Merhabalar,Geçen postta”da eşimin hareketlerinden dert yanmıştım.Bayram Günü eşimin Ailesine sabahtan 8 de gidip kendilerni uyandırıp kahvaltılarına kadar hazırlayıp saat 4 “e kadar birlikteydim.Eşime de ,kurbanımızı bitirdik hadi senin akrabalarını da ziyaret edelim benim ailemin yanına gidelim dedim.Ailem farklı şehirde 1 saat uzaklıkta yani gün içinde git gel yapılacabilecek yakınlıkta.Neyse ben bunu Annesinin yanjnda söyledim anneside “Bizde usul bayram günü kocanın evinde oturulur”Bende usul”u mu var bu işin ben de annemi babamı ilk gün görmek isterim dedim.Daha sonra eve indik .Kayınvalidemlerin alt katında oturuyoruz .Eşim”e bak böyle yapma güzellikle söylüyorum bayramın ikinci günü kuzenımın düğünü var ben kimseyi göremem birde benim ilk gün ailemi görmemek için ne sebebim var sabahtan beri senin ailenin yanındayım zaten dedim bu bas bas bağırıypr deli gibi hareketler yapıyor ben gitmem gitmeyeceksin yarın gideceksin diye,bende dedim ki sen gelmiyosan ben kardesimi çağırırım o beni gelip alır .”Seni buradan gelip kimse alamaz,gelecek olanın göreceğidw vardır .Seni gelip alacak olan bir daha bu eve giremez gibi tehditlerde bulundu.”bende kendi ailesinin yanına tekrar cıkmadım öylece bayram günü tek basıma evde oturdum.Kendi ı gece ailesinde kaldı bende sabahtan esyalarımı hazırlayıp ailemin yanjna geldim.O günden beri telefonları acmıyor sosyal mesya hesaplarından beni ve tüm ailemi engellemiş.Bir baska kuzenımın düğünü var Amcam kuzenımın düğününe davet etti.Yaşlı baslı adama yalan söyledi benim baska yere sözüm var dedi telefonu kapattı.Bıktım artık bunun bu hareketlerinden sürekli çocukca oturmamışça hareketler evleneli daha 6 ay oldu ama ben o 6 ay içinde hakaret yüZ”e tokat terbiyesiLik hepsini gördüm .Napıcağımı artık ciddi anlamda bilmiyorum