Bir fotoğraf meselesi

Sizi ne hale getirmiş ya. Herşeyden kendisini sorumlu tutan, her konuda alttan alması gereken biri olmuşsunuz. Düşünceli değilim, fedakar değilim, anlayışlı değilim. Bu mudur yani?
Konuda sizin haksız olduğunuz bir nokta yok. İstediği kadar sinirlensin size hakaret edemez.
İnsan yanlışlıkla birine çarpınca bile özür diliyor. Beyefendi sizi aşağılamış üzmüş ve özür dilemeyi bile bilmiyor.
Birgün evlenirseniz eğer size küfür veya hakaret de eder bu adam. Sinirliydi diyip görmezden mi geleceksiniz?

sigara almaya dahi para bulamayan ve gerginliğini senden çıkaran bir insan için uzulme bence.
sana sipariş vericek onu bunu al diye saga sola yollayacak. sonra da resım gonderince dalga gecip hakaret edecek.
bence en kısa surede uzaklas.

Sevgilimle şu anlık bir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bir araya gelme imkanımız şu sıralar yok. Bir kaç aya kadar.
Bu aralar kendisi maddi açıdan sıkıntıdaydı. Sigara kullanıyor. Günde en az iki paket kadar. Durumu olmadığı için sigara da içemiyor. Sigara içemediği için olduğunu düşünüyorum, felaket sinirli. Hafta sonu konuştuğumuz zaman dün parasının geleceğini söylemişti. Neyse gelmemiş ben bunu bilmiyordum. Sabah konuştuğumuzda da bunu hiç söylemedi. Dün hem onun istediği bir şeye bakmak hem de eve kahve için avmye gittim.
Karnım da acıktı. Aradığım şeyi bulamayınca yemeğe gittim. Bir şey yerken ona fotoğraf attım. Normalde böyle birbirimizi bir şey yerken gördüğümüzde yaptığımız bir espri vardı. Onu yaparız diye düşünmüştüm.
Tabii ki yapmadı :KK43: onun bana hiç bu kadar sinirlendiğini hatırlamıyorum. İşte çok param yoksa nasıl gidip yemek yiyebiliyormuşum, o dediği şeye de kesin bakmamışım (ki bakmıştım bulamadım). Ben parasının geldiğini sandığımı söyledim bu sefer neden sormadın diye olay çıkardı. Buradan bakıldığında gayet ilgisiz bencil bir insan gibi duruyor olabilirim ama emin olun gerçekten onu çok düşünüyorum. Hani bunu ben olduğumdan söylemiyorum. İfşa olmamak için bugüne kadar olan bir çok şeyi yazamıyorum.
Tamam diyebilirsiniz ki çocuk kıskanmış demek ki canı çekmiş yazık günah. Buraya kadar normal ama çok ayıp bir şey yaptı: Kilomla alakalı laf etti (1.70-65 kiloyum) ben de o kadar kilolu olsam ben de yemek düşünürüm haklısın dedi. Ayıp dedim belki benim rahatsızlığım var kilomu arttıran. Hasta değilsin eee ayıp da değil o zaman dedi.
Neyse ben tüm gün yazmadım. Bugün bana ya sen zaten çok güzelsin sadece o fotoğrafı atmana üzüldüm yazdı. (Pek özür dilemeyi bilmez ha diler ama her zaman değil) temizlik yapıyordum, işim olduğunu söyledim. İşim biter bitmez yazdım yine sert sert cevaplar verdi. Çok uzun bir mesaj yazdım tüm gün de konuşmadık.
Yani sigara içen arkadaşlara sorum özellikle, gerçekten bu kadar sinir mi yapıyor sigaranın yokluğu? Yapıyorsa kaç gün yapar? Ne zaman geçer?
Ayrıca olayda fotoğraf atarak hatalı olduğumu kabul ediyorum. Özür de diledim. Ama bir tarafta da sorunun çözülmediğini bilmediğim için kendimi de suçlu göremiyorum :KK43:
Not: kendisi sigara içebildiği zamanlarda evde oturmama kızan, hep evdesin hiç kendin için bir şey yaptığını görmüyorum diyen birisi
Hem sinirli hem parasız hem de hakaret edip kendini rahatlatan bir tip, alınmayın ama bırakın bu adamı, yarın öbürgün sinirini hıncını karısından evladından çıkarır

