Bir Garip Eş meselesi

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhabalar,Geçen postta”da eşimin hareketlerinden dert yanmıştım.Bayram Günü eşimin Ailesine sabahtan 8 de gidip kendilerni uyandırıp kahvaltılarına kadar hazırlayıp saat 4 “e kadar birlikteydim.Eşime de ,kurbanımızı bitirdik hadi senin akrabalarını da ziyaret edelim benim ailemin yanına gidelim dedim.Ailem farklı şehirde 1 saat uzaklıkta yani gün içinde git gel yapılacabilecek yakınlıkta.Neyse ben bunu Annesinin yanjnda söyledim anneside “Bizde usul bayram günü kocanın evinde oturulur”Bende usul”u mu var bu işin ben de annemi babamı ilk gün görmek isterim dedim.Daha sonra eve indik .Kayınvalidemlerin alt katında oturuyoruz .Eşim”e bak böyle yapma güzellikle söylüyorum bayramın ikinci günü kuzenımın düğünü var ben kimseyi göremem birde benim ilk gün ailemi görmemek için ne sebebim var sabahtan beri senin ailenin yanındayım zaten dedim bu bas bas bağırıypr deli gibi hareketler yapıyor ben gitmem gitmeyeceksin yarın gideceksin diye,bende dedim ki sen gelmiyosan ben kardesimi çağırırım o beni gelip alır .”Seni buradan gelip kimse alamaz,gelecek olanın göreceğidw vardır .Seni gelip alacak olan bir daha bu eve giremez gibi tehditlerde bulundu.”bende kendi ailesinin yanına tekrar cıkmadım öylece bayram günü tek basıma evde oturdum.Kendi ı gece ailesinde kaldı bende sabahtan esyalarımı hazırlayıp ailemin yanjna geldim.O günden beri telefonları acmıyor sosyal mesya hesaplarından beni ve tüm ailemi engellemiş.Bir baska kuzenımın düğünü var Amcam kuzenımın düğününe davet etti.Yaşlı baslı adama yalan söyledi benim baska yere sözüm var dedi telefonu kapattı.Bıktım artık bunun bu hareketlerinden sürekli çocukca oturmamışça hareketler evleneli daha 6 ay oldu ama ben o 6 ay içinde hakaret yüZ”e tokat terbiyesiLik hepsini gördüm .Napıcağımı artık ciddi anlamda bilmiyorum:110::110:

Evlenmeden önce böyle bir adam olduğunu hissettirmemis miydi? Belli ki huyu bu. Zor.

boşanmak daha mı zor bu ruh hastalarını çekmekten? yol yakınken dön. küfür, saygısızlık, şiddet herşeyi görmüşsün neyi bekliyorsun çocuk olmasını mı?
Ailem küçük yerde yaşadığı için klasik gelenekçi lafları “millet bize ne der millet şunu der”millet benim huzursuzluğumu mu çekiyorum diyorum beni suçluyolar .Adamın aileisnin küçük bir dünyası var saçma sapan kendilerince kurallar koymuşlar kuralları deleni aforoz ediyorlar birde eşim evliliğe dair sorumluşuklarını da tam anlamıyla yerine getiren kişiliği sahip değil

Evlenmeden önce böyle bir adam olduğunu hissettirmemis miydi? Belli ki huyu bu. Zor.
Hayır bu psilopatca hallerinin hiçbirini görmedim.Normal şekilde tartışıyoruz tutuyor dolapların kapağına vuruyor.Sehpayı kaldırıp forlatıp kırıyor.O anda herşeyi fırlatıp kırıyor tehditler savuruyor sen bittin senin ailen bitti diye

6 ayda mı bu hale gelmiş ?annesinden gaza gelmiş belli ,erkekler ailesine karşı kılıbık değilim imajı vermeye çalışıyor .evinde mutsuz oluyor haberi yok.allah yardımcınız olsun
Amin sağolun.Kendi Ailesi kapalı bende türbanlı değilim ailesi ve kendisi benim giyimimi kuşamımı gördü İlk günden beri giysime müdahale ediyor artık dediği kelime “bana laf getirme” pantolon giymeyeceksin uzun bişeyler giyeceksin vsss

Hayır bu psilopatca hallerinin hiçbirini görmedim.Normal şekilde tartışıyoruz tutuyor dolapların kapağına vuruyor.Sehpayı kaldırıp forlatıp kırıyor.O anda herşeyi fırlatıp kırıyor tehditler savuruyor sen bittin senin ailen bitti diye
Öfke kontrolü yok. Karşınıza alıp konuşun, farkına varsın yaptıklarının. Değişmeye niyetin yoksa ben de yokum deyin. Terapi alsın mesela. Yarın bebek olsa, ağlasa, sinirden bebeği de fırlatır bu.

Hem kendi gidelim demiş hem de bunları mı yaptı?
Kaynanana aç " mutlu musun kayinvalidecim? Sen bayramın ilk günü anne babanı görememişsin diye bunun sorumlusu ben miyim? Bayramınız zehir oldu. Seni Allah a havale ediyorum" de bir daha da dönme o eve eşşek gibi gelip özür dilemedikleri sürece.
Tamam hatanın çoğu eşinde ama kanunda bile teşvik suçu var. O kadın bunu söylemese kocan da parlamayacaktı bu kadar.

