Bir garip komşu

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
İyi günler arkadaşlar birkaç ay önce lazer epilasyon cihazı aldım evde kullanmak için. Annemin yüzüne uyguluyorum kendim de kullanıyorum. Sürekli müsaitler mi diye düşünmeden gelip giden hiç rahatsız olurlar mı diye umursamadan çok yüksek sesle konuşan, her şeye karışan bir komşumuz var. Annem bugün omşuyla otururken kadın benim için oyledeme kanepeyi yenilesin eskimiş (sanki kendine neyse) demiş. Annem