- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi melikelike
-
Çok saçma değil mi? Turşu yemeyince ölmezsin, yeme yani ne olacak?Aynı durum geçen gün bana da olduKomşum çocugu göndermiş annem turşu istiyor diye ben şok
Verdim artk ama şaşırdım acaba misafiri falan vardı da çeşit olsun diye falan mı istedi bilemedim..
Çorba mı?Bende de var oyle bi komsu
Oyle aman aman bi samimiyette yok aramizda
Evine en son mevlud okutmustu 1,5 yil once o zaman gittim
İstekler;
Ekmek sogan cay seker limon yogurt un yesil biber yumurta seklinde yiyecek turu olanlar
Mikser supurge utu gibi ev aletleri
Ayrica misafiri gelecegi zaman masa ortusu bicak tencere seklinde
( son madde 1 kez oldu)
Yiyecek istemesi artik normal geliyor
Cocuklari yolluyo kiyamiyorum zaten
Bos cevirmiyorum
Gel gelelim supurge nasil yok denir , diyemiyorum ama bozulur diye de aklim kaliyor
Supurgeyi kullandi ertesi gun geri istedim getirdi tam kapidan ayrilcak corban var mi dedi bebek icin
Allahtan her dakka gelmiyo ama can sıkıci bi durum
Resmen hacet komsulugu yapiyo benimle
Yani konusahibi kelin ilaci yok sana yardimci olamayacagim ama evine gitme valide hakli
Aynen katılıyorum hani hergünnyemen gereken bişey olur bugün kalmamış komşudan isteyelim yarın alırız dersin de turşu yani bugün ben verdim yatın napıcan? Öbür gün? Yapacak bişey yok bende çocukları var belki canları istedi falan diye düşündüm ,Belki misafiri vardır falan dedim :)Çok saçma değil mi? Turşu yemeyince ölmezsin, yeme yani ne olacak?
Komşudan ha gidip dondurma istemişsin ha turşu, bir farkı yok bana göre.
Kapiya kadar gelmisken isteyivereyim diye dusundu heralde kolayina geldiYaw bebeğine çorba da mı yok yuh yani
Ayy öldüm gülmekten şuan :))Ay bin üst komşu kumanda istemişti bizden, çocuğu yollamışlar dedik biz napicaz kumandasız akıl işi mi şu
Kapiya kadar gelmisken isteyivereyim diye dusundu heralde kolayina geldi
Bak simdi aklima geldi o kase onda kaldi:)
Ayrica durumu cok cok iyi
Baya bildigin zengin yani
O bahsettigim misafiri gelecegi zaman istedigi seyleri esime anlattim
Komsum hic zahmet etme misafirini bizde agirlayalim deseydin dedi :))
Ayy öldüm gülmekten şuan :))
cubuk tarcin cok fantazik geldi
İşin aslı ben biraz bencil yetiştiğim için pek normal bakamıyorum. Paylaşımın da bu kadarı fazla.Aynen katılıyorum hani hergünnyemen gereken bişey olur bugün kalmamış komşudan isteyelim yarın alırız dersin de turşu yani bugün ben verdim yatın napıcan? Öbür gün? Yapacak bişey yok bende çocukları var belki canları istedi falan diye düşündüm ,Belki misafiri vardır falan dedim :)
Ev halki olarak yerlerdeyiz :))Cevap daha komik, ben o zaman ücretsiz izinde değilim çocuk falan yok yeni evliyiz, biz çalıştığımız için erken yatarmışız onlar daha oturuyomuş, hani diyo ki zaten 10da yatacaksınız ne gerek var kumandaya
Hiç güleceğim yoktu.Ay bin üst komşu kumanda istemişti bizden, çocuğu yollamışlar dedik biz napicaz kumandasız akıl işi mi şu
Yani bi gun olmasa evde buhran geciririmEvde çubuk tarçınsızlıktan kırılıyolar çünkü
Bir ara cok ust uste oldu artik sinirlendimSeninki bariz arsız, kasede dolu gelse bari adettendir ya
Bu iyiymisAy bin üst komşu kumanda istemişti bizden, çocuğu yollamışlar dedik biz napicaz kumandasız akıl işi mi şu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?