- 29 Ağustos 2014
- 5.627
- 17.975
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Ailemden çekincem olmasa şimdiye bitirmiştim.Kimsenin beni anladığı yok aileme millet benım huzursuzluğumu çekmiyor diyorumBir tarafta milletin ne diyeceği diğer tarafta sizin koca ömrünüz. Seçimini yap hangisi daha ağır basıyor? Boşa gitsin işte adam değil.
Bu kadar özgüven nereden kaynaklanıyor onu hiç anlamıyorum.Para kazanmak için can atmaz(Ailesinden destek alır),Öğlen “e kadar uyur birde üstünw üstünlük barbarca hareketler...o gunden beri neden ariyorsunuz ki?
hata yapan yanlis yapan adaletsz davranan cahil insanlara ders vermek istiyorsaniz ki veremezsiniz degismezler.
aramayacak sormayacaksiniz. tipki onun yaptigi gibi?
bakin adam amma cesur sulalenizi silmis korkmamis. yarin duzeliriz ailesine kotu olmayim dememis.
cahil cesaretine bakin hayran oldum.
peki siz napmissiniz, haksizliga ugrayip aramissiniz.
devam edin belki anlar hatasini.
bi de oglene kadar uyur?Bu kadar özgüven nereden kaynaklanıyor onu hiç anlamıyorum.Para kazanmak için can atmaz(Ailesinden destek alır),Öğlen “e kadar uyur birde üstünw üstünlük barbarca hareketler...
Anası halen aynı hareketleri yapıyor.Çocuk gibi tıpışlıyolar sanki altın sc....yo çok enterasan geliyor bana kendi ailemde herkes kendi çabasıyla bişeyler yapmaya çalışır bunlarda kendien yararı olmayanı tıpışlıyolarValla 6 ay iyi sabretmişsin.Anasının memesinden daha kopamamış belli.Terbiyesiz.Sal anasının kollarına geri gitsin.
Çocuk yok bende düşünmüyorum düşünmekde şu aşamada hiç istemiyorum.Bir insan saygızsızşığı nasıl bu kadar cabuk kaybedebilir aklım ermiyorÇok yeni bir evlilik ama yaşananlar çok ağır.
Karar sizin elbette, şuanda aile evinizde olarak en iyisini yapmışsınız, ne karar verirsiniz bilmem ama çocuk yapmayın.
Bu tür sorunsallı insanlar kendileri her b@k yerler ama sanki kaşrı taraf yapmış gibi hareket ederler.Ruh hastalığı konusunda cok uzman oluyorlar çünki akılları şam şeytanlığınaa çalışıuorBu durumda ben öleceğimi bilsem Bi daha aramam
Bende de Bi ruh hastası var takmayınca bişi yapamıyo bu tipler, aramadıkça asla arama barışmak için gelip özür dilemedikçe asla yanaşma valla adam oluyorlarBu tür sorunsallı insanlar kendileri her b@k yerler ama sanki kaşrı taraf yapmış gibi hareket ederler.Ruh hastalığı konusunda cok uzman oluyorlar çünki akılları şam şeytanlığınaa çalışıuor
Merhabalar,Geçen postta”da eşimin hareketlerinden dert yanmıştım.Bayram Günü eşimin Ailesine sabahtan 8 de gidip kendilerni uyandırıp kahvaltılarına kadar hazırlayıp saat 4 “e kadar birlikteydim.Eşime de ,kurbanımızı bitirdik hadi senin akrabalarını da ziyaret edelim benim ailemin yanına gidelim dedim.Ailem farklı şehirde 1 saat uzaklıkta yani gün içinde git gel yapılacabilecek yakınlıkta.Neyse ben bunu Annesinin yanjnda söyledim anneside “Bizde usul bayram günü kocanın evinde oturulur”Bende usul”u mu var bu işin ben de annemi babamı ilk gün görmek isterim dedim.Daha sonra eve indik .Kayınvalidemlerin alt katında oturuyoruz .Eşim”e bak böyle yapma güzellikle söylüyorum bayramın ikinci günü kuzenımın düğünü var ben kimseyi göremem birde benim ilk gün ailemi görmemek için ne sebebim var sabahtan beri senin ailenin yanındayım zaten dedim bu bas bas bağırıypr deli gibi hareketler yapıyor ben gitmem gitmeyeceksin yarın gideceksin diye,bende dedim ki sen gelmiyosan ben kardesimi çağırırım o beni gelip alır .”Seni buradan gelip kimse alamaz,gelecek olanın göreceğidw vardır .Seni gelip alacak olan bir daha bu eve giremez gibi tehditlerde bulundu.”bende kendi ailesinin yanına tekrar cıkmadım öylece bayram günü tek basıma evde oturdum.Kendi ı gece ailesinde kaldı bende sabahtan esyalarımı hazırlayıp ailemin yanjna geldim.O günden beri telefonları acmıyor sosyal mesya hesaplarından beni ve tüm ailemi engellemiş.Bir baska kuzenımın düğünü var Amcam kuzenımın düğününe davet etti.Yaşlı baslı adama yalan söyledi benim baska yere sözüm var dedi telefonu kapattı.Bıktım artık bunun bu hareketlerinden sürekli çocukca oturmamışça hareketler evleneli daha 6 ay oldu ama ben o 6 ay içinde hakaret yüZ”e tokat terbiyesiLik hepsini gördüm .Napıcağımı artık ciddi anlamda bilmiyorum![]()
Aslında onlar için kötü olmak değil mesele,ruh hastaları ailecek kendi kullarını dayatmaya çalışıyolar.Küçücük dünyaları var başka kimse yok o dünya “da onlara göre yasamayanı aforoz ediyolar.İlk çağ”dan kalma bunlar hepsi enterasanlar.Aile içinde de birbirlerini sevdiği yok dışarıya öyle yansıtıyolarbence iyi evlilik yok bi taraf mutluysa mutlaka diger taraf mutsuz . ee be adam sabanın korunde kalkmis gitmiş ananin babanın yemegini asini hazırlamış oturmuş yanlarında gönüllerini kırmamış sen niye götürmüyorsun be öküz . sizede tavsiyem ennem baba icin tamamda amca dayi kuzen icin hic esinizle kotu olmayın