- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi karalahana06
-
Sacmalik. Benim kaynana da kunye getirmisti de cocuga. Ceyrek kalmamis da kuyumcuda kunye aldim demistiDeğil ama pek pahalı da değil bebek künyelerinin en pahalısı 1.000 tl civarı en pahalısı o da
Eltin sizde gram altın takmayın diye duygu sömürüsüMerhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen önceki konulardan bilir. Hani şu eltisine sürekli hediye gönderen şahıs o benimHala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henüz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugün eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne güzel olur ben kötü bir dönemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette görüşürüz diye karar kıldık. Konuşmanın içeriği şu kızlar...
Benim kayınpeder ve kayınvalide torun görmeye gittiler ya ilk torun bu arada. Kayınpederim sadece gram altın götürmüşHani şu Maşaallah yazılı olan altınlardan. Eltim kendisini ve bebeği çok değersiz hissetmiş ve bana ne dedi biliyor musunuz '' Karalahana ben senin hakkını yedim galiba. Sen her seferinde bir sürü hediye ile geldin aramızda eltilik dışında bağ olmamasına rağmen. Ama biz sizin evinize bile gelemedik. Kusura bakma. Bak gördün mü babamla annem de sözde ilk torun diye geldiler ama bi gram altın takıp gittiler '' falan dedi... Ben üzüldüm kızlar yaa... Yani ne diyeceğimi de bilemedim kız hüngür hüngür ağladı resmen. Şu anda da onların bulunduğu yere gitme imkanımız yok dediğim gibi Ekim ayında memlekette görüşeceğiz. Eşime anlattım bu olayı... Eşim inandırıcı olmadığını söyledi. Ama sizce de ilk toruna gram takmak az değil mi??? Biz amca Yenge olarak tam altın bile takmayı düşündük...
Bana da inandirici gelmedi. Gram altin takildi diye eltiye aglamak da ne bileyim, fazlaca sig bir davranis. Insan yeni dogum yapinca boyle seyleri dusunmeye nasil firsat buluyor, hayret. Ailecek fazla hesapcisiniz, her hediyenin hesabini yapiyorsunuz. Bunlar bana gore cok cig davranislar.Merhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen önceki konulardan bilir. Hani şu eltisine sürekli hediye gönderen şahıs o benimHala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henüz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugün eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne güzel olur ben kötü bir dönemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette görüşürüz diye karar kıldık. Konuşmanın içeriği şu kızlar...
Benim kayınpeder ve kayınvalide torun görmeye gittiler ya ilk torun bu arada. Kayınpederim sadece gram altın götürmüşHani şu Maşaallah yazılı olan altınlardan. Eltim kendisini ve bebeği çok değersiz hissetmiş ve bana ne dedi biliyor musunuz '' Karalahana ben senin hakkını yedim galiba. Sen her seferinde bir sürü hediye ile geldin aramızda eltilik dışında bağ olmamasına rağmen. Ama biz sizin evinize bile gelemedik. Kusura bakma. Bak gördün mü babamla annem de sözde ilk torun diye geldiler ama bi gram altın takıp gittiler '' falan dedi... Ben üzüldüm kızlar yaa... Yani ne diyeceğimi de bilemedim kız hüngür hüngür ağladı resmen. Şu anda da onların bulunduğu yere gitme imkanımız yok dediğim gibi Ekim ayında memlekette görüşeceğiz. Eşime anlattım bu olayı... Eşim inandırıcı olmadığını söyledi. Ama sizce de ilk toruna gram takmak az değil mi??? Biz amca Yenge olarak tam altın bile takmayı düşündük...
Bana gore de onu sahibi cici gelin modunda acaip hesapci biri. Hic de iyi niyetli gormuyorum. Iyi niyetli insan her konuda ne kadar hediye aldigini anlatip durmaz.Bence konu sahibi oscar oyuncu. Zira konu pek inandirici değil. O kadar ki kendini "eltisine çok hediye yollayan üye" olarak tanitiyor. Sanki fenomen kendisi.
Yine bol tartişilcak bir konu buldu. Dogumda taki, kv'de kp'er ve elti ilişkileri var. Ve üstelik önceki konularinda ona haksizlik ettiğimiz ima ediliyor. Bu konu en az 30 sayfa olur, bir kaç üyede boş yere ban yer.
Neyse umarim konu sahibi eğlenir...
Bana gore de onu sahibi cici gelin modunda acaip hesapci biri. Hic de iyi niyetli gormuyorum. Iyi niyetli insan her konuda ne kadar hediye aldigini anlatip durmaz.
Aynen . Kesinlikle sürekli eltisi ile ilgili konu açıyor. Fena takmis kafayiBen konu sahibinin sanıldığı kadar saf ve ya iyi niyetli olduğunu nedense düşünemiyorum
Pardon da gucunuze giden ney ? Daha ne takacak insanlar alt tarafi cocugunz oldu, benim de cocugum.oldu kimseden birsey beklemem takmadi diye de gicume gitmez ama kizima bir kirico soz soyleseler ki asla yapmazlar hepsi asiri seviyor cok gucume gider...o ne takti bu ne takti ne kadar abartiyorsunuz altinla deger olmaz bunu bilir bunu soylerim !!Eltinizin gücüne gitmistir ben fesat dusunmedim acikcasi siz altin takin diye soylememistir.Kimse kimsenin altiniyla zengin olmayacagina göre bencede degersiz hissetmistir.Benim kayinvaldem 2 ceyrek ve bir kunye takmisti kizima.Annem bana bilezik ablalarim tam altin takmisti her biri.Benimde gucume gitmisti.Acikcasi keske dugunumuzde 1 bilezik eksik takip onu dogumda taksaydi bana diye dusunmustum.
Babannem utanmasa külçe altın takacaktı oğlumaMerhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen önceki konulardan bilir. Hani şu eltisine sürekli hediye gönderen şahıs o benimHala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henüz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugün eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne güzel olur ben kötü bir dönemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette görüşürüz diye karar kıldık. Konuşmanın içeriği şu kızlar...
Valla kunye sordum 800 falan dediler nasil gramdan ucuz anlamiyorum...arkadasinkiler 8 ayar oldugu icindir belkiYa bu kunyeler gramdan ucuz demipek de anlamam altindan falan?
Evet bizdeki de 8 ayardi. Bebek kunyesi. Baya adi biseye benziyor. Ben pek anlamam altin islerinden gerci. Rengi falan bi tuhaf.Valla kunye sordum 800 falan dediler nasil gramdan ucuz anlamiyorum...arkadasinkiler 8 ayar oldugu icindir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?