bir garip doktor muayenesi

evet bazı arkadaşlar yanlış anlamıştı o durumu
ama bence senin yazdıklarından sadece insani açıdan bahsettiğin anlaşılıyodu yani meslek olarak eşit yazmamıştın zaten
herkes istediği yöne çekiyo heralde boşver

ben de cezalı olduğum için cevap veremiyordum ama çok üzülmüştüm. yani bir cümle ancak bu kadar yanlış anlaşılabilir. neyseki (tam hatırlamıyorum ama galiba) sadece 2 kişi böyle yazmıştı. yani zorlama bir yanlış anlaşılmaydı.

doktorda staj yapmisdim eskiden, ameliyathanede. bazilari iyiydi..hele bitanesi vardi herkezi azarlardi terbiyesizin tekiydi. kendisini ne zannediyorsa artik. yok haftasonu uyumamismis sanki banane ise. bu ona asla baskalarina bagirma lüksü veremez.demekki kötü bir doktordu

Benım erkek arkadasımla aramda bıseyler gectı ve ılk olmasına karsın kanamam olmamıstı, cok kafama takmıstım bunu snra kadın dogumcuya gıttım, durumumu anlatım muayene olmak ıstedıgımı soyledım, cok anlayıslıydı benı muayene ettı, ustelık evlımısın dıyede sormadı, muayeneden snrada dakıkalarca bana detaylaryla anlatı, cok tatlı dıllı guler yuzlu hos bır doktordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…