Bir Fotoğraf

İkinize de yorumlariniz için çok tesekkur ederim, ikiniz de hep çok güzel destek oldunuz bana.

Olumsuz, çirkin pek çok şey yaşandı. Adam bambaşka adama dönüştü. Yalanı, iftirası, hakkaniyetsizligi, bencilliği. Ama ben hep aynı ben, ben burada boyle duruyorum, geçmişteki güzel şeyler de yerinde öylece duruyor.

İyi ki eşim böyle bir adama dönüştü, tüm bu yaşananların içinde eşim bana bir kez olsun "sen haklisin, zor, geçer gider" deseydi, ailesine her şeyi hak gördüğü kadar, bana da hiç olmazsa sizlanmayi hak gorseydi, biraz gazımı alsaydi ben asla bosanamazdim. O eziyeti ceker dururdum. Neyse ki, kibirliler de "haklisin" demeye bile dilleri dönmüyor.

Güzel şeyleri görünce nasıl içim gidiyorsa; o çirkinlikleri, çektiklerimi, duyduklarımi, gördüklerimi hatırlayınca da ayni şekilde öfkeleniyorum. Sağ olsun eşim, hic pişman etmedi, hic keşke dedirtmedi bana. İyi ki kurtulmusum.

Ne kadar doğru ve güzel yazmissiniz. Nereden nereye... Sag olsunlar, sevdigimize pisman ediyorlar ama sevmekten vazgectigimize hic pisman etmiyorlar.

Ben de erkekler gibi bir kalbim olsun isterdim. Rahat, umursamaz.

Evet Allah kurtardı seni. Şükretmek için çok haklısın.
Eşin ise asla mutlu olmayacak. Ailesinin kuklası olarak sürüklenecek oradan oraya.
Belki pişman olacak ama ömür geçip gitmiş olacak.
Sen daha gençsin. Mutlu olmak, gerçekten sevmek sevilmek için her zaman fırsatın olacak.
En azından istediğin gibi yaşayacaksın kendi hayatını. Bundan daha önemli bir şey var mı? Kararlarında özgürsün.
O yüzden prangalı eski eşin asla anlayamayacak seni.

Çok tesekkur ederim. Dediginiz gibi insaniz, hayatımıza etki ediyoruz, kararlar alıp veriyoruz ama duyguları yonlendiremiyoruz bazen. Üstelik ne olursa olsun, güzel olan şeyler de, tipki kotu seyler gibi, tüm güzelliğiyle duruyor geçmişte. Kötüyü hatırlatınca nasıl kızıyorsa insan; güzeli, en güzeli hatirlayinca, denk gelince de içi gidiyor elinde olmadan.

İlla ki zamanla geçecektir ama geçene dek, yaşıyoruz iste.

İlk zamanlar çok öfkeleniyordum, ben ne sıkıntılar yaşıyorum o hayatına devam ediyor diye kendimi yiyordum, o da mutsuz olsun, ettiklerini bulsun istiyordum ama en basta herkesin bana dediği gibi, geçti.

Mutlu ya da mutsuz, gönlüne gore yaşasın. Ben mutlu olayım cocugumla, o bana yeter. :)

Eski konularınızı da okudum. Bir üye yukarda sizin eşinizi eskiden çok güzel sevdiğinizi yazmış. Sanırım siz de babanızı sevmiyorsunuz benim gibi. Aylarca yıllarca görmesem özlemem aramam mesela. Sanırım siz de ben de olmayan baba sevgisini hep başka yerlerde başka insanlarda aramışız. Eşimizi çok sevmişiz ama gereken değeri görememişiz. Neden böyle bilmiyorum ama ben de bugün boşanacak olsaydım ki cesaretim Yok. Muhtemelen çok büyük bir yıkım yaşardım. O fotoğraf sizi üzmüş ya hani. Ben bütün resimleri anıları Yok ettim. Bir tane düğün, isteme, söz resmim Yok. Anım yok. İlerde bir gün bakacak anım olmasın diye hepsini yırttım, sildim. Ama siz eşinizle iyi olduğunuz günlerdeki resimlere üzülüyorsunuz haklı olarak. Bu çok güzel çok masumca. Demek ki gerçekten sevmişsiniz. Sevecek bir kalp taşımak güzel. Keşke o kalp eşlerimizde, babalarımızda da olsaydı da biz kısacık dünya hayatımızı bu kadar sevgisizliğin içinde geçirmeseydik. Eşim şimdi benim bu soğukluğuma sevgisizliğime, anılarımı Yok edişime çok üzülüyor. Peirşan olduğu günler oldu ama iş işten geçti

Bence çok normal
Sonuçta o insanı sevdiniz değer verdiniz
Ayrılık da ölüm gibi birşey
Bir daha o insanı görmeyeceksiniz yada gördüğünüzde o artık farklı bir kişi bir yabancı olucak
Duygularınızı bastırmışsınız ve bir fotoyla su üstüne çıkmış .siz eşinizi hala seviyorsunuz bu çok açık..

O his ara ara yoklayip gidecek sizi, hic merak etmeyin ama fazla surmez. İki iclenir, bir uzulur sonra eeehhh napiyorum lan ben diye normal hayatiniza donesiniz:)

Biraz önce çocukla ilgili bir konuda tartışma yaşadık. Yarın ilk isim savcılığa başvuruda bulunmak, bir avukat tutmak olacak.

Tüküreyim bendeki sevginin içine. Ne zamanında, ne sonrasında sevmez olsaydım. Ne hallere düşürüyor beni, hey Allahım ya.

Merhabalar, gün içinde ofkemden yazamadim ama mesajınız hep aklımda kaldı.

Babamla hiç görüşmuyorum. Sürekli hatalar yapan, sayan söven, negatiflik dolu bir adamdı. Yıllarca hep kavga dövüşleri yüzünden annemle ayrılmalarını diledim. Çeşitli sebeplerle annem yapmadı bunu, sonunda kendisi başka bir kadınla def oldu gitti. Simdi o kadar iyiyiz ki.

Sanırım öyle sevgi acliklarim olmadı, boşanmak da benim için bir yıkım sayılmaz. Ama bizim evde sadece ben boyleyim. İki kardeşim var, ikisi de babamin durumdan olumsuz etkilendiler. Kız kardeşim sizin gibi.

Eşimin tanidigim haliyle kalmasını, düzgün bir evlilik yapmis-yasamis olmayi dilerdim tabi, oğlum babasıyla büyüsün isterdim ama annem gibi olacagima, boşanıp oğlumla mutlu olmayı tercih ederim.

Size de kolaylıklar, mutlu bir hayat dilerim.

Su an kendisinden nefret ediyorum desem. :) kendisinin özelliğidir, güzel olan her şeyin içine s.... batırmak.

Bu adamin laflari da hep arak. Sait faik in semaver kitabinda geçmiyor muydu o cümle ya..

Bu adamin laflari da hep arak. Sait faik in semaver kitabinda geçmiyor muydu o cümle ya..

Bilmem, filmde belirtiliyor muydu hatırlamıyorum. Semaver'i ise 10 yılı geçmiştir okuyali, onu da hatırlamıyorum. :) Ama hakli olabilirsiniz, hikayede de anne ölüyordu sanırım, onun için kullanılmis olabilir.

Çocuklu ayrılıkların en zor kısmı bu sanırım, devam etmek zorunda olan bu bağ ve bozulan sinirler

Artik birseyler devismeyecekse ve bir yola girildiyse gecmise degil onumuze bakmaliyiz. Bu hisdi iyi bilirim. Ara ara yoklar. Kimi zaman bir sarkiyla kimi zaman bir filmle kimi zaman da bir fotografla... ama sonra gelir gecer... omur de gelip geciyor... gecmise degil gelecege bakmali.... sevgiyle kal...

Sevgili sonanda çok teşekkür ederim. Beni anladığına, taa yürekten anladığına inanıyorum. Söylediklerin de çok kıymetli benim için.

Dediğin gibi, gözüm gelecekte olacak. Çok teşekkür ederim.

Kimse senden degerli degil. Cok mutlu olmani dilerim.
Bizim hatamiz o fotografta gordugumuz asik oldugumuz vucuda belki de kafamizdaki adami giydirdik... oysa gercek oyle degildi. Buna aslinda sasmamak lazim. Uzulme...

Daha onceki actiginiz tum konulari okudum. Yasadiklariniz kolay seyler degil. Ama dik durusunuz cok hosuma gitti. Atandiniz mi onu merak ettim. Yillarca gelgitler yasamissiniz. Kaybettiginiz yillara uzuldum. Ama esinizin baska birini bulmasi ve dörtlü yapmalari acikcasi midemi bulandirdi. Lutfen bu ese ve aileye arkanizi donun ve bir an once boşanıp hayatiniza bakin. Ben sizin kadar dik duramadim suan kv ile birlikte yasiyoruz gecici bir sure. En basta kabul etmemissiniz sizi kutluyorum. Yasadiklarim beni de olgunlastirdi gözümü acti artık ben de kendimi ezdirmiyor ve sabrediyorum. Sizin gibi guclu kadinlari gordukce insan bir silkelenip kendine geliyor. Kk iyi ki var. Hakkinizda hayirlisini dilerim.

İnsana zaten bitişler koymuyor. Ziyan olan duygular yok mu işte.. Bir adamı uyurken saatlerce izleyecek kadar, bir fotoğrafa sabaha kadar bakacak kadar, bir gömleği dakikalarca koklayacak kadar çok seviyorsun.. Sonra ona olan sevgini öldürmek zorunda bırakılıyorsun. Acı olan bu. Yoksa kimse vazgeçilmez değil ki. İnsan ölen heveslerine üzülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…