Bir Fotoğraf

Çok normal hisler bunlar.
Ama zamanla dinecek
Henüz boşanma gerçekleşmediği için tam bir kopuş olmadı aranızda
Boşanma gerçekleşip belli bir süre geçince her şey daha stabil hale gelecek.

Aslında uzun zamandır nötrdüm. Bazen hic ummadığım ufak tefek şeyler dokunabiliyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Ne kadar doğru bir tespit olmuş. Fakat biz kadınlar bu konuda bile dezavantajlı durumdayız. :)

Gerçekten de öyle oldu, o zamanlar o fotoğrafı gördüğümde ne hissettiysem, aynısını hissettim. Şaşırdım da kendime ama demek ki açıklaması varmış.

Çok tesekkur ederim yorumunuz için.

Bir iki defa olur ole.akil zihin oyun oynar gecer gider cok dramatize etmeyin icine çekilirsiniz.
Yeniden aşık oldugunuzda cok daha guclu bir his ile cok daha guclu algilarla olacak.mutlu olun

Bir iki defa olur ole.akil zihin oyun oynar gecer gider cok dramatize etmeyin icine çekilirsiniz.
Yeniden aşık oldugunuzda cok daha guclu bir his ile cok daha guclu algilarla olacak.mutlu olun
İnsan kendisine şaşırıyor bir an. Çünkü geçti gitti sanıyorsunuz, sonra ilk günkü gibi oradaymiscasina hatırlatıyor bazı duygular kendini. Afalladim ben de.

Çok çok teşekkür ederim, hem yorumunuz hem güzel dilekleriniz için.

Aşk’ta bir yere kadar dayanıyor işte.
Zaman zaman bu karmaşıklık normal.
Duygularınızı çok bastırdıysanız,çokta olay yaşanmışsa normalsiniz yani.
Zaman..

Çok teşekkür ederim. Çok zaman olmus gibi geliyor bazen ama sonra bakıyorum geriye, geçmiş orada duruyor. Bir seyle açığa çıkıyor yeniden. Geldiği gibi geçer umarım. Dediğiniz gibi zaman.

Rica ederim kitaplar yazilar ne diyor bu konuda bilmiyorum merak etmedigim icin bilmiyorum.sadece yasadiklarinizi birebir yasadim ne hissettiginizi bu sebeple biliyorum.sakin afallamayin kendinize gülün mesela hey gidi genclik diyin bir sekilde atin o hissi.

Çok teşekkür ederim. Çok zaman olmus gibi geliyor bazen ama sonra bakıyorum geriye, geçmiş orada duruyor. Bir seyle açığa çıkıyor yeniden. Geldiği gibi geçer umarım. Dediğiniz gibi zaman.
Kalbiniz size oyun oynayabilir..
Ama mantığınız pek sanmıyorum.
Kafada bittiyse şayet bitiyor..
Kalp biraz daha dürter felan ama oda zamanla yolunu bulur.
İnşallah doğru kişiyi bulursun.

Ahh, siz de mi ?

O halde size bir şey itiraf edeyim, geçmesin istiyorum. O zaman öyle güzel geliyordu ki, esimi göz ardı ediyorum, yaşananları filan. Sadece o zamanlar varmış gibi düşünüyorum bazen. Sadece o özel anlar yaşanmış gibi. Her şeye rağmen kalsın orada diyorum. Bu kadar çirkinlik arasında, o duygular, öyle güzel kalsın.

Psikologum her duyguyu yaşamak istediğinde yasa der hep çok iyi gelir bana. Ağlamak mi istiyorsun ağla honkurerek bağırarak üzül her acıyı hisset yeter ki bastırma. Arabesk ol ac şarkı ağla o günlere ağla. Her duygun bittiğinde ruhen eşini içinde affet ve boşluğa sal. Bana öyle iyi geliyor ki.

Uzun zaman oldu benim.dusununce hatirladim hatta sizin gibi hissettigim zamanlar oldugunu.ama tam olarak o zamanlari hatirlayamiyorum mesela cok cok gençtim yada cok daha iyi guzel harika bir sey yasiyorum suan diye beynim resetlemis gibi.
Birakin gecsin iyi saniyorsunuz hatirladiginiz duygularin yarattigi hissi ama sadece hatiralarin guzelligi yetmez asla.zaten bir sekilde kalacak *zamaninda..... diye baslayan kelimeler elbette olacak.
Belli ki guclusunuz kendinizden emin kararlisiniz
Bende sizin gibiydim birgun pisman olmadim.
Sizde hic hic pismanlik yasamayin dilerim.

Çok teşekkür ederim yorumunuz ve tavsiyeniz için. İlk zamanlar öfkeye, pismanliga ve olumsuz duygulara öyle çok sartlanmistim ki, acıyı hep es geçtim. Onların açısı çıkıyor zaman zaman.

Son cümleniz çok güzel ve gerçekten çok iyi geliyor.

Kalbiniz size oyun oynayabilir..
Ama mantığınız pek sanmıyorum.
Kafada bittiyse şayet bitiyor..
Kalp biraz daha dürter felan ama oda zamanla yolunu bulur.
İnşallah doğru kişiyi bulursun.

Çok tesekkur ederim. Kafada bittiği için ben de genelde rahatım ama dediginiz gibi kalp de dürtüyor zaman zaman.

Çok tesekkur ederim. Dilerim siz de çok çok mutlu olun. Pişmanlık duymayacagima eminim, umarım da yanılmam.

Mesela bazen icimde bir firtina oluyor açıyorum arabesk müzik bir ağlıyorum. Aslında birşey yok ortada ama o an onu yaşamak istiyorum. Farkında olmadan duyduğumuz bir haber bile üzebiliyor ve o an bastırırsak başka şekilde yansıyor ruhumuza.

Dilerim zaman çabucak geçer ve kolayca atlatirsiniz. Daha güzel şeyler yansısın ruhunuza.

Dilerim zaman çabucak geçer ve kolayca atlatirsiniz. Daha güzel şeyler yansısın ruhunuza.
Yok canım ben boşanmadım. Ama hepimizin başına gelebilecek olan seyler bunlar. Ben 3. Çocuğu doğurunca biraz psikolojik olarak çökmüştüm. O smn başladım psikologa çok iyi geldi. Meğer kendim icin yaşamayı unutmusum. Duygularım bile çocuk endeksli olmuş. Çok şükür çok uzun yol katettik.

Çok tesekkur ederim. Dilerim siz de çok çok mutlu olun. Pişmanlık duymayacagima eminim, umarım da yanılmam.
Size birsey daha soyleyeyim mi aglayin tabi ki aglayin.bir duygu sonucta yasanmasi gereken aglamak.mesela ben biraz once kocaman bir tabagin yarisi makarna yarisi dondurma dolu iken 10 dakikada hepsini bitirip sonra dun 12 kilo aldigimi ogrendigimi hatirladim ve agladim : ))bole de aglayin..ayaklarim yerden kesilirken nasilda heyecanli ve mutluydum diye de aglayin..sonunu tahmin edemeyecegimiz seylerin basinda ki mutluluk icinde aglayin..sonunda ay yeter agla agla icim sisti diyip kalkin sadece

Hep çok istiyorum, şöyle oturup içim çıkana dek ağlamayı ama olmuyor yani. Aglasam rahatlayacakmisim gibi geliyor ama yok. Sıkılıp kalıyorum öylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…