Bir garip kayınpeder meselesi.

Ne kadar sacma insanlar var bu hayatta.
Deger altinla mi olculuyor?
Ne guzel gelmisler, altinlarini takmislar.
Ya hic gelmeselerdi?
Burda aglanasi ne var?
Bir de sizi aramis oyle anlatiyor ki, sanki esi ihanet etmis, kapiya kovulmus filan.
Size anlatma sebebi de sizden daha cok sey beklediyini belirtmek.
Ben olsam sahsen boyle bir eltiyle aninda iliskimi keserdim

Bencede katılıyorum yorumunuzun her cumlesine bir insan bu kadar somurulemez.

Önceki konularınızda hediye almalarınızı normal karşılamıştım ama eltiniz haketmiyormuş..
Garip olan kp. Değil elti.. ordan geleni beğenmediği gibi bunu size söyleyerek siparişini de vermiş. En sevmediğim insan tiplemelerinden..

ben sızı hatırladım bu konuda sunu acıkca gordum kı eltınız oscar oyuncusu
sızden resmen altın beklıyor yerını yapıyor

Bence konu sahibi oscar oyuncu. Zira konu pek inandirici değil. O kadar ki kendini "eltisine çok hediye yollayan üye" olarak tanitiyor. Sanki fenomen kendisi.

Yine bol tartişilcak bir konu buldu. Dogumda taki, kv'de kp'er ve elti ilişkileri var. Ve üstelik önceki konularinda ona haksizlik ettiğimiz ima ediliyor. Bu konu en az 30 sayfa olur, bir kaç üyede boş yere ban yer.

Neyse umarim konu sahibi eğlenir...

Ay yok artık gram altın için hüngür hüngür ağlanırmı, bence eltınız size yol yapmıs sen hep hediyelerle geldin diyerek konuya girmesinden belli zaten

Tamam en harika elti sizsiniz biz inandık . Etinizde bir hoş ''sen sakın gram altın getirme " diyememis yerini yapmış resmen . Herkese karşılığı kadar olmalı bazı şeyler .siz buna yine altın alın ama bi kenara yazın ilerde onlar size ne takacaklar acaba ben sanmıyorum size altın ile gelsinler

Ben sizi de garip buluyorum.
Eltim bana sürekli hediye yollasa rahatsız olurum.
Saçma geliyor çünkü.
Hayır neden sürekli hediye yollar bir insan ?
Belki ben hediyelesmeyi sınırında seven bir insanım ve karşılığını yapmak için efor sarfetmek istemiyorumdur.
Sizi kurnaz buluyorum.
Beni sevsinler.
Hatta çok sevsinler diye yaranma gayretindesiniz.

Bu ne boyle ya. Ayıp ayıp. Millet altın taksın dıye mı dogurmus. Cok gereksiz bir konu geldı bana. Kadın da ne ac gozmus ki hep onları sikayet edip sizden daha cogunu beklemesi saka gibi

Aaaa öyle deme doğurmak mühim en az bi tam takılmalı insanların altın fiyatından haberleri yok galiba sen sevişip doğuruyorsun diye ben neden tam altın takıyorum yahu

gıcık oluyorum böyle tiplere
erkeğin ailesi maddi yardımda bulunmayınca kötü oluyor hemen.
bir de şey modelleri var bunların kocasından hediye bekleyen
çocuk olunca 50 gram altın yaptırdım eee kolay mı çocuk doğuruyoruz falan.
iğrençler.

Diz herşey de hediye alan ama size zırnık gelmeyen kişisiniz. Tutup da tam altın almayın. Allah aşkına şu kişi kendini süper zeka sanıyor siz izin veriyorsunuz. Yarım takın size tavsiyem yarım takın... Bir bakış bir ima sezerseniz de gram takıp seni bir daha ağlatacak değildik ya diyin. Yapmazsınız ama bu vericilikle siz coooook üzülürsünüz

Ya durumlari yoktur gram altin takmislardir ne var bunda. Insan kendisine verilen degeri altinla mi olcecek? Torunlarina ve gelinlerine nasil davrandiklari daha onemli degil mi?

Mesele altın değil.eğer öyle olsa siz kiloyla verirsiniz yine Allah sizden eksiltmez bu saf temiz kalbinizle servetler hakediyorsunuz çünkü. Fakat mesele duygusal istismar. Onu malesef altın para gibi “vereyim gitsin en kötü ihtimalle sadakam olsun” diyemeyiz.
Eltiniz sırf şu an gel moralimi düzelt diye arıyor olsa bir insan depresyonunu ekime kadar erteleyebilir mi? Diğer yorumlarda dendiği gibi size altın siparişi vermiş resmen. İlla konduramam kendim deneyeyim derseniz bebeğe bir kıyafet bir de altınınızı alıp gidin.kıyafeti verin hiç altını belli etmeyin.siz o samimiyeti hissederseniz (kanarsanız mı demeliyim) altını da az sonra verirsiniz.Ama bence eltinizden ikinci bir ağlama krizi ve trip yiyeceksiniz böylece sizi niye çağırdığını anlayacaksınız.

Bir insan telefonda eltisine kayinpeder gram altin takti diye aglar mi? Ne ayip. Herkes demis ama ben de diyecegim, eltiniz super yol yapiyor siz daha buyuk takin diye.

Elti size kp gram altın mı takar diyor bu kadar yakınlıkla. Yani size diyor ki sen bu iyiniyet(!) ile benim çocuğun üstüne bir ev tapusu yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…