Aılemın yanına gıttım dıye benı engelleyecek adamın yanına bida donmem ben sende yap bak kendını ezdırme mıllet yuvam yıkılmasın dıye cogu seye susuyorda oyle yuvada olmasın yanı daha 6 ayda tokat kufur tehtıt bıde ergen gıbı engelleme. Kısın benımde kuzenımın dugunu vardı esım karısmaz normalde orda eskı sevgılımde belkı olur dıye gıdemezsın gıdersen bosarım dedım ıyı bosa sen dedım gıttım 2 bucuk ay kaldım hergun aradı dedım bosamak ıstıyorsan bosa bı baktım cıkmıs sabah aksam dugune geldı pasa pasa normaldw hıc otobusle okadar yolculuk yapmayan bı adam

Kaynanana aç " mutlu musun kayinvalidecim? Sen bayramın ilk günü anne babanı görememişsin diye bunun sorumlusu ben miyim? Bayramınız zehir oldu. Seni Allah a havale ediyorum" de bir daha da dönme o eve eşşek gibi gelip özür dilemedikleri sürece.
Tamam hatanın çoğu eşinde ama kanunda bile teşvik suçu var. O kadın bunu söylemese kocan da parlamayacaktı bu kadar.
eşim zaten sürekli deli gibi bağırıyor tehditler savuruyor her seferinde ailesinden de destek alarak yapıyor tabi

Aılemın yanına gıttım dıye benı engelleyecek adamın yanına bida donmem ben sende yap bak kendını ezdırme mıllet yuvam yıkılmasın dıye cogu seye susuyorda oyle yuvada olmasın yanı daha 6 ayda tokat kufur tehtıt bıde ergen gıbı engelleme. Kısın benımde kuzenımın dugunu vardı esım karısmaz normalde orda eskı sevgılımde belkı olur dıye gıdemezsın gıdersen bosarım dedım ıyı bosa sen dedım gıttım 2 bucuk ay kaldım hergun aradı dedım bosamak ıstıyorsan bosa bı baktım cıkmıs sabah aksam dugune geldı pasa pasa normaldw hıc otobusle okadar yolculuk yapmayan bı adam
Bu bana daha sen eğer tek basına ailenin yanına gidersen bir daha bu eve dönme diye tehditler savuruyodu.Abisine mesaj attım amcam çağırdı gelmezse kendi ayıbı diye cevap yazmadı!!!Ailecek bir garipler

Öfff ya gerçekten bıktım bu saçmalıkları okumaktan. Çok mu arıyorsunuz bu tipleri? Evlenmeden önce nasıl belli etmez kendini? Neden kendi değerinizin farkına varamıyorsunuz neden? Köle misiniz siz? Sabah sekizde gidip kahvaltı hazırlamışmış, ne oldu peki, işe yaradı mı? Öyle yaparsanız böyle muamele görürsünüz. Daha 6 aylık evlilikte olay şiddete kadar gitmiş, beyefendi burnundan kıl aldırmıyor, hala aramadı, ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapılacağı çok açık değil mi? İlerisini göremiyor musunuz gerçekten?

Diyodu ki bayramnın ikinci günü belki öğleden sonra senin ailenin yanına gideriz !Bunun bu yaptığı ilk değil daha önceki tartışmamızda da ben ailemin yanındaydım kasa”da düğünde takılan Altınlar vardı.Gidip Altınları kasadan çıkarmış annesinin yanına götürmüş .Daha sonra annemin taktığı altınları zar zor aldım diğerlerinide vermediled

Benzer seyler yasiyoruz. Malesef yeni evlenmis erkekler annelerinin her dediklerine tapmak suretiyle hareket ediyolar. Sen yerden goge kadar haklisin. O ve annesi son derece terbiyeiszlik yapmislar. Ben bu tarz olaylar yasadigimda esimi biktirircasina kava ediyorum. Gunlerce kavga ederim hem de. Ama gitsem o da aynisini yapar. Aramaz sormaz. O yuzden ya cok akilli davranmak gerekiyo ya da gitmek. Tercihinin sonucunda insallah cok uzulmezsin. Umarim hatasini anlar ve bi daha yapmaz

Benzer seyler yasiyoruz. Malesef yeni evlenmis erkekler annelerinin her dediklerine tapmak suretiyle hareket ediyolar. Sen yerden goge kadar haklisin. O ve annesi son derece terbiyeiszlik yapmislar. Ben bu tarz olaylar yasadigimda esimi biktirircasina kava ediyorum. Gunlerce kavga ederim hem de. Ama gitsem o da aynisini yapar. Aramaz sormaz. O yuzden ya cok akilli davranmak gerekiyo ya da gitmek. Tercihinin sonucunda insallah cok uzulmezsin. Umarim hatasini anlar ve bi daha yapmaz
Gelmeseydim işte biz dediğimizi yaptırdık.Bizim sözümüze gelecek diye sacma sapan triplere girerlerdi.Birde zaten bende bayramın ikinci günü geldim.

Öfff ya gerçekten bıktım bu saçmalıkları okumaktan. Çok mu arıyorsunuz bu tipleri? Evlenmeden önce nasıl belli etmez kendini? Neden kendi değerinizin farkına varamıyorsunuz neden? Köle misiniz siz? Sabah sekizde gidip kahvaltı hazırlamışmış, ne oldu peki, işe yaradı mı? Öyle yaparsanız böyle muamele görürsünüz. Daha 6 aylık evlilikte olay şiddete kadar gitmiş, beyefendi burnundan kıl aldırmıyor, hala aramadı, ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapılacağı çok açık değil mi? İlerisini göremiyor musunuz gerçekten?

Goremiyosun cunku evlenmeden once erkek anne-baba faktoru bu kadar iliskinin icinde olmuyo. Ama evlendikten sonra erkekler ve aileleri sana direk bizim gelinimizsin diye baski uzerine baski.. dogal olarak sende tepki gosteriyosun. Nasil yaptiracak sana ailesinin istediklerini. Doverek soverek. Bi bakiyosun o senin tanidigin insan segil. Yani is isten gecmis. Zaten evliliklerin cogunun bitme sebebi bunlar.

Back
X