bir garip günlük meselesi....

Yahu benim kv bırak yatagima şöyle bi oturmayı kadın odama bile girmiyor özel diye onun da oğlunun odası sonuçta ama mahrem diye de bişey var.

Yahu benim kv bırak yatagima şöyle bi oturmayı kadın odama bile girmiyor özel diye onun da oğlunun odası sonuçta ama mahrem diye de bişey var.
lafta a kızım o sizin özeliniz ben giremem der.
beşik vardı yatak odasında sadece girip beşiği sallıyorum
beşiği sallarken yoruldum sadece oturdum
uzanıyorum uzandığım yerden beşiği sallıyorum gücüm yetmiyor oturmaya ....
sonuç yatağa uzanıyor...

İşin çok zor ya inandiramazsin ki kimseyi... benim kv de bunun bi çeşidi böyle değil tabi ama sinsilik aynı böyle. Oğlunun yanında kızım canım kendi kızından çok severim benim kız asi sen yumuşak başlısın vs ama ikimiz yalnızken hiç öyle değil çok resmi... Kocama söylüyorum annen hiç böyle göründüğü gibi değil vs diye inanmıyordu sonra kv bi açık verdi oğlu kendi gözüyle görünce anladı. Allahtan benim ki an o konulada çok uyaniktir yeri gelir kendi annesinin ağzına da ş.çar yani

aynen eşimi bile inandıramıyorum ki
kendi annem çok yalan söyler der ama ne hikmetse annem yapmaz da der

aynen eşimi bile inandıramıyorum ki
kendi annem çok yalan söyler der ama ne hikmetse annem yapmaz da der
Yapacağın tek şey evin kilidini değiştirip kocani anahtarı vermeme konusunda ikna etmen. Bunu yaparken annesini kotuleyerek degil onun hakkını iyiliğini gozetiyor gibi yaparak soyle. Mesela, bak daha önce günlük konusunda bi tatsizlik yaşandı annen zan altında kaldı yazık kadıncağız üzüldü ben de evime kim girmiş diye evham yaptım uyuymadim korktum bi daha böyle şeyler olmasın kimse üzülmesin anahtarı kimseye vermeyelim vs... Böyle kv yi överek sever gibi söylsoyle. Ben kocam da bu taktiği yaptım ise yarıyor. Sonrasında pek biseye karışma annesini.kotuledikce adam daha da bağlanıyor. Tez vakitte ölmesi için dua et

kv hasta hem de cok hasta ama kafadan
kusura bakmayın ama kv bence sizin kocaya karşı annenin çocuğuna beslediği hislerden daha farklı seyler hissediyor
siz de bunların arasında kala kala normallik algınızı yitirmişsiniz
çocuğunuzun akıl sağlığı da tehlikede
bu saatten sonra kocanızı değiştiremezsiniz
hatta kanser diye iyice acındırırlar onu size

Esin de ailesi de bir tuhaf
Cok garip bir ana ogul iliskileri var cekilecek dert degil
Asil sorun esin de anne bir durdugun yeri bil demesi yeterli ama o normal buluyor yaptiklarini
Hic bir konu sahibine demem esin de arkanda degil ama sen se kendini cok ezdiriyorsun sen de suclusun
Ezilirsen ezerler mantigi
Bosanir misin evli kalir misin bilmem ama allah icin bir gün su kaynana bir cevap ver
Bosanirsan da sacini basini yolmadan bosanma o kaynananin

Son düzenleme:
Bence cok uzgunum ama kv hakkinda konular acip gunlukler tutmak yerine.
Kocanla ne yapicaksin onu dusun.
Herseyi biliyor ve susuyor kocan.
Gelmis evinizi talan etmis kadin.
Bosanicaksiniz diye gelecegi yorumluyor ve yavrunuzun velayetini almaya calisiyor.
Bi seferde diyemiyormu kocan " bosanan kim? Ver o kagitlari bi bana" diyip yirtip atamiyormu?
Evin anahtarlarinida elinden soke soke alip senin elin tutup evinize yuvaniza goturemiyormu?

allah yardım etsin valla bişe diyemiyorm

Mahkeme ne diyecek ki asil kayinvalideniz hirsizlik yapmis haneye tecavuz etmis.Hic korkmayin bence.Icimden geceni yazdim dersiniz sonucta mahkeme siz kaynananizi sevmiyorsunuz diye sizi bosayamaz ki

neden bebeğine sen yetemiyorsun. borç onların. ev onların. sen özelde mi çalışıyorsun.

eşini kendine çekeyim diyorsunda o iş zor. annesin eşine bukadar bağlıyken, imkansız. başka yol ara. boşanmak gibi. uzaklaşmak gibi...

Bacım kaç kurtar kendini
Üşenmedim okudum hayretler içersindeyim , seni akıl hastası eder bunlar çocuk biraz büyüsün çocuğa da senin annen benim bana anne de diye baskı yapar çocuk şaşkına döner psikolojik olarak sorunlara neden olur kişiliğe bile bozulur valla
Kocana desen bile bi fayda etmiyo belliki hiç boşuna kendini yorma doğrusun kocacım haklısın de geç ama o arada kendini delil toplamaya ver taktiksel bir plan yapman lazım su an aklıma bi fikir gelmiyo ama sakin kafayla bulunur bişeyler
Bu konular konuşulurken telefondan video mu çeksen napsan başka bi yerde saklasan onları
Ben böyle iş ne gördüm ne duydum şu an sırf kendin ve kızın için kendini kurtarcak plan yapman lazım
Böyle hayat geçmez giden senin yılların çocugunun gelecegi
Kocana koyan bir şey yok belli kendini kurtar kardeşim Allah yardımcın olsun ben ne diyeyim

Bana şantaj yapiyor diye kaynanani savciliga ver, sonrada bu davayi bosanma davasinda kullan. Donlarina kadar da al, acima

Yok artık sayın seyirciler diyorum....
Nasil bir cadı bu ya senin boşanacagina da emin yani delil hazırlamış zaten tufanı yıkar bu kadın dikkat et...senin günlük tuttuğunu bilmese aramazdı...eşini burdan ikna et yani nasıl karıştırır artık niyet bu de hırsız değilde aday adayı...senin duygularını özel hayatını çalmış bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…