Bir Fotoğraf

Benim de bir oğlum var, doğum sonrası ve çocuk ne kadar zor bilirim. Ben bir taneyle neler cekiyorum, üç taneyi düşünemiyorum. Çok iyi yapmissiniz, ben de evliyken bir dönem gittim, gerçekten iyi geliyor. Umarım daha güzel yollar katedersiniz. Esinizle, çocuklarinizla mutluluğunuz daim olsun.
 
Teşekkür ederim. Rabbim size de önce sabir versin. Sonra mutlu bir hayatınız olsun ve iyi insanlarla karşılaşırsınız insallah
 
Ben cok iyi anladim sizi
Boyle sevmek de herkese nasip olmaz , guzel bir duygu yasamissiniz , anı olarak birakin onu orada
Çok tesekkur ederim. Dediginiz gibi oluyor zaten; biz değişiyoruz, duygularımız değişiyor ama gecmiste hissettiklerimiz yani geçmiş ne olursa olsun, öylece kalıyor orada. Bazen de ummadığimiz zamanlarda karşımıza çıkıyor iste böyle.
 
Hiçte arabesk yada dramatize değil anlattıklarınız. Yaşadıklarınız,hissettikleriniz çok normal. Kaç yıldır birlikte yaşadığınız,eşim dediğiniz insandan ayrılıyorsunuz. Duygularınızı doyasıya yaşayın,dışarıya vurun,ağlamak istiyorsanız ağlayın.... umarım bundan sonraki hayatınızda mutluluk sizinle olur.
 

Çok çok teşekkür ederim. Abartılı şeyler hissedip, yazdığımı düşünüyordum ama olabiliyormus demek ki.
 

Acının da tadı bi başka tabi, onun da tadını çıkarmak lazım.

Bi kare fotografa alakasız bi dünya anlam yüklemek gerek mesela.

Durduk yerde bi anda uzaklara dalıp imdb puanı 5.5 hollywood filmlerindeki alık başroller misali triplere girmek, yeri gelince çay bardağını rakı kadehi gibi tutmak lazım. (Bizzat yaşanmıştır, ailecek oturuyoduk bi de, annem ne dalga geçmişti )

Duygularımızı yalın haliyle ifade etmek yerine şairane sözlerden alıntı yaparak anlatmaya çalışmak gibi bi hataya düşüp arabeskin dibine vurabiliriz sonra. ( Nice karizmatik dizeler ve replikler kamyon arkası yazılara dönüştü böyle, yazıktır günahtır)

Dışarıdan kendine bakacak hale geldiğinde insan gülüyo o abartılı ruh haline, o haldeyken yaptıklarına.

Aşık olduğunuz adam artık yok, belki hiçbi zaman yoktu, belki zamanla ortadan kayboldu. Kime niye aşık olduğumuz belli mi sanki. Özlediğiniz sey o adam degil özetle, geçmişiniz. Geleceğinizi tatmin edici şekilde doldurdugunuzda o da bitecek zaten. Sıkmayın canınızı.
 
Son düzenleme:
o fotorafa bakarken hissettiginiz ask varya. heh o ask sizin icinizde.
icinizdeki aski, size iyi davranan icinizdeki aski söndürmeye calismayan biriyle karsilasirsiniz insallah bundan sonra
 
Arkadaşım herşeyde bir hayır vardır derler ya...Oğlunla bundan sonra ileriye bakıp daha huzurlu ve mutlu olacaksın inan..Bir ev konusu yüzünden gelinen durum yuva yıktı maalesef...

Çok çok çok teşekkür ederim. İnşallah iyi olur bundan sonrası.

Sormayın, hiç anlamıyorum, hiç de anlamayacagim; insan nasıl ailesinden ya da evladından yarim saat uzağa gidemez de, bir evliliğin bitmesini göze alip, evladinin- torununun binlerce kilometre uzakta yaşamasını göze alır ? Keske baska sekilde olsaydi dedigim olmustur ama bu sartlarda hic pişman olmadım, hic.
 

Aman Yarabbi ! Bu kadar gerçekçi olmak zorunda mıydınız ? :) guzel bir rüya görürken, yataktan düşmüş etkisi yarattiniz. :)

Çok abartmamak lazim tabi ki ama o abartılı duyguyu alıp nereye koysam bilemedim bir an. E birileri benim duygularımı ozetlemisken, onu da kullanayim dedim. :)

Teşekkür ederim yorumunuz için. Zamanla ben de normale döneceğim, inanıyorum. :)
 

Pişmanda olma zaten bunlar yaşandı bitti gitti diyeceksin artık.
 