Sevgilimle şu anlık bir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bir araya gelme imkanımız şu sıralar yok. Bir kaç aya kadar.
Bu aralar kendisi maddi açıdan sıkıntıdaydı. Sigara kullanıyor. Günde en az iki paket kadar. Durumu olmadığı için sigara da içemiyor. Sigara içemediği için olduğunu düşünüyorum, felaket sinirli. Hafta sonu konuştuğumuz zaman dün parasının geleceğini söylemişti. Neyse gelmemiş ben bunu bilmiyordum. Sabah konuştuğumuzda da bunu hiç söylemedi. Dün hem onun istediği bir şeye bakmak hem de eve kahve için avmye gittim.
Karnım da acıktı. Aradığım şeyi bulamayınca yemeğe gittim. Bir şey yerken ona fotoğraf attım. Normalde böyle birbirimizi bir şey yerken gördüğümüzde yaptığımız bir espri vardı. Onu yaparız diye düşünmüştüm.
Tabii ki yapmadı :KK43: onun bana hiç bu kadar sinirlendiğini hatırlamıyorum. İşte çok param yoksa nasıl gidip yemek yiyebiliyormuşum, o dediği şeye de kesin bakmamışım (ki bakmıştım bulamadım). Ben parasının geldiğini sandığımı söyledim bu sefer neden sormadın diye olay çıkardı. Buradan bakıldığında gayet ilgisiz bencil bir insan gibi duruyor olabilirim ama emin olun gerçekten onu çok düşünüyorum. Hani bunu ben olduğumdan söylemiyorum. İfşa olmamak için bugüne kadar olan bir çok şeyi yazamıyorum.
Tamam diyebilirsiniz ki çocuk kıskanmış demek ki canı çekmiş yazık günah. Buraya kadar normal ama çok ayıp bir şey yaptı: Kilomla alakalı laf etti (1.70-65 kiloyum) ben de o kadar kilolu olsam ben de yemek düşünürüm haklısın dedi. Ayıp dedim belki benim rahatsızlığım var kilomu arttıran. Hasta değilsin eee ayıp da değil o zaman dedi.
Neyse ben tüm gün yazmadım. Bugün bana ya sen zaten çok güzelsin sadece o fotoğrafı atmana üzüldüm yazdı. (Pek özür dilemeyi bilmez ha diler ama her zaman değil) temizlik yapıyordum, işim olduğunu söyledim. İşim biter bitmez yazdım yine sert sert cevaplar verdi. Çok uzun bir mesaj yazdım tüm gün de konuşmadık.
Yani sigara içen arkadaşlara sorum özellikle, gerçekten bu kadar sinir mi yapıyor sigaranın yokluğu? Yapıyorsa kaç gün yapar? Ne zaman geçer?
Ayrıca olayda fotoğraf atarak hatalı olduğumu kabul ediyorum. Özür de diledim. Ama bir tarafta da sorunun çözülmediğini bilmediğim için kendimi de suçlu göremiyorum :KK43:
Not: kendisi sigara içebildiği zamanlarda evde oturmama kızan, hep evdesin hiç kendin için bir şey yaptığını görmüyorum diyen birisi

Siniri yapan sigara içmemek değil, bir sigara parasına muhtaç olmak...

erkek arkadasınız kac yasında 3 yas falan mı ?
tamamen trıplı komplekslı tuhaf bır kısılık
nerden buluyorsunuz bu tıplerı

5 kuruş parası yok ne yiyip içiyor bu adam?
Sizi şamar oğlanı yapmış ayrıca.

Arkadaşlar kendisi yeni mezun. Bir süre sonra şehrine dönecek. Özel bir durumu var onu bekliyor. Ama her şeyi yaşamam çünkü belki bizi tanıyan çıkar başım belaya girer

Sabah konuştuk size yazdıktan sonra.
Sigara içip içmediğini sordum. Yani sinirli olup olmadığını. Yok değilim dedi.
Müsait olunca beni ara konuşmamız lazım dedim. Tamam bana bir saat ver midem kötü dedi. E tabi şimdi ağrıyan mideyle konuşursam yüksek ihtimal daha kötüye gidecek hani ben de çok sinirliyim haklıyken haksız duruma düşerim diye tamam sen geçir mide ağrını konuşuruz dedim. Önce bi hayır anlat acilse dedi. Tamam sen geçir sakin sakin konuşuruz dedim. Piyasada yok :) bir çuval inciri berbat ettim dimi kızlar
ortada incir mincir yok ki neyi berbat edeceksiniz? hala da kendinizi suçluyorsunuz ya hakikaten tuhafsiniz.

erkek arkadaşınız saygisizin önde gideni. aynı zamanda kendi paranızla aldığınız lokmayı sayacak kadar muhannet. yani bu adamdan ne köy olur ne kasaba.

siz de kendiniz ezdirmeyi bırakın. yazıktır günahtır. sigarası yokmuş pehh sigarasız kalsın insallah. siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez. karşınızdaki erkek türünün son örneği değil, insanlık olarak neslimiz tükenme tehlikesinde de değil. nedir bu acaba benden ayrılır mi korkunuz. siz korkmayın o korksun sizsizlikten. korkmuyorsa da gitsin yani

Ahaha ben de böyle Bi asalakla beraberdim. Parazit gitsin amelelik yapıp kazansın parasını bide kendini acındırıyo. Ben kadın olarak aç olsam söylemem acitasyon yapmam

Sigarasızlık değil parasızlıktan parlamış size seviyesiz. Üslup çok çirkin umarım ileriye yönelik bir şeyler düşünmüyorsunuzdur.

Sigarasızlıkla uzaktan yakından alakası yok. Bildiğin seni stres topu yapmış sinirini çıkarıyor sana hakaret ederek. Parası yoksa parasız kalıyosa içmesin o zaman sigara. Para gelince günde 2 paket iç sonra ay sonunu getireme insanların yemeğine mana bul. Oldu canım. Sende yaptığı denyoluğa kılıf bulmaya çalışıyosun sigara içemiyo yazııık diyerek.

Ben haklı gördüm sevgilinizi.
Çünkü sigara parası bulamayan bir adama yemek fotosu atmışsınız, daha beter şeyler söyleyebilirdi.
Evet, sigara içiyorum ve dini inancım gereği oruç tuttuğum zaman mümkünse son 2 saat kimseyi görmek istemiyorum.
Çünkü ağzımdan çıkanı kulağım duymaz, varlığı batar insanın.
Dolap kapağıyla bile kavga edebilirim.
Keza sigaram 3 4 tane kalmış ve başka alamayacak durumda isem, yine aynı sinir gelir bana.
Ne meret bir şey yahu bu böyle!!!

Bilmiyorum ama sizin adınıza çok üzüldüm. Kendinizden çalıyorsunuz bu tavırlarınızla. Yani tüh resim attım niye attım. Vah böyle yaptım niye yaptım. Birkere açıkça söylüyorum ki bu adam size aşık falan değil. Aşık olsa sizin yediğiniz yemeğe bahane bulup laf etmezdi. Bakın eşimle 4 yıl flört ettik ve 10 yıldırda evliyiz çok şükür. Daha hala tabakta kalan son lokmayı birbirimize ikram ederiz. Az bir yemek varsa sevilen türden, o der ben doydum sen ye, ben derim ben dün yemiştim sen ye. Yani ne bileyim hani evladını doyurunca kendin yemiş kadar olursun ya. İşte bu gerçek aşk yaşayan bireyler arasındada böyle olur ve olmalı. Şimdi ben açlıktan geberiyor olsam ve sevgilim başka şehirde olup düşünemeden bana yemekli bir foto atıyor olsa ve sigara krizimde üstüne gelse yemin ederim aklımın ucundan geçmez trip sitem vs. Ohh o doyuyor der sevirim uleynnn🤭Hep deriz birbirimize. Senin yediğin benim yediğim. Senin gördüğün benim gördüğüm.Senin mutluluğun benim mutluluğum... Vs böyle gider bu liste. Yani ikramıdır bu. Hoşluktur. Karşındakini kendinden daha çok düşünmektir...
Sonrasındaki tavırlarını hiç tartışmayacağım bile sevgilinizin. Ne demek kilo ile adam vurmak
Ayıppp wallahi ayıp ve bencilce alçakça. Lütfen başınızı iki elinizin arasına alın ve uzun uzun düşünün. Biz bu adamla gerçekten 1 olabilmişmiyiz diye bir muhakeme yapın. Sevgi fedakarlık ve dayanışma ister. Bir olmak takım olmak bütün olmak ister. Siz elti görümce ilişkileri gibi bir aşk yaşayacaksanız şimdiden geçmişler olsun size. Hele bir erkek korumalı ve nazik olmalıdır sevdiği kadına karşı. Offf tripli erkek tipi çağın hastalığı. Veba gibi hızla ilerlemekte. Ve korkarım ki henüz tedavisi bulunamadı. Hiç bulaşmayın bu illete. Önce kendinizi siz sevin ve sonra sizi gerçekten seven bir erkeğe kalbinizi verin. Sigara migara kakara kukara yani. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim🙏🏻

Back
X