bir garip günlük meselesi....

ben buna çok tepki verdiğimde eşim bana kızıyor sen normal değilsin ne var bunda, hı de geç . bilmezmisin annem patavatsız ne dediğini bilmez der durur..
yani ben suçlu oluyorum..
işte eşin de normal değil ki..
aile komple ruh hastası..
iğrenç iğrennnçççç..
kaç bunlardan bacım..
sevmiyosan ki ben böyle bi adama sevgi beslenmez diye düşünüyorum..
al çocuğunu boşan..
bu anlattıklarından sonra hakim bi dakka evli tutmaz sizi o adamla..
kaynanaya da tedbir çıkartır..
yoksa biraz zaman sonra sana da normal gelmeye başlar bu pislik muhabbetler..

Canim benim esimde tam bir anneci bende diyor hayir diyemem diye.ama bana cook guzel diyosun diyorum sen benim yanimdasin diyor..sacmaliga bakarmisin hepsi boyle canim bunlarin ama tavsiyem su olur sana eşine cilveli ol azcik yani sen anladin beni...ancak boyle tutarsin elinde esinle konus bugün hazirlik yapcamde kuaföre git.suslen puslen yemek hazirla masayi susle felan ama önce eşine söyle bugün kimseye sozverme de.her annesi giLe gitmek istediginde yap bunu hiç bir erkek hayir diyemez o zaman dene bence bunu...

Ana oğul ruh hastaları oldukları kesin, buna ikna oldum ben :)
Senin de sinirlerini bozmuşlar. Bari kızını mümkün oldugunca kv den uzak tutmaya çalış. çok üzgünüm.

Hayır yatak odam benim özelim o yüzden kitliyorum de ve kilitle lütfen bu ne saçmalık o kim oluyor da senin yatak odanı didikliyor

Kimse hırsız değil ama herkes annesine babasına vs anahtar vermiyor, evli barklısın kendin tut anahtarını
Eşin de az değil herşeye karışmasına fırsat veriyor annesinin

Kaynanan tuhaf ama eşinde tuhaflıklarını nromal buluyo
O yetmiyo sen niye kayınvalide adına olan evin borcunu ödüyosun
Kadın zaten arsız meydanı da boş bulunca iyice fink atıyo

Kaynanan tuhaf ama eşinde tuhaflıklarını nromal buluyo
O yetmiyo sen niye kayınvalide adına olan evin borcunu ödüyosun
Kadın zaten arsız meydanı da boş bulunca iyice fink atıyo
eşim gerçekten tuhaf..anlatmaya çalışıyorum kabul etmiyor.
ev konusunda nasılsa onlar ölünce bize kalmayacak mı diyor

Senin kayınvaliden ruh hastası
Kendi çok düzgünmüş gibi bakıcıya mı bekçilik ediyor
Kusura bakma valla sende hala o kadına böyle görevler veriyorsan en az eşin kadar safsın
İlk olayınız değil çünkü daha sen doğumdayken çocuğun velayetini kendi üstüne almaya çalışan bi kayınvalide bu

eşim gerçekten tuhaf..anlatmaya çalışıyorum kabul etmiyor.
ev konusunda nasılsa onlar ölünce bize kalmayacak mı diyor
Eşin ecel tarihlerini biliyo herhalde
Kimin önce gideceği belli olmuyo normalde
Sende eşin ne derse ona mı inanıyosun

niyeti açık belli işte. ben doğumdan geldim prematüre bebek yeni eve çıktık tamam boşanın artık ben kızımı vermem dünya gelse kızımı benden alamazsınız diyordu
Her olayın başı boşanma ?
Eşin demiyo mu anne ne boşanması sen bizi kendi kendine boşayıp çocuğumuzun velayetini bile nasıl alırsın diye
Oğlunu da kendi gibi yapmış bu kadın , inşallah sen akıl sağlığını korursun
Ben okurken bile çatladım, saçmalıklar silsilesi
Sen cici annesin, ben babaanne değil annesiyim ne demek. Alnını karışlaman lazımdı

Eşin ecel tarihlerini biliyo herhalde
Kimin önce gideceği belli olmuyo normalde
Sende eşin ne derse ona mı inanıyosun
hayır inanmıyorum. ben itiraz ediyorm sorguluyorum ve suçlu oluyorum..
eşim hipnozlu gibi onlar bişey dese tamam tamam... sorgulama yok mantık arama yok sadece tamam evet...ben eleştirince de suçluyor,sen kötü düşünüyorsun diye ..

Hipnozlu değil bence annesinin huyunu suyunu her bişeyini almış
Aynılar gibi
Allah sabır versin diyeceğim ama bol bol vermiş zaten sana
Bebeğine üzüldüm, onu kayınvalideyle bırakma

yerinde olsam büyüüük bi cingar çıkarırım vay sen benim odamı nasıl karıştırırsın anana bak odamıza girmiş en kuytu yerleri karıştırmış ayıp denen bişey var artık asla yüzüne bakmam vs de eşini de sen doldur biraz. hatta abart biraz dayanamıyorum artık boşanmak bile geçiyor içimden de azıcık üste çık arsızlıgı öğrenin artık bayanlaarr.

bu tarz konulara karışmasına müsade etme...o bizim bileceğimiz iş deyip geç..kesinlikle zor ama hasta olması senin uzaklaştırmanı zorlaştırıyor...o yüzden kendi haline bırak eşini..

ne sinir krizleri geçirdim,sağlığım yerindeyken erken doğum yaptım, ama eşim beni hiçbir zaman anlamadı ,

ne sinir krizleri geçirdim,sağlığım yerindeyken erken doğum yaptım, ama eşim beni hiçbir zaman anlamadı ,
Anlamayacak ta..
Bence daha fazla sindirilmeden kaç kurtul arkadaşım
Bir değil hepsi psikopat
Çocuğumdan bebek doğurdum ne demek
Siz gidince senin yatağına yatıp oğlum benim koynumda yatmadılar filan
Bi de normale indirgiyor eşin bile
Minik yavrunu düşün ve temiz bi geleceğe adım atın, bunlar sağlıklı insanı bile hasta eder
Eşin mesela sence niye normal değil, bence annesi yüzünden
Aynı ortamda da kala kala sen bile sakince anlatıyosun, bi süre sonra sende kabulleneceksin belki. Hele yavrun ?
Psikolog bile kayınvalideni bana getirme demiş, hani o derece vahim bir vak'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…