- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
"ben kanser hastasıyım hakime yalvarsam çocuğu bana verir hasta kadınım diye " diyen biri.
lafta a kızım o sizin özeliniz ben giremem der.Yahu benim kv bırak yatagima şöyle bi oturmayı kadın odama bile girmiyor özel diye onun da oğlunun odası sonuçta ama mahrem diye de bişey var.
İşin çok zor ya inandiramazsin ki kimseyi... benim kv de bunun bi çeşidi böyle değil tabi ama sinsilik aynı böyle. Oğlunun yanında kızım canım kendi kızından çok severim benim kız asi sen yumuşak başlısın vs ama ikimiz yalnızken hiç öyle değil çok resmi... Kocama söylüyorum annen hiç böyle göründüğü gibi değil vs diye inanmıyordu sonra kv bi açık verdi oğlu kendi gözüyle görünce anladı. Allahtan benim ki an o konulada çok uyaniktir yeri gelir kendi annesinin ağzına da ş.çar yanilafta a kızım o sizin özeliniz ben giremem der.
beşik vardı yatak odasında sadece girip beşiği sallıyorum
beşiği sallarken yoruldum sadece oturdum
uzanıyorum uzandığım yerden beşiği sallıyorum gücüm yetmiyor oturmaya ....
sonuç yatağa uzanıyor...
aynen eşimi bile inandıramıyorum kiİşin çok zor ya inandiramazsin ki kimseyi... benim kv de bunun bi çeşidi böyle değil tabi ama sinsilik aynı böyle. Oğlunun yanında kızım canım kendi kızından çok severim benim kız asi sen yumuşak başlısın vs ama ikimiz yalnızken hiç öyle değil çok resmi... Kocama söylüyorum annen hiç böyle göründüğü gibi değil vs diye inanmıyordu sonra kv bi açık verdi oğlu kendi gözüyle görünce anladı. Allahtan benim ki an o konulada çok uyaniktir yeri gelir kendi annesinin ağzına da ş.çar yani
Yapacağın tek şey evin kilidini değiştirip kocani anahtarı vermeme konusunda ikna etmen. Bunu yaparken annesini kotuleyerek degil onun hakkını iyiliğini gozetiyor gibi yaparak soyle. Mesela, bak daha önce günlük konusunda bi tatsizlik yaşandı annen zan altında kaldı yazık kadıncağız üzüldü ben de evime kim girmiş diye evham yaptım uyuymadim korktum bi daha böyle şeyler olmasın kimse üzülmesin anahtarı kimseye vermeyelim vs... Böyle kv yi överek sever gibi söylsoyle. Ben kocam da bu taktiği yaptım ise yarıyor. Sonrasında pek biseye karışma annesini.kotuledikce adam daha da bağlanıyor. Tez vakitte ölmesi için dua etaynen eşimi bile inandıramıyorum ki
kendi annem çok yalan söyler der ama ne hikmetse annem yapmaz da der
allah yardım etsin valla bişe diyemiyormeve sadece 30 bin kadar bi katkı sağladılar. düğünde takılan takılarım, üzerine kredi çektik ve sağdan soldan borç alarak aldık evi.onlarda eve yardım edeceğiz diye düğün yapmadılar eşyalarımızı kendimiz aldık düğünüzü kendimiz yaptık..
ama tapusu annesinin olduğu için e onun oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?