Bir fotoğraf meselesi

Ya ben parasının olmadığını bilsem hayatta atmam. Düşüncesizlik etmek parasının olduğunu bile bile atmak değil mi?

O sigara icsin diye para gonderip ac kalmanizi, yemek yemeyip, yediginiz yemekten kisip ona para gondermenizi bekliyor. Istedigi olmayinca da cirkeflesip siskosun yemek yeme demeye getiriyor. Hayatimda bu kadar bencil bir davranis daha gormedim. Asla para mara gonderme bence siksin disini Allah Allah. Ezdirme bence kendini.

Ben açken parasızlıktan sigaramı bile alamıyorken sevgilim bana iskender yerken fotosunu atsa ben de çok gıcık olurdum.
Keşke yemeğini kendi kendine yeseydin parası gelmeme ihtimalini göz önüne alarak.
Kilon hakkında yazdığı zaten yanlış bence özür dileyecek.

Peki haksız olduğumu biliyorum zaten ama esprisi vardı diye attım. Yoksa ben de öyle yemek fotoğrafı paylaşanlardan değilim. Ayrıca da parasının gelip gelmediğini bilemem ki. Önceki gece de bana sigara fotoğrafı attığını görünce sandım ki para işi çözüldü.

Esprisi neydi? Nasil bir espri ki merak ettim

Karşınızdaki çirkin laflar ettiği için haksız olan o. Ayrıca sevgililer birbirine fotoğraf atabilir. Sürekli paran geldi mi diye sormak daha rencide edici bir tavır olurdu bence. Ama arkadaşlar da demiş ben de katılıyorum. O İstemiş ki yemeyin yedirin, para yollayın vs. sigarasizliktan agresifim bahanesine inanmayın iyi o zaman kafa göz dalsın ondan sonra sigaram yok desin. İnsanın gerçek karakteri böyle zamanlarda ortaya çıkıyor. Eşim dönem dönem sigara bırakır hiçbir şekilde beni incitecek tek hareket bile yapmaz. Demek ki davranışlar kontrol edilebiliyor. Gerçi kendini geçindirecek parası olmayan adamın sigara için para vermesi de ne bileyim

Mesela biz birbirimizi bir şey yerken Ya da içerken görünce “oooo bana yok mu/hani bana/ooooo” gibi şeyler deriz. Aslında bir şey daha var ama söylersem ifşa olurum.
Bence sizin ayrilma vaktiniz gelmis, yanlis anliyorsa kafasinda ayrilma dusuncesi vardir

Yani sana bu kadar kızan, resmen hakaret eden, saygısız bir erkeğin tüm hareketleri sigara içmediğine mi bağlıyorsun :)
Kendini kandırma lütfen.
Öncelikle o kim ki sana paranın hesabını soruyor?
Neden sen birşeyler yedin diye sinirleniyor?
Sanki kıtlıkta mı kaldı?
En son da bel altı vurup kilonla dalga geçiyor...

Bakın bunlar bu adamın asıl kişiliğinin sinyalleri. Sonrasında sakinleşince mesaj yazıp telafi etme çabaları da kendini sakladığı ön yüzü.

Bir ilişki de gerçek kişilikler sorunlar yaşandığında ortaya çıkar. Sorun olmadığında zaten herkes mutlu :)

Bak adam sana gerçek yüzünü göstermiş sen de kalkmış acaba sigaradan mı diyorsun :)

Kızlar, hep söylerim seveceğiniz adamın size saygısı olsun yani size saygı duyan adamları sevin... Yok üzülürsünüz...

Ne olursa olsun yemek yemek için ondan mı izin alacaksın? Ne için atmış olabilirsin ki nispet mi yapacaksın sanki yemek fotoğrafıyla ? Benim bir erkek arkadaşım vardı.Kendi para biriktirdiği zamanlarda ( bende bazen destek oluyordum) benim dışarıdan yemek söylememe bozulurdu kızardı ruh hastası aklıma o geldi şimdi.
Herneyse çok saçma bir tepki sen mi harcadın parasını? Madem bu kadar zor durumda içmesin o zaman günde 2 paket azaltsın.7-8 yıl sonra onda ciğer falan kalmaz haberin olsun.

Sabah konuştuk size yazdıktan sonra.
Sigara içip içmediğini sordum. Yani sinirli olup olmadığını. Yok değilim dedi.
Müsait olunca beni ara konuşmamız lazım dedim. Tamam bana bir saat ver midem kötü dedi. E tabi şimdi ağrıyan mideyle konuşursam yüksek ihtimal daha kötüye gidecek hani ben de çok sinirliyim haklıyken haksız duruma düşerim diye tamam sen geçir mide ağrını konuşuruz dedim. Önce bi hayır anlat acilse dedi. Tamam sen geçir sakin sakin konuşuruz dedim. Piyasada yok :) bir çuval inciri berbat ettim dimi kızlar

Niye kendinizi ezdirmeye bu kadar müsaitsiniz ben onu merak ettim şimdi.

Şu olayın neresinde kendinizi suçlayıp bir çuval inciri berbat ettiğinizi düşünüyorsunuz?

Yemek atılmasına tanıdık da olsa ben de karşıyım.
Tepkisi abartılı ama insan parası olsa yiyecek sağlığı olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…