Aynen.Dedim ki Annendn ayrılmayacaktın madem neden evlendinHazır çocukta yokken kestirip at
Kimseye kolayına boşan demem ama kocan büyüyecek gibi durmuyor
Ana oğul koyun koyuna yaşasınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen.Dedim ki Annendn ayrılmayacaktın madem neden evlendinHazır çocukta yokken kestirip at
Kimseye kolayına boşan demem ama kocan büyüyecek gibi durmuyor
Ana oğul koyun koyuna yaşasınlar
Evet Altı ay oldu .Hayır bide barbar gibi tehdit etmeyi adamlık zannediyor ve cok cocukca hareketler yapıyorCok fazla boşan diyen birisi degilimdir ama gercekten cekilecek dert degil eşiniz
Düzelir diye beklemeyin düzelmez
Yanlış okumadıysam evleneli altı ay olmuş
Cicim aylarında bu adam böyleyse size ne sevgisi ne saygısı var
İnş hamile falan degilsindirEvet Altı ay oldu .Hayır bide barbar gibi tehdit etmeyi adamlık zannediyor ve cok cocukca hareketler yapıyor
Zaten bu zihniyetteki aileler hem cok gelenekci gorenekci gibi takilirlar; gelin şunu yapmali bunu yapmali bla bla.. Kendilerine gelince gelenegin, görgünün G'sini bulamazsin, hep bi bahane, kıvırma, laf kalabalığı.. Cunku onlarinki görgü görenek degil yobazlik ve hadsizliktir.. Baskasi üzerinde guc gösterisidir.. Kompleks de had safhadadir..Ailem küçük yerde yaşadığı için klasik gelenekçi lafları “millet bize ne der millet şunu der”millet benim huzursuzluğumu mu çekiyorum diyorum beni suçluyolar .Adamın aileisnin küçük bir dünyası var saçma sapan kendilerince kurallar koymuşlar kuralları deleni aforoz ediyorlar birde eşim evliliğe dair sorumluşuklarını da tam anlamıyla yerine getiren kişiliği sahip değil
Bir süre arayıp sormayınMerhabalar,Geçen postta”da eşimin hareketlerinden dert yanmıştım.Bayram Günü eşimin Ailesine sabahtan 8 de gidip kendilerni uyandırıp kahvaltılarına kadar hazırlayıp saat 4 “e kadar birlikteydim.Eşime de ,kurbanımızı bitirdik hadi senin akrabalarını da ziyaret edelim benim ailemin yanına gidelim dedim.Ailem farklı şehirde 1 saat uzaklıkta yani gün içinde git gel yapılacabilecek yakınlıkta.Neyse ben bunu Annesinin yanjnda söyledim anneside “Bizde usul bayram günü kocanın evinde oturulur”Bende usul”u mu var bu işin ben de annemi babamı ilk gün görmek isterim dedim.Daha sonra eve indik .Kayınvalidemlerin alt katında oturuyoruz .Eşim”e bak böyle yapma güzellikle söylüyorum bayramın ikinci günü kuzenımın düğünü var ben kimseyi göremem birde benim ilk gün ailemi görmemek için ne sebebim var sabahtan beri senin ailenin yanındayım zaten dedim bu bas bas bağırıypr deli gibi hareketler yapıyor ben gitmem gitmeyeceksin yarın gideceksin diye,bende dedim ki sen gelmiyosan ben kardesimi çağırırım o beni gelip alır .”Seni buradan gelip kimse alamaz,gelecek olanın göreceğidw vardır .Seni gelip alacak olan bir daha bu eve giremez gibi tehditlerde bulundu.”bende kendi ailesinin yanına tekrar cıkmadım öylece bayram günü tek basıma evde oturdum.Kendi ı gece ailesinde kaldı bende sabahtan esyalarımı hazırlayıp ailemin yanjna geldim.O günden beri telefonları acmıyor sosyal mesya hesaplarından beni ve tüm ailemi engellemiş.Bir baska kuzenımın düğünü var Amcam kuzenımın düğününe davet etti.Yaşlı baslı adama yalan söyledi benim baska yere sözüm var dedi telefonu kapattı.Bıktım artık bunun bu hareketlerinden sürekli çocukca oturmamışça hareketler evleneli daha 6 ay oldu ama ben o 6 ay içinde hakaret yüZ”e tokat terbiyesiLik hepsini gördüm .Napıcağımı artık ciddi anlamda bilmiyorum![]()
Değilim çok şükür .Aminİnş hamile falan degilsindir
Hani kimisi cocuk olursa eş düzelir diye acele hamile kalıyor
Sakın o hatayı yapma
Allah kurtarsın
Ben ayrılmam demiyorum ben biraz ailemin çekincesi altındayım bize ne diycekler şu bu zihniyetine hizmet ediyolar sacma bir şekildeZaten bu zihniyetteki aileler hem cok gelenekci gorenekci gibi takilirlar; gelin şunu yapmali bunu yapmali bla bla.. Kendilerine gelince gelenegin, görgünün G'sini bulamazsin, hep bi bahane, kıvırma, laf kalabalığı.. Cunku onlarinki görgü görenek degil yobazlik ve hadsizliktir.. Baskasi üzerinde guc gösterisidir.. Kompleks de had safhadadir..
Gelin şöyle yapmali, babaevinden uzak durmalı oglumuz gitmemeli derler, gidilmesi gerektiginde kriz çıkarırlar ama kendi kizlari ve damatlari hep dizlerinin dibindedir ve bu asla garipsenmez; hatta kizlarini harika gelin, damatlarini ideal damat gibi görür anlatirlar..
Yazarken gerildim.. Allah boyle insanlarin şerrinden korusun..
Bu insanlar degismez.. Onemli olan da eş kişisi.. Guvenmiyorsan, psikolojik ve fiziksel şiddet varsa, sana ve ailene deger vermeyip surekli yalniz bırakıyorsa yapılacak olan belli.. Ayrilamam diyorsan en azindan kesinlikle cocuk dusunme..
Sözde cok müslümanlar birde hepsi sapık zihniyetli yolda gecen kızları keserler lafa gelince de zırvalayıp duruyorlarZaten bu zihniyetteki aileler hem cok gelenekci gorenekci gibi takilirlar; gelin şunu yapmali bunu yapmali bla bla.. Kendilerine gelince gelenegin, görgünün G'sini bulamazsin, hep bi bahane, kıvırma, laf kalabalığı.. Cunku onlarinki görgü görenek degil yobazlik ve hadsizliktir.. Baskasi üzerinde guc gösterisidir.. Kompleks de had safhadadir..
Gelin şöyle yapmali, babaevinden uzak durmalı oglumuz gitmemeli derler, gidilmesi gerektiginde kriz çıkarırlar ama kendi kizlari ve damatlari hep dizlerinin dibindedir ve bu asla garipsenmez; hatta kizlarini harika gelin, damatlarini ideal damat gibi görür anlatirlar..
Bu insanlar degismez.. Onemli olan da eş kişisi.. Guvenmiyorsan, psikolojik ve fiziksel şiddet varsa, sana ve ailene deger vermeyip surekli yalniz bırakıyorsa yapılacak olan belli.. Ayrilamam diyorsan en azindan kesinlikle cocuk dusunme..
Ben kadına daha önce telefonda da senin oğlun ve ben eşitiz .Oğlunun üstün bir yanı yok.diye belirttim erkek ve kadın ayrımı olmaz .Ben şiddeti normal göremem normalde görnüyorum dedim arsızlar anlamıyorlarZaten bu zihniyetteki aileler hem cok gelenekci gorenekci gibi takilirlar; gelin şunu yapmali bunu yapmali bla bla.. Kendilerine gelince gelenegin, görgünün G'sini bulamazsin, hep bi bahane, kıvırma, laf kalabalığı.. Cunku onlarinki görgü görenek degil yobazlik ve hadsizliktir.. Baskasi üzerinde guc gösterisidir.. Kompleks de had safhadadir..
Üstü kapalı dedim bizde dedim sabah erkenden kalkılır fln filan diye işlerine geldiği gibi biz her bayram erken kalkarız aslında bu bayram ne oldu fln diyolarBizde de usul bayram günü bayramlaşmaya gelindiğinde anne babanın yataktan çoktan kalkmış olup, bayram hazırlıklarına başlamış olması gerekir ama görüyorum ki sizde usulü uygulamiyorsunuz diyecektiniz.
Ailem küçük yerde yaşadığı için klasik gelenekçi lafları “millet bize ne der millet şunu der”millet benim huzursuzluğumu mu çekiyorum diyorum beni suçluyolar .Adamın aileisnin küçük bir dünyası var saçma sapan kendilerince kurallar koymuşlar kuralları deleni aforoz ediyorlar birde eşim evliliğe dair sorumluşuklarını da tam anlamıyla yerine getiren kişiliği sahip değil
Anlamayacaklar da.. Ne yazik ki gun geçtikçe de dozaj artacak ve suçlu olan sen olacaksin.. Boyleleri ile baş edilmez.. Baş edebilmek icin onlar gibi şirret ve arsiz olman lazim.. Ha o zaman da surekli kavga, surekli hır gür, yüz göz bir hayat olur..Ben kadına daha önce telefonda da senin oğlun ve ben eşitiz .Oğlunun üstün bir yanı yok.diye belirttim erkek ve kadın ayrımı olmaz .Ben şiddeti normal göremem normalde görnüyorum dedim arsızlar anlamıyorlar
Beni istemeyen Ailem yok !sen daha önceki yorumları okumamışsın sanırım .Kimün kuralları yasayacağımı sormadım ben !Postu iyi okumadan cevap verme !!!Sacma sapn yorumunu yazma !Arkanda durmayan, seni istemeyen ailen icin "ailemi gorecegim" tutturmasaydin o zaman.
Madem bosanmayacaksin eşinin kurallariyla yasamaya alisacaksin.
Beni istemeyen Ailem yok !sen daha önceki yorumları okumamışsın sanırım .Kimün kuralları yasayacağımı sormadım ben !Postu iyi okumadan cevap verme !!!Sacma sapn yorumunu yazma !