- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi melikelike
-
Yok artik.Valla artık cildirma noktasına geliyorsun ve mecburen geri ceviriyorsun :) çünkü is gerçekten cigrindan çıkıyor hali ve perde bile istendi yatak örtüsü
Aynen annem perdelerini yikamis asmisti birgün kadın diyor ki sen bunları çöpe mi atacaksin bana ver ne çöpe atması kuruyorlar halbuki :) Salon halilarini yeniledik eee eskileri bana ver gordu halbuki onların yeri belli.Koltuk örtüsü yatak örtüsü bile istiyorlar.Nasıl yani halı perde yatak örtüsü mü? ??
Tövbe estağfurullah onlarda mı isteniyormuş
Yemin ediyorum ağzım açık kaldıAynen annem perdelerini yikamis asmisti birgün kadın diyor ki sen bunları çöpe mi atacaksin bana ver ne çöpe atması kuruyorlar halbuki :) Salon halilarini yeniledik eee eskileri bana ver gordu halbuki onların yeri belli.
Aynen annem perdelerini yikamis asmisti birgün kadın diyor ki sen bunları çöpe mi atacaksin bana ver ne çöpe atması kuruyorlar halbuki :) Salon halilarini yeniledik eee eskileri bana ver gordu halbuki onların yeri belli.Koltuk örtüsü yatak örtüsü bile istiyorlar.
Aynen evi komple taşıyıp versen yok demezYemin ediyorum ağzım açık kaldı
Yuzsuzlugun de bu kadarı olmaz
Dur daha neler çıkacakValla değişik garip komşular ortaya çıktı konuda :)
İsterse yazicam buraya :)konu sahibesinin komşusunun geleceği:)) yakında o da başlar koltuk tv falan istemeye
Aynen ama var böyle insanlar o yüzden konu sahibi Hayır demeyi ogrenmeli :)konu sahibesinin komşusunun geleceği:)) yakında o da başlar koltuk tv falan istemeye
Yahu iste bizler bunu aklimizdan bile gecirmeyiz de, cekinmeden teklif eden kendini ne uyanik saniyor.Aynen annem perdelerini yikamis asmisti birgün kadın diyor ki sen bunları çöpe mi atacaksin bana ver ne çöpe atması kuruyorlar halbuki :) Salon halilarini yeniledik eee eskileri bana ver gordu halbuki onların yeri belli.Koltuk örtüsü yatak örtüsü bile istiyorlar.
Nasreddin hoca gibi biz bu eve tanımadık mı dersiniz sizde o zamanAynen evi komple taşıyıp versen yok demez
Aynen ama var böyle insanlar o yüzden konu sahibi Hayır demeyi ogrenmeli :)
iç çamaşırını da ister böyleleriNasreddin hoca gibi biz bu eve tanımadık mı dersiniz sizde o zaman
Hani ufak tefek ihtiyaç olur o anda çok acil bişey ama halı perde ne alaka
Böylelerinden beklenir gerçektendeiç çamaşırını da ister böyleleri
Amaan verin gitsin ne olacak. Vermeyip de 3 gün sonra ne kadar müşkül durumda olduklarını öğrenirseniz vicdanınızı susturamazsınız. Neler neler duyuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?