Bir garip arkadaş... Çok ilginç, sorunlu bir profil anlatacağım

Onu kastetmedim.
Annenin fotosunu yollama hususunda mesela gerçeği yalanı ayırdetmek için uğraşmanız bile boşa yorgunluk.
İlk zamankardı şüpheleniyordum ve muallakta kalmaması için istedim. Tecrübe iyidşr insanları daha iyi tanıyor ve ne yapacaklarını kestirebiliyor insan bu tarz kişileri tanıyınca.

Tanı koyamam yani şudur budur diyemem ama psikolojik problemleri var muhtemelen. Ya ailesine, çevresine ulaşıp psikolojik destek alması gerektiğine onları ikna edeceksiniz ailesi destek sağlayacak ya da bu yalanları görmezden gelecek yüzüne gerçekmiş gibi davranacaksınız. İstediğini yapacaksınız yani.

Ben artık bu devirde kimsenin hiçbir şeyden habersiz olmayacağını savunuyorum. Herkes herşeyin bal gibi farkında yalnızca kendini öyle kabul ettirmeye çalışıyorlar. Hastalığın arkasına sığınıyorlar.

Psikolojik problemi vardir normal bir profil cizmiyor tabi ki ama size zarari dokunmadiktan sonra o kadar irdelemenin ne anlami var ki?

Psikolojik problemi vardir normal bir profil cizmiyor tabi ki ama size zarari dokunmadiktan sonra o kadar irdelemenin ne anlami var ki?
İrdelemiyorum özel olarak her gün birlikte oldugum biri ve farkındayım ben de diğerlerinin aksine. bu nedenle de üstelemiyrm iddea etiği şeyler hakkında. Görüşleri merak ettim bu anormal kişiyle alakalı yalnızca.

Benim de universitede ayni boyle bir arkadasim avrdi. Pazardan gozluk alir bu ray ban ama fabrikasindan aldigim icin yazmiyor derdi. Bursluyum derdi bursu olmadigini anlamistik. 2 arabam var derdi babasi guya izin vermiyormus kullanmasina. Cok sene gecti hatirlamadigim dolu sacma sapan yalanlar. Benim anlamadigim bunlar karsisindakini aptal mi saniyor. Kendilerini dusurdukleri durumu gormuyorlar herhalde. Gecen hatta facebook ta gordum harvard universitesi yazmisti yuksek lisans bolumune :)

Yalan söyleme hastalığı diye bir şey var Bence tedavi olmalı

Daha sonra fark ettim yanımda degildi kendisi
Gosterdi diyorsun?
Yada ne fark eder ne zaman anladigin anladigin anda soyleseydin hatta simdi soyle.bu fotografta ki sal suranin annem diye baskasini gostermene anlam veremedi diye.
Hafiye gibi yalan yakaladim yalan yakaladim demeni anlayamadim.bu kadar rahatsizsan dile getirip yalana gerek yok farkindayim yapiyoruz biz yalan yakalayinca.

Yalan soyleyen aci cekiyor. Bir sekil de hastalik ama onu dinleyip eglenen de gormezden gelende mutlu oluyor. Yalan dunya iste birileri olmasa birileri bunlari malzeme yapmayacak.

Yalan soyluyorsa neden gorusuyorsunuz?
Neden annesini irdeliyorsunuz onu da anlamadim. Oz ya da uvey sizin icin ne fark eder? Bu onun problemi. Yalanindan eminseniz gorusmezsiniz. Ille de resmini gorme israrlarinda bulunmak yok salina kadar incelemek... ne gerek var ki bunlara...

Gerekli iste ona komik gelen bu olayin altin da yatan neden onu ilgilendirmiyor cunku cocuklugunda basi oksanmamis sevgi gormemis hor gorulmus yada baska hadiseler le karsilamis etki tepki olayini bu yonlu surdurrken birileri de bunu boyle malzeme yapip eglence haline donusturmus..ben huzunleniyorum bu tarz insanlara muhakkak bir sebep oldugunu dusunuyorum hemde hafife alinmayacak bir sorundur.

Hayati yalan uzerine kurulu birisi. Uzak durun derim.

Benim okul arkadasim benim annemi bu kadar sorgulasa ben bir daha gorusmezdim onunla. Cok tehlikeli bu tipler bana gore ve her turlu kotuluk bekletim ben boyle birinden. Arkadaslik bu degildir cunku. Konu sahibi arkadaslik ayagina acik arayanlardan.
Yalan soyledigine inaniyorsan arkadasligini kesersin degil mi? Buna ragmen gorusuyorsan da sen sadece karsindaki kisinin aciklarini yakalayip onunla gununu geciren avunan bir tipsindir bana gore. Bos adam isi bence bu.
Bu arada sizi alintilamisim kusuruma bakmayin. Lafim konu sahibine idi. Affedersiniz, bagislayin.

Canım kesinlikle rezil etme olayına girme. Büyük ihtimalle kendi yalanlarına gerçekmiş gibi inanıyor. Bizim lisede de vardı böyle bir arkadaş yalanlarını ortaya çıkardık, tüm lise duydu ve kız okul değiştirmek zorunda kalmıştı ailesi perişan olmuştu. Şimdi vicdan azabı çekiyorum açıkcası çünkü psikolojik olarak desteğe ihtiyacı olan birine bir darbe de biz indirmiş olduk.

Bu arada iyi bir universitenin iyi bir bolumunde olmakla insan olunmuyor. Bunu da belirtmek istedim.
Arkadaslik acik aramak degil acik kapatmaktir. Hangimiz kusursuz ki? Sen cok mu mukemmelsin ki? Bunun icin buraya konu acman bile sacma. Baska bir derdin yok sanirim senin.

Arkadaşınız yalan söylüyor veya söylemiyor bunu neden bu kadar çok araştırma gereği duymanızı anlamadım.
Rahatsız oluyorsanız ya aranıza mesafe koyun ya da dürüstçe gidip yüzene karşı konuşun. Zira burda fuzuli çabalamayı da hiç hoş göremedim. Biri yalan söylerken diğeri de arkasından afişe etmeye çalışıyor gibi.

Yalan soyleyen aci cekiyor. Bir sekil de hastalik ama onu dinleyip eglenen de gormezden gelende mutlu oluyor. Yalan dunya iste birileri olmasa birileri bunlari malzeme yapmayacak.
Ben niye mutlu olayım ki bu durumdan bana artı değer mi katıyor? hayır. Eğlenmiyorum da kadasına göre takılıyır düştükçe düşüyor ve bu onun suçu....

Hey yarabbim... siz beni tanımazsın ben de sizleri üniversite ile insan olmak arasında bir korelasyon kurulmayacağını merak etmeyin çok iyi biliyorum. Böyle bir girizgah yaptım ki konuya bahsettiğim arkadaşımın durumunu daha net anlaşılsn. kendimdn bahsetmedim konuda üniversite ve insanlık yorumunuz ne alaka bu bağlamda bunu geçiyorum. ben onun açığını mı arıyorum yoksa aleni aleni zart zurt herkese karşı yalanlar söylemesine anlam veremediğimi, görüş almak istediğimi mi belirtiyorum.? Bu mecrada isim ya da kimlik bilgisi ifşa edilmiyor x kişileri olarak, anormal olan yaşamdan kesitleri yazıp fikir almayı amaçlıyoruz. Sizin burda bulunma amacınız ve beklentiniz ne acaba... ez cümle, kim olduğumu bilmiyorsun ben mükemmel degilim belki ama yalancı olmadım hiçbir zaman

Bence fazlasıyla ezik bir tip ki kendisini ön plana çıkarma ihtiyacı duyuyor. Yani normal bir insan bunu neden yapar ki Allah şaşırtmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…