• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip evliliğim

Çocuklarınızı ikiniz de haftasonu mu alıyorsunuz? Bana siz haftaiçi eşiniz ise haftasonu alıyor gibi geldi ne ara görüşülüyor anlamadım tam

kim kimin evinde kac gun kaliyor anlayamadim 🤷‍♀️
:)))

Bizim ortak evimiz var...Bu evde ben kalıyorum çocuklarımla...Eşimde benim çocuklarım ve kendi çocuğu onda olmadığı zamanlar yani hafta da 2 gün bazen 3 benimle kalıyor...Çok karmaşık demi.Kimin eli kimin cebinde belli değil:))

Bizim ortak evimiz var...Bu evde ben kalıyorum çocuklarımla...Eşimde benim çocuklarım ve kendi çocuğu onda olmadığı zamanlar yani hafta da 2 gün bazen 3 benimle kalıyor...Çok karmaşık demi.Kimin eli kimin cebinde belli değil:))
Orayi bir anlamayan ben degilmisim, bu açıdan sevindim 😂 beynimiz kabul etmiyor nasıl olur ya diye 😅😅😅illa sizi beş gün görüşüyor kabul etmek istiyoruz 😅

Çocuklarınızı ikiniz de haftasonu mu alıyorsunuz? Bana siz haftaiçi eşiniz ise haftasonu alıyor gibi geldi ne ara görüşülüyor anlamadım tam
Eşim haftasonu alabiliyor çalıştığı için..Haftasonu bende zaten çocuklar...cumartesi pazar ve çarşamba perşembe cuma akşama kadar genelde bendeler..

Biraz karışıkmış gerçekten. Halihazırda 3 ev mi var şimdi? İyice karıştı🤣

Eşinizin çocukları kaç yaşlarında.
Aslında konusunca anlayacak yastalar . Artık bir aile olduğunuzu hep beraber yaşamanın daha iyi olacağını anlatsaniz . Ya da başlangıç için hafta da 2 gün beraber yaşayıp ,bu süreyi zamanlar artirsaniz. En azından bir bakarsınız ,onlar da yaşamış olur

Tam evlilik birliği sağlanmamış ama 2. Evlilikler daha zordur öncelikle çocuklar düşünmek daha doğru sizde ona göre hareket etmişsiniz

Eşinizin çocukları kaç yaşlarında.
Aslında konusunca anlayacak yastalar . Artık bir aile olduğunuzu hep beraber yaşamanın daha iyi olacağını anlatsaniz . Ya da başlangıç için hafta da 2 gün beraber yaşayıp ,bu süreyi zamanlar artirsaniz. En azından bir bakarsınız ,onlar da yaşamış olur
Eşiminde tek çocuk benimde ama eşimin eski eşiyle hala süren para kavgaları ve ortada piyon olarak kullanılan bir çocuk var..Annesine doğal olarak çok bağlı ve annesi gitmesini/gelmesini istemez.Bu yüzden çok zor..

şimdi eşle ortak ev var siz ve sizin cocuk orda yasiyorsunuz .
esinizin bekarliktan bir evi var o haftasonlari kendi cocuguyla orda vakit geciriyor.
sizin kendi bekarlik eviniz niye acik sadece 2 ev olmasi gerekmez mi ?

İki ev varsa durum o kadar da karışık değil ya. Sonuçta adam sağda solda kalıyor diye endişelenmezsiniz, çocuklar rahatsız mı oluyor acaba demezsiniz. Yalnız kalmak için alanınız da var. Belki ileride çocuklar yatılı okul, ünv falan başlarsa daha rutin bir düzen oluşturabilirsiniz.

şimdi eşle ortak ev var siz ve sizin cocuk orda yasiyorsunuz .
esinizin bekarliktan bir evi var o haftasonlari kendi cocuguyla orda vakit geciriyor.
sizin kendi bekarlik eviniz niye acik sadece 2 ev olmasi gerekmez mi ?
Hayır eşimle ortak aldığımız bir ev ve birde eşimin bekarlık evi başka ev yok:)))

Ben ortak aldığımız evde beraber kalıyorum çocuklarımla benim o kadar imkanım yok malesef üçüncü ev açacak kadar:))

Back
X