- 17 Aralık 2015
- 26.986
- 49.303
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
ilk getirdiginde bu olmaz buni degis cocuk ac kalacak dedim gecti telefonla oynadi iste bide almiyorum diyince nevrim donduAdam istikrarlı :)
Ama sakin ol
Keşke ilk gördüğün anda verip eline geri yollasaydın
Boşanma lafını bu kadar rahat kullanmamanı tavsiye ederim
sormayin valla sinirler harap ve bitap yani istiyorumki bari o biraz isimi hafifletsin adam hepten batiriyoYa sanırım bu hep sinirlerim yıpranmasından kaynaklanıyor tahammül edemiyoruz aklıma benim içim geldibende bugün benimkisine kimyonlu rezene al dedim markasını söyledim ve anneme dedim ki bak kesin arayacak dediğim an arayıp ne alacaktım dedi ve yanlış alıp geldi sonra gidip ben değiştirdim çünkü benim istediğim koca ilçede yokmuş
suc bayanlarin degil erkekler okadar aynı tipki artik bu durumu kabullenmisiz biz erkek ne anlar diyip cikiyoruz bu tamamen yetistirilmeyle alakali bulasigi erkek yikamaz yemek yapmaz temizlik yapmaz diye diye sonuc bu hic bir seyden anlamayan bir erkek topluluğuBence sonuna kadar haklisiniz erkekler ne anlar diyenler olmus anlasin bir zahmet babasin sen yaa cocgun acliktan aglarken nasil rahat rahat telfnla oynarsin, bakiyorum burda kadinlar bile cocuj hakkinda herseyi anneye birakmis kadin ne kadar anneyse erkekte o kadat baba ve cocugunn herseyinden anlayacak ne oyle cocugu anne buyutsun cefasini ceksin adam yan gelip yatsin gidip bir biberon ve sut almaktan bile aciz insan olur mu yaa???
Iyide bu tarz isleri ya birlikte gidin alin yada netten siparis eden..yazik o bebege ya..sizdede hata var..
Birde su aklima takilda benimde i aylik bi kizim.var..benimde sutum yetmeyince biberon kullandim.bebegim her biberondan icerdi..hatta bigun havalininda biberonj kirildi..yanimda yeden biberon yoktu.kizim 2m5 aylikti dusunun..deli gibi agliyordu..ablam 2 yasindaki oglunun biberonjnh verdi mamayi ona yaptim icti hepsini..yeni biberon alana kadar o buyuk bineronu kullanmistim.
Ozetle bebeginiz mamayi sevmiyor olabilir kanimca.
Sık mama degistirmeyin hep ayni mama ile gidin..iyi markalarin mamasini alin.bence o yuzden icemiyor gibi geldi..ozellikle bikac mama var cok kotu kokuyor
evet mamanin icinde kristal biseyler oluyo 2 numarada bir degisik 1 numaraya hic benzemiyordu smilac aldim icinde palm ve kanola yagi yokmusAptamil en iyilerinden ama oda çok kötü kokuyo. Ayrıca arkadasin demek istediği biberonun deliği küçük geldiği için mamayi icemedi heralde.
gidebilecegim bir yerde oturmuyorum maalesef araba sart oda esimde gunduzleri boyle olacagini bilseydim 2 gun once mamayi alirken biberon agzinida degisirdim mamanin formulu tamamen farkli ciktiGidip kendiniz almaliydiniz.
Esime su biberonu al diycem alicak :))
Hadi elinizde biberon yok, igneyle genisletin ucunu nolcak ki.
Ben cok biberon ucu genislettim.
Bende aptamil 1 kullanıyorum. Içinde palm yağı yok hurma yağı var diye ama çok kötü kokuyoevet mamanin icinde kristal biseyler oluyo 2 numarada bir degisik 1 numaraya hic benzemiyordu smilac aldim icinde palm ve kanola yagi yokmus
hurma yagi ile palm yagi ayni sey yani hurma yagi adi altinda palm yagiBende aptamil 1 kullanıyorum. Içinde palm yağı yok hurma yağı var diye ama çok kötü kokuyo
Hadi ya bende bisuru para veriyorum hurma yağı daha iyidir palmdan die. Similacda ne var kihurma yagi ile palm yagi ayni sey yani hurma yagi adi altinda palm yagi
kanola ve hurma yok aile hekimi ve ankara tiptaki dr umuz onermisti smilac i ama ne yagi var diye hic bakmadimHadi ya bende bisuru para veriyorum hurma yağı daha iyidir palmdan die. Similacda ne var ki
3.5 aylik bebeğim şimdi.6 aydan sonra hiç mama vermesem olmaz dimi.kanola ve hurma yok aile hekimi ve ankara tiptaki dr umuz onermisti smilac i ama ne yagi var diye hic bakmadim
ben bir konuyu sundurup uzatmayi sevmem yani bu sinir kavga uzamaz ama kiziyorum iste kendi cocugu icin istiyorum bana bi pantolon al gel demisim gibi bi rahatlik adamdaCanım eşin hatalı orası kesin, hatta ayıp etmiş. Seni rahatlatır mı bilmem ama, bebek daha küçükken erkekler pek adapte olamıyorlar..
Benim eşim de oğlum üç günlükken bu gece mamasını sen hazırlar mısın demiştim, her gece ben mi yapacağım demişti. Oluyor yani malesef böyle şeyler
İyi konusmuşsun zamanla düzelir inşallah.
anne sutun yoksa formul mamaya devam etmen gerekiyor canim ben bir ogunu ek gidayla gecistiriyorum aralardada emziriyorum doymuyo ama ac birakmiyo mumkun oldugu kadae az vermeye calisiyorum sende 6.aydan sonra azaltirsin bir ogun falan3.5 aylik bebeğim şimdi.6 aydan sonra hiç mama vermesem olmaz dimi.
Bıraktı tamamen emmiyoanne sutun yoksa formul mamaya devam etmen gerekiyor canim ben bir ogunu ek gidayla gecistiriyorum aralardada emziriyorum doymuyo ama ac birakmiyo mumkun oldugu kadae az vermeye calisiyorum sende 6.aydan sonra azaltirsin bir ogun falan
bu aylarda cocuklarada emme degisikligi olur alir 2 emer birakir emmek istemez sen yine gun icinde acken ve tokken bol bol emzirmeye calis cektikce sut gelmeye baslar yine anne sutu cok onemli ve degerliBıraktı tamamen emmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?