kusura bakma da bok içsin. Çekme bu gerizekaliyi.

Yemek fotoğrafı attınız için neden özür diliyorsunuz onu anlayamadım. Sigarayı bırakma aşamasında olabilir de bi insan sevgilisi yemek yediği için kızar mı ruh hastası mı? İşi gücü yok mu?

Tatlım sigarayı bırakan biri olarak söylüyorum sigara içmediğim zamanlarda azman gibi olurdum hatta aynaya bakıp kendime triplenirdim

Yav sanki sigara tüttürürken foto atmışsınız! Ona ne sizin yemeğinizden bismillah yaa... Her sigarasız kaldığında böyle mi yapıcak bu? Evli olsanız daha da abartır o zaman. Ben de sigara kullanıyorum, sinir yapıyo evet ama saygısızlık yaptırmıyo.

Doğru düzgün geliri olmadığı halde günde 2 paket sigara içen biriyle ne işin var ki zaten? Hayır maddi sıkıntısı olmasa bile çok kötü bir şey.
Ayrıca ben de sigara kullanıyorum buna rağmen sigara yok diye öldüm bittim sinirden geberdim moduna giren insanlara gıcık oluyorum. Öyle bir şey yok. Ayrıca paran yoksa da içme kardeşim.

Ama kendisi yeni mezun. Hani kısa bir süre öncesine kadar öğrenciydi. Yani mezuniyetinin üstünden bir iki sene geçse ben de istemem öyle birini de

Bir insan sinirliyken bir şey söylüyorsa normalde sen üzülme diye söylemediği, seninle ilgili hoşlanmadığı şeylerdir.
Senin kilonu beğenmiyormuş sevgilin, bunu içinde tutmuş canını yakmak istediği zaman da söylemiş.
Açıkçası ben yapamazdım ayrıldım sevgiliyken,
Çünkü aşık olunca, çok sevince göz görmüyor cidden, bir de uzun süredir bu kilodaysan seni böyle sevip beğenmiş şimdi neden kilon gözüne batıyor ki?

Ha bu arada kendisiyle konuştum arkadaşlar. Bana dediği şey ben senden para falan istemedim. Ama öyle davrandın dedim. Yooo sen öyle hissettin dedi. Attığı mesajı yolladım bana şunu dedi “ben demek istemiştim ki madem paran yok o zaman sık dişini biriktir paranı iskender yeme” tam bir manipülatör.
Kilomla dalga geçtin dedim yoooo geçmedim sadece sen sinir ol diye yaptım o fotoğraf çok gözüme battı dedi. Yani bir kez olsun hatanı kabul et özür dile değil mi? Dedim e azıcık pişman ol ben sana kırgınım. Tamam özür dilerim hatalı olduğumu biliyorum kapat konuyu dedi.
Arkadaşlar normalde bunu akrep veya Aslan burcu yapmaz mı? Yay burcu bu çocuk.

Sigarasizlik sınır yapar da o kadar da değil yani. Bence kilo ile ilgili içinde olanı söylemiş. Sigaraya sığınıyor

Eşim aslan. Haksız olduğunda direkt özür diler. Yaylar benden kilometreleree uzak olsun:) aman aman...

Eşim Aslan burcu ve hiç böyle birşey yapmadı bu zamana kadar. Kardeşim yay ve tam bir fırlama adıyla müstesna Yani her konuda fevri. İşimiz burçlara kaldıysa söylüyorum. Evet yay bunu yapar

Birtanem ben yıllardır sigara kullanıyorum ve evet sinir yapıyor ama o kadar da değil. Yarın öbür gün arkasına saklanmasın bu muhabbetin zira bu anlattıklarınla sigarasizliğın getirdiği sinir ve stresin uzaktan yakından bir alakası yok.

Gerçekten böyle patlamaya hazır bomba gibi mi geziyorlar ? Normal şartlarda yok ben yemeyeceğim Ya dediğimde kızan, markete gidince kendime bir şey almak istemediğimde sinirlenen birisiydi..

Aman erkek arkadaşınız da her şeye sinirleniyormuş. Evde oturursunuz dışarı çıkmazsınız sinirlenir, kendinize bir şey almazsınız sinirlenir, sigara içemez sinirlenir. Karşındakinin iyiliği içinmiş gibi de olsa sinirlenen insanlara gıcık oluyorum. Sinirlenmek istiyorlar da bahane buluyorlar.

Ayrıca, o kilo olayından sonra ben olsam yüzüne bakmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…