ben yırttımkayınvalidededir muhtemelen.
bir tane alın yeniden başlayın.
işte eşin de normal değil ki..ben buna çok tepki verdiğimde eşim bana kızıyor sen normal değilsin ne var bunda, hı de geç . bilmezmisin annem patavatsız ne dediğini bilmez der durur..
yani ben suçlu oluyorum..
Canim benim esimde tam bir anneci bende diyor hayir diyemem diye.ama bana cook guzel diyosun diyorum sen benim yanimdasin diyor..sacmaliga bakarmisin hepsi boyle canim bunlarin ama tavsiyem su olur sana eşine cilveli ol azcik yani sen anladin beni...ancak boyle tutarsin elinde esinle konus bugün hazirlik yapcamde kuaföre git.suslen puslen yemek hazirla masayi susle felan ama önce eşine söyle bugün kimseye sozverme de.her annesi giLe gitmek istediginde yap bunu hiç bir erkek hayir diyemez o zaman dene bence bunu...değiştirdik zaten ama o bi bahane ile eşimden almış anahtarı, değiştirsem gene aynısı ve kapıyı kilitlesem eşim tavır yapar benim annem hırsız mı neden kilitleniyor o kapı diye .
eşim onlara hayır demiyor diyemiyor. kendisi de diyor hayır diyemiyorum diye
bilmiyorum inanın bilmiyorum ...
ona baktığımda düşünüyorum boşansam bile kızımın babası olarak kalacak, ilerine pişman olursam diye düşünüyorum. annesi dışında ev hali falan ne bileyim zoor değil ...
belki biraz da acıyorum.
Hayır yatak odam benim özelim o yüzden kitliyorum de ve kilitle lütfen bu ne saçmalık o kim oluyor da senin yatak odanı didikliyordeğiştirdik zaten ama o bi bahane ile eşimden almış anahtarı, değiştirsem gene aynısı ve kapıyı kilitlesem eşim tavır yapar benim annem hırsız mı neden kilitleniyor o kapı diye .
Kimse hırsız değil ama herkes annesine babasına vs anahtar vermiyor, evli barklısın kendin tut anahtarınıdeğiştirdik zaten ama o bi bahane ile eşimden almış anahtarı, değiştirsem gene aynısı ve kapıyı kilitlesem eşim tavır yapar benim annem hırsız mı neden kilitleniyor o kapı diye .
önceki konularımda var,
benim çocuğumu nufüsüna geçirmeye kalktı ,ev aldılar kendi üzerine yaptırdı kaynana ve ben borcunu ödüyorum, erken doğum yaptım ben acilde yatarken çocuğun velayetini almak için sağa sola koşturmaya çalıştı, en basiti bunlar ve buna benzer birsürü konu
eşim gerçekten tuhaf..anlatmaya çalışıyorum kabul etmiyor.
Kaynanan tuhaf ama eşinde tuhaflıklarını nromal buluyo
O yetmiyo sen niye kayınvalide adına olan evin borcunu ödüyosun
Kadın zaten arsız meydanı da boş bulunca iyice fink atıyo
Senin kayınvaliden ruh hastasıgünlüğü doğum iznindeyken yazdım, izin bitti işe başladım bir ay içnide de imha ettim. arada yazarken hep koyduğum yerde buldum. büyük ihtimal işe gidince yaptı. evde bakıcı vardı ve o da bakıcı çocuğa bişey yapmasın diye akşama kadar bizdeydi.
Eşin ecel tarihlerini biliyo herhaldeeşim gerçekten tuhaf..anlatmaya çalışıyorum kabul etmiyor.
ev konusunda nasılsa onlar ölünce bize kalmayacak mı diyor
Her olayın başı boşanma ?niyeti açık belli işte. ben doğumdan geldim prematüre bebek yeni eve çıktık tamam boşanın artık ben kızımı vermem dünya gelse kızımı benden alamazsınız diyordu
hayır inanmıyorum. ben itiraz ediyorm sorguluyorum ve suçlu oluyorum..Eşin ecel tarihlerini biliyo herhalde
Kimin önce gideceği belli olmuyo normalde
Sende eşin ne derse ona mı inanıyosun
Hipnozlu değil bence annesinin huyunu suyunu her bişeyini almışhayır inanmıyorum. ben itiraz ediyorm sorguluyorum ve suçlu oluyorum..
eşim hipnozlu gibi onlar bişey dese tamam tamam... sorgulama yok mantık arama yok sadece tamam evet...ben eleştirince de suçluyor,sen kötü düşünüyorsun diye ..
ben tamamen görüşmesinler istemiyorum biraz uzaklaşalım ki hem eşim evlendiğini anlasın ayrı bir ailesi olduğunu anlasın hem de kv bukadar burnunu sokmasın..
öyle böyle değil ya, eşimin kullandığ prezervatifler yüzünden beni fırçaladı kadın, onun oğlunun sağlığını bozuyormuşum erkek için çok tehlikeliymiş ben tüplerimi bağlatacakmışım çocuk yapacağım zaman açtırıp hamile kalacakmışım(emzirdiğim için ilaç kullanmıyordum)
ne sinir krizleri geçirdim,sağlığım yerindeyken erken doğum yaptım, ama eşim beni hiçbir zaman anlamadı ,Her olayın başı boşanma ?
Eşin demiyo mu anne ne boşanması sen bizi kendi kendine boşayıp çocuğumuzun velayetini bile nasıl alırsın diye
Oğlunu da kendi gibi yapmış bu kadın , inşallah sen akıl sağlığını korursun
Ben okurken bile çatladım, saçmalıklar silsilesi
Sen cici annesin, ben babaanne değil annesiyim ne demek. Alnını karışlaman lazımdı
psikologa anlattım bana getirme hastaneye götürün diyor.
ama eşime anlatınca bana kızıyor annesine laf ettirmiyor, onun huyuymuş, ne var bunda diyor..
Anlamayacak ta..ne sinir krizleri geçirdim,sağlığım yerindeyken erken doğum yaptım, ama eşim beni hiçbir zaman anlamadı ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?