- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi melikelike
-
Oksava mi istedilmiş oda ne ola ki?:- ))Ya kızlar alemsiniz gözlerimden yaş geldı aksam aksam gulmekten.annemın komsusu vardı eskıden üyü masası tencere okşava ve sıkı durun tırnak makası istyordu yuzsuz:)))
benim salak gorumcemde ben yeni evliyken daha kimseyi tanımıyorum karşı komsudan peynir istedi hizini alamadi bide alt kata inip turşu istemişti pisbogazHiç unutmam, bir komşu elinde leğenle gelmiş turşu istemişti bizden
Hayır kadın hamile falan da değildi yani, turşu gibi keyfi bir şeyi insan istemeye utanır.
Kahkaha attım, görümce harbiden dengesizmiş yalnızbenim salak gorumcemde ben yeni evliyken daha kimseyi tanımıyorum karşı komsudan peynir istedi hizini alamadi bide alt kata inip turşu istemişti pisbogaz
Oklava:))Oksava mi istedilmiş oda ne ola ki?:- ))
İyi bari Allah'tan oklava imiş ödüm koptu bir anOklava:))
Nasıl yaniAy bin üst komşu kumanda istemişti bizden, çocuğu yollamışlar dedik biz napicaz kumandasız akıl işi mi şu
Pazar market.çocuk bahane. Benim komsuda ilk başta öyleydi yiyecek içecek. Mandal.deterjan çay un.isterdi ki evin önünde bakkal. Market var apartman ise ayağı bakkala gider öyle yada bakkala söylese evine götürür aksama kadar bir sürü sebzeci geçerdi sebzeciye seslense adam evine bile ciksrirdi ama almazdi para harcamaz bankada biriktirirdi ki kocasının bu durumdan sonradan haberi oldu.Yatak örtüsü hali vs bunlar çok sonradan istenmeyen başladı başta yiyecek içecekle başladı.Bence sizin Komşunuz ile konu sahibinin komşusu aynı kulvarda degil. Konu sahibinden anladigim kadının çocukları var kendi pazara markete gidemiyor. Sizinki çok başka bir boyutta
Çıbık tarçınla ne gibi bir dayanışma olabilir ya
Eşin çıksın bigün kapıya ve sana de dediklerini kendi desin. Kolaysa tabi.
benimde komşum gelip çamaşır yıkayacağım senin yumuşatıcı daha güzel kokuyo versene biraz demişti o zaman öğrendim ki hayır diye bilmek iyi bir şey
Tam olarak nasıl olmaz dedin, yok mu dedin sadece?
benim için suistimal edip etmemesi çok önemli,haftada 2 defa biri düzenl,i bir şey istemeye geliyorsa suistimaldir,belli eder kendini zatenHaha evet yapsın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?