- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Benim de bir oğlum var, doğum sonrası ve çocuk ne kadar zor bilirim. Ben bir taneyle neler cekiyorum, üç taneyi düşünemiyorum. Çok iyi yapmissiniz, ben de evliyken bir dönem gittim, gerçekten iyi geliyor. Umarım daha güzel yollar katedersiniz. Esinizle, çocuklarinizla mutluluğunuz daim olsun.Yok canım ben boşanmadım. Ama hepimizin başına gelebilecek olan seyler bunlar. Ben 3. Çocuğu doğurunca biraz psikolojik olarak çökmüştüm. O smn başladım psikologa çok iyi geldi. Meğer kendim icin yaşamayı unutmusum. Duygularım bile çocuk endeksli olmuş. Çok şükür çok uzun yol katettik.
Teşekkür ederim. Rabbim size de önce sabir versin. Sonra mutlu bir hayatınız olsun ve iyi insanlarla karşılaşırsınız insallahBenim de bir oğlum var, doğum sonrası ve çocuk ne kadar zor bilirim. Ben bir taneyle neler cekiyorum, üç taneyi düşünemiyorum. Çok iyi yapmissiniz, ben de evliyken bir dönem gittim, gerçekten iyi geliyor. Umarım daha güzel yollar katedersiniz. Esinizle, çocuklarinizla mutluluğunuz daim olsun.
Çok tesekkur ederim. Dediginiz gibi oluyor zaten; biz değişiyoruz, duygularımız değişiyor ama gecmiste hissettiklerimiz yani geçmiş ne olursa olsun, öylece kalıyor orada. Bazen de ummadığimiz zamanlarda karşımıza çıkıyor iste böyle.Ben cok iyi anladim sizi
Boyle sevmek de herkese nasip olmaz , guzel bir duygu yasamissiniz , anı olarak birakin onu orada
Keşke herkes ilk tanıdığımız gibi kalsa hiç değişmeseler değil mi? :)
Hiçte arabesk yada dramatize değil anlattıklarınız. Yaşadıklarınız,hissettikleriniz çok normal. Kaç yıldır birlikte yaşadığınız,eşim dediğiniz insandan ayrılıyorsunuz. Duygularınızı doyasıya yaşayın,dışarıya vurun,ağlamak istiyorsanız ağlayın.... umarım bundan sonraki hayatınızda mutluluk sizinle olur.
Baştan belirtmeliyim ki bu konuyu boşanırkenki eşim için değil, evlenirkenki eşim için açıyorum.
Bir fotoğraf vardı, daha sevgiliyken gördüğüm, her gördüğümde içimin gittiği bir fotoğraf. Bu duyguyu anlamak için, aşık olmuş olmak yetmez, hal-i hazırda halen aşık olmak gerek. İnsanın nasıl içi erir gider, nasıl bir dokunma, sarılma duygusu hisseder, aşık olanlar bilir.
Aylar sonra o fotoğraf çıktı karşıma, bakmayın böyle ergenler gibi yazdığıma, bir yıla yakındır ayrıyız, çok yüksek ihtimal nisanda davamız bitecek ama o fotoğraf var ya, aldı 6 yıl öncesine götürdü beni. Yine aynı his, o günkü gibi, yine o iç gitmesi.
Aglasam diyorum, aglasam aglasam... Boşandığım adam için değil, 6 yıl önce sevdiğim adam için.
Aslında beni tanıyanlar bilir, hic öyle dramatize edilecek bir süreç gecirmedim. Çirkinleşmenin dibine vurduk, duymadığım iftira kalmadı, bu yüzden konunun başına düştüm o notu. Konumu bilenler için söyleyeyim, geçen sürede çok şey yaşandı ama sonuç hâlâ aynı.
Okumuştum daha önce, boşanmanın süreçlerini, yas sürecini, kabullenmeyi vs.geçtim. Bir dönem inanılmaz karıştım, barışmayı şiddetle istediğim zamanlar oldu ama mantığım, kafamın içi hiç karışmadı.
Bu süreçte 2 duruşma geçirdim, pedagog raporunu filan bekliyorum, çok yüksek ihtimal nisanda bitecek. Ben her şeyi atlattım, boşanmış gibiyim, hayatıma bakıyorum ama Nuri Bilge Ceylan'ın bir filminde denildiği gibi: "Biri ölür üzülmezsiniz, sonra sandalyeye asılı hırkasını görürsünüz, o hırkanın duruşu kalbinize oturur."
Arkadaşım herşeyde bir hayır vardır derler ya...Oğlunla bundan sonra ileriye bakıp daha huzurlu ve mutlu olacaksın inan..Bir ev konusu yüzünden gelinen durum yuva yıktı maalesef...
Acının da tadı bi başka tabi, onun da tadını çıkarmak lazım.
Bi kare fotografa alakasız bi dünya anlam yüklemek gerek mesela.
Durduk yerde bi anda uzaklara dalıp imdb puanı 5.5 hollywood filmlerindeki alık başroller misali triplere girmek, yeri gelince çay bardağını rakı kadehi gibi tutmak lazım. (Bizzat yaşanmıştır, ailecek oturuyoduk bi de, annem ne dalga geçmişti)
Duygularımızı yalın haliyle ifade etmek yerine şairane sözlerden alıntı yaparak anlatmaya çalışmak gibi bi hataya düşüp arabeskin dibine vurabiliriz sonra. ( Nice karizmatik dizeler ve replikler kamyon arkası yazılara dönüştü böyle, yazıktır günahtır)
Dışarıdan kendine bakacak hale geldiğinde insan gülüyo o abartılı ruh haline, o haldeyken yaptıklarına.
Aşık olduğunuz adam artık yok, belki hiçbi zaman yoktu, belki zamanla ortadan kayboldu. Kime niye aşık olduğumuz belli mi sanki. Özlediğiniz sey o adam degil özetle, geçmişiniz. Geleceğinizi tatmin edici şekilde doldurdugunuzda o da bitecek zaten. Sıkmayın canınızı.
o fotorafa bakarken hissettiginiz ask varya. heh o ask sizin icinizde.
icinizdeki aski, size iyi davranan icinizdeki aski söndürmeye calismayan biriyle karsilasirsiniz insallah bundan sonra
Çok çok çok teşekkür ederim. İnşallah iyi olur bundan sonrası.
Sormayın, hiç anlamıyorum, hiç de anlamayacagim; insan nasıl ailesinden ya da evladından yarim saat uzağa gidemez de, bir evliliğin bitmesini göze alip, evladinin- torununun binlerce kilometre uzakta yaşamasını göze alır ? Keske baska sekilde olsaydi dedigim olmustur ama bu sartlarda hic pişman olmadım, hic.
Yahu arabesk olsak ne olacak?
Hep cool hep cool kasmak nereye kadar?
Acıyorsa acıyor! acımıyooorrrr kiiiii şekerim diyince belki arabesklikten kurtulur muyuz ki? Ya da
Doldurup kadehleri zırıl zırıl ağlayamaz mıyız yahu?
Yanına da arabesk şarkı ohh mis! :))
Şaka bir tarafa :)
Son cümlenizde de nedense gözlerim doldu yalan yok.Sevgili mi kaldı? Ama sevdiğin hala bir yerlerden gidemiyor bazen işte,gider ama nasılsa,Değil mi? (arabesk olmayanlar cevap versin plizzz:) )
Bazen arabesktir hayatlar,sevmeler bu gece de arabesk olsun.
Yarın nasılsa kaldığımız yerden devam edeceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?