- Konu Sahibi Durummleyla
Abla çok fena. Anne babayı manipüle etmiş ,parmağına takmış,size ne ev ne araba veriyor. Hep kendine acındırmış ama sinsi ve içten pazarlıklı. Ev alamadım diye ağlıyor birde ,herkes ev almak zorunda mı? Bende kızıma bakmak için işi bıraktım ,bırakmayan arkadaşlarım ev aldı bende mi ağlayayım. Kendi hatasına ezikleniyor ,tek derdi çıkar çünkü. Siz laf edemiyor musunuz ? Söyleyin abinize. Sizin hakkınızı da savunur o belli.
O evlatta siz ve abiniz neci isterseniz zengin olun kocanızla çalışıp yapmışsınız bunu sorgulamak ablanızın haddi değil. Ablanızlada konuşun durumum isterse çok iyi olsun çalışıp yaptım sende kocanla çalış çabala elde et baba anne üçümüzün ailesi herkes eşit hakkını alıcak diye belirtin gerekirse aranız bozulsun hakkınızı yedirmeyin sakın kendinizi de kötü hissetmeyin manipüle edilmeyin sizin malınız ayrı aileden kalan hakkınız ayrı kul hakkına gircekler. Aileler vefat etmeden mal davasına giren ablanız da bunlara akıl yürüteceğine beynini durumunu düzeltmek için yorabilir