- 24 Eylül 2010
- 6.156
- 20.126
- 548
- Konu Sahibi melikelike
-
Psikolojisi de iyi olmayabilir. Bahaneyle konuşmaya çalışıyordur belki. Tanıdığım biri benden böyle ufak tefek şeyler istese veririm. Atla deve değil ya. 1 çubuk tarçın galeta unu 3-5 liralık şeyler. Kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum ben geri çevirmek istemem.müşkül durumda olan çubuk tarçın ya da galeta unu istemez ki
hatta soğan bile istemez yani soğansız yapar zira yokluğun acısını bilirrr
Ama kadın iyce abartmış herşeyi istiyormuş bu normal mi sizceAmaan verin gitsin ne olacak. Vermeyip de 3 gün sonra ne kadar müşkül durumda olduklarını öğrenirseniz vicdanınızı susturamazsınız. Neler neler duyuyoruz...
Ben hayatımda hiç komşudan bir şey istemedim ama isteyenden de rahatsız olmam. Varsa veririm hiç düşünmem.Ama kadın iyce abartmış herşeyi istiyormuş bu normal mi sizce
Bende kapıma geleni boş çevirmem
İhtiyacım olsada gitmem mesela o gün yoksa ne varsa onla idare ederim şunum eksik bunum eksik ver diye kimseyi bunaltmam utanirim istemeye
Varsa param gider alırım yoksa da kesinlikle gitmem kimsenin kapısına
Yok öyle şeyler istemiyor da süt kremasi çubuk tarçın çamaşır mandali falan bunlar tuhafıma gitmişti. Eşim haram ederim verirsen diyor bende yok diyemem içim içimi yer ne yapicam bilmiyorum.
Aynen Gerçekten ihtiyacı olanlar istemiyor ama hiç ihtiyacı olmayanlar maddi durumu sizden kat kat iyi insanlar isteyince is cigrindan çıkıyor.Ama kadın iyce abartmış herşeyi istiyormuş bu normal mi sizce
Bende kapıma geleni boş çevirmem
İhtiyacım olsada gitmem mesela o gün yoksa ne varsa onla idare ederim şunum eksik bunum eksik ver diye kimseyi bunaltmam utanirim istemeye
Varsa param gider alırım yoksa da kesinlikle gitmem kimsenin kapısına
Işte sorun maddi değilPsikolojisi de iyi olmayabilir. Bahaneyle konuşmaya çalışıyordur belki. Tanıdığım biri benden böyle ufak tefek şeyler istese veririm. Atla deve değil ya. 1 çubuk tarçın galeta unu 3-5 liralık şeyler. Kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum ben geri çevirmek istemem.
Aynı durum geçen gün bana da olduHiç unutmam, bir komşu elinde leğenle gelmiş turşu istemişti bizden
Hayır kadın hamile falan da değildi yani, turşu gibi keyfi bir şeyi insan istemeye utanır.
Bende de var oyle bi komsu
Oyle aman aman bi samimiyette yok aramizda
Evine en son mevlud okutmustu 1,5 yil once o zaman gittim
İstekler;
Ekmek sogan cay seker limon yogurt un yesil biber yumurta seklinde yiyecek turu olanlar
Mikser supurge utu gibi ev aletleri
Ayrica misafiri gelecegi zaman masa ortusu bicak tencere seklinde
( son madde 1 kez oldu)
Yiyecek istemesi artik normal geliyor
Cocuklari yolluyo kiyamiyorum zaten
Bos cevirmiyorum
Gel gelelim supurge nasil yok denir , diyemiyorum ama bozulur diye de aklim kaliyor
Supurgeyi kullandi ertesi gun geri istedim getirdi tam kapidan ayrilcak corban var mi dedi bebek icin
Allahtan her dakka gelmiyo ama can sıkıci bi durum
Resmen hacet komsulugu yapiyo benimle
Yani konusahibi kelin ilaci yok sana yardimci olamayacagim ama evine gitme valide hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?