Bir garip komsu derdi (artik yazicam)

Onlarda yine iyiymis komsum oglunu sunnet ettirdi hastaneden geldiler kapim caliyo bi baktim sünnet olan cocugun amnesi gecmis olsun falan dedim (cocuk 5 yasinda) SIMDI HASTANEDEN GELDIK OGLAN YATIYO YARIM KILOLUK YOGURT KABIN VARMI dedi VAR dedim HAYIRDIR ABLA NAPCAN diye sordum OGLANIN P.P.SINE KOYCAM DEDI

E ben şok olsamda verdim ama hala aklımdan çıkmaz bi sunnet külodu 5 tl durumları benden kat kat iyi ama komsum epeyce beleşci

Bi iki kez yok desek belki bi daha isteyemezler ama bizden istemeselr yine birilerinden yine isteyecekler

Sen istersen 1 coplerini bile vermezler emin ol bu tür herseyi başkasından isteyen insanlar.

Aldiklarini geri geyiriyor mu? Boyle seyler dert degil elbet verilir fakat dan dan habire calan bir kapi surekli biseyler isteyen bi komsu.beni rahatsiz eder dogru ya dogru.
Galeta unum yoksa baska bisey pisiririm, yumusatici isteyene kadar deterjanla yikarim.

Ben de alan komşudan değilde veren komşudan şikayetçiyim
Üst kat komşum ne pişirse getirir...kek,pasta,sarma,börek,turşu,yemek vs...hayır tek kullanımlıklarla verse hepsini afiyetle götürürüm sorun yok da o tabağı geri dolu iade etmek için çabalarım takdire şayan

bazı ınsanlar vardır karsısındaki insanın iyi niyetini enayilik olarakk algılar vee o yere koymayı calısırr beleşçidirler bos mezarcıdır lar sen ona denk gelmşssnn maalesef ayagını kesıceksın ufak ufaakk kafan rahat edıcekk

Ben bazı insanların bunu yokluktan değil arsizliktan yaptığını dusunuyorum benim karşı komsumda öyleydi birgün kocaman bir su bardağı sıvı yağ istedi verdim bir hafta sonra gelip tekrar istedi daha neler neler birgün perdelerini getirdi makinam bozuk yikarmisin diye perde yani çamaşır olsa neyse ben perdeyi yıkayıp verdim arkasından servis geldi makinasıni tamir etmeye daha neler neler ben hicbir şey istemedim kendisinden en sonunda internet istediler eşim vermedi küstüler bizimle kurtuldum hiç barismaya niyetim yok böyle çok rahatim:))

Tabağı boş ver.:)

Yani neyi bu kadar büyütüp dert ediyorsunuz anlamadım. Kadına yok dersin. 3 gün yok desen 4. gün gelmez zaten. Yani baştan aşağı suç sende. Sen her seferinde laf söylemeden güler yüzle veriyorsun sonra da kadincagiz sanıyor ki sizin böyle birbinizle yardimlasmaya dayalı bir iliskiniz var. Ama aslında sen bu konuyu bu kadar buyutuyorsan öyle bir iliskiniz yok.

senin şu anda birşey istemiyor olman ihtiyaç duyduğunda sana destek olmayacağı anlamına gelmez.

Birsey vermek istemiyorsan yok dersin geçer gider. Kocan niye burnunu sokuyor onu anlamadım. Sanki kadın tum yemeklik istiyicini böyle böyle sizden karşılıyor gibi bir tribe girmiş. Bir de ekmek dışında bişey verme diyor. Niye ekmek mesela?

Canım anlıyorum ki sen evde atıyorum deterjan varken yok demegi yalan sınıfına sokup vicdan yapıp günah falan hesabı yapıyorsun.

Yalan söyleyerek onu kırmadan incitmeden iliskinize çok zarar vermeden bu işi düzene koyarsın. Günahı da kocanın boynuna artık.

Diğer yandan kocam kızıyor veremem dersen kadını alttan alttan çıkarci ve yanci falan olmakla suçlarsın ki bence bu çok daha büyük bir suç olur yalan soylemekten. Kadın anlattiklarindan anladigim kadarıyla böyle değil. Sizi yakın komşu bellemiş, yardıma da ihtiyacı var yardım isteyip duruyor. Eğer yardım etmezseniz o da kocasına akşamdan haber vermeyi akıl etmeye başlar yakında.

Çıbık tarçınla ne gibi bir dayanışma olabilir ya

Ohaaa bu da enteresanmis.

Öf bizim de bir komşu vardı. Yani kadın pasaklı, mutfakta benden bile kötü olan birisi, o halde iyi niyetiyle yaptığı her eserini benle paylaşırdı. Bir insan fırında köfte patatesi nasıl bu hale getirebilir, patatesin tadı dünyanın her yerinde aynıdır değil mi? Ama her nasılsa patatesler farklı bir kimliğe bürünmeyi başarıyorlardı, ilginçtir ki.

Yok öyle şeyler istemiyor da süt kremasi çubuk tarçın çamaşır mandali falan bunlar tuhafıma gitmişti. Eşim haram ederim verirsen diyor bende yok diyemem içim içimi yer ne yapicam bilmiyorum.

Verme o zaman yok demek bu kadar zor değil hele cubuk tarçın yok yani olmak zorunda mı? Mandal a cevabım çamaşırım asılı şekerim.

sizin gibiler oldukça böyle keneler eksik olmaz . bu kadar iyi olmayın lütfen . iyilik boylelerine olmaz. bu resmen yoluyo edepsiz utanmaz kadınmış. kocanı dinle asla verme

Valla artık cildirma noktasına geliyorsun ve mecburen geri ceviriyorsun :) çünkü is gerçekten cigrindan çıkıyor hali ve perde bile istendi yatak örtüsü

Bence sizin Komşunuz ile konu sahibinin komşusu aynı kulvarda degil. Konu sahibinden anladigim kadının çocukları var kendi pazara markete gidemiyor. Sizinki çok başka bir boyutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…