Yahu arabesk olsak ne olacak?
Hep cool hep cool kasmak nereye kadar?
Acıyorsa acıyor! acımıyooorrrr kiiiii şekerim diyince belki arabesklikten kurtulur muyuz ki? Ya da
Doldurup kadehleri zırıl zırıl ağlayamaz mıyız yahu?
Yanına da arabesk şarkı ohh mis! :))
Şaka bir tarafa :)
Son cümlenizde de nedense gözlerim doldu yalan yok.Sevgili mi kaldı? Ama sevdiğin hala bir yerlerden gidemiyor bazen işte,gider ama nasılsa,Değil mi? (arabesk olmayanlar cevap versin plizzz:) )
Bazen arabesktir hayatlar,sevmeler bu gece de arabesk olsun.
Yarın nasılsa kaldığımız yerden devam edeceğiz..
 
Aşık olunan öküz hep aynı öküzdu aslında.
Sadece hormonlar iste.
Az biraz kalbin birileri icin attı mı poşayi paşa yapiyor.
Sonra hayallerindeki aşık olmak istediğin ve seni bulduğuna inandığın adamla hayatın gerçeklerine merhaba dediğinde her gördüğün olumsuzluk ben bu adamı mı sevdim dedirtiyor kendine.
Sevdiğine inanmak bile istemiyor insan.
İtiraf etmek zul geliyor her bünyeye.
Yani hanımlar eskiden gözümün içine bakan adamdi, şimdi düşmanım oldu dediğiniz her insan sadece kendini iyi kamufle etmiş bir ayı.
"Sen gelme ulan ayı "repliği o zamanlar pek rağbet görmüyordu.
Amaaan sürekli karışık boş ver.
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı demişler atalar.
Gelmiş gecmis.
Bir insanimsinin sevgisine inandirilmissin en masumundan.
İzdirabini ........... de !
Karakteri follos olan adamın ailesi isterse melek olsun.
Ben yastığa beraber koyduğum başı bilirim.
Adam adam olaydı anası, babası, danasi dediğin dış mihrak (!) niteliğindeki (aslında temel taşı) evin içinde senin yaşam tarzı ve beklentilerine müdahale edip 7/24 saat benim örtüsünü otururken bozmaya kiyamadigim koltugumda g.... rahat rahat serip torunum da torunum deyip boşanma arefesinde torunu değilmiş aslında mesele diye mevzuya uyaanmissam fotoğraftaki görüntüsü ile birlikte layık gördükleri muameleye mahzar olsunlar de geç olur mu ?
İyi ol.
Geçecek
 
Ne kadar zor. Gözünde bambaşka bir yerde olan eş. En üstte en güzel yerde. Belki bir ömrü beraber geçireceğini hayal etmek. Sevmek. Tüm temizliğinle ilk duyguları yaşamak. Hep ilkleri yaşamak. Daha çok sevmek. Ama sonucu hayal kırıklığı. Eşine sahip çıkamayan ailesini koruyamayan biri. Başkalarını susturamayan. Artık yabancı biri. Bitmiş gitmiş. Seni tüm zorluklarla başbaşa bırakmış. Toplum içinde konumunu bile değiştirmiş. Yalnız bırakmış bu yolda. Yarı yolda bırakmış. Bir anda böyle hatıralar çıkar ve eskiye götürür. Aslında yapmamız gereken erkekler gibi düşünmek. Hatırlamamak umursamamak. Ya da hatırlamamış umursamamış gibi yapmak ve mış gibi yaparken bakmışız gerçekten umursamamışız. Erkekler kadar rahat bir kalbim olsun isterdim.
 
Ne yasiyorsaniz yasayin ya da yasamis olun anlattiklariniz cok insani geldi bana. Ne demek istedigini neden bilmiyorum ama cok iyi anladim. .
Robot degiliz silince silinmiyor bitince bitilmiyor. Kafada bitse kalpte bitmiyor kalpte bitse kafada. Bazen ikisinde de bitiyor ama bir koku bir mutlulugu hatirlatiyor size. Simdi ayni kisiyi ayni sarkiyi ayni ortami saglasalar o kokuyu alamayacaginiz bir koku.. o yuzden dik durmanin duygusuz olmakla alakasi yok ya da sacmalamiyorsunuz. Cok insani hissettikleriniz.
Zaten sizinde yazdiginiz gibi nuri bilge ceylan cok guzel anlatmis....
 
İnsanoğlu hep böyledir ki.
Çoğu insan için geçmiş hep güzel hatırlanır.
Çocukluk, gençlik, eski bayramlar...
Yapımız bu.

Eğer kocana olan aşkın geçmişteki kadar güçlü olsaydı hala evliydin. Mantık başa çıkamazdı bu güçlü duyguyla.

Yani, senin de "o eski halinden eser yok şimdi" . Sadece hayal kırıklıklarının sebep olduğu, geçmişin çok güzel olduğu/kaldığı hissi.

Her şey gibi bu da geçecek.
Gelecekte oğlunla çok mutlu ol inşallah.
 

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Arabesk mi değil mi bilmiyorum ama his iste, başka nasıl anlatılır bilemedim. :) olumsuz şeyler yaşıyoruz evet ama kötü-olumsuz şeyler gibi, güzel şeyler de değişmeden duruyor geçmişte.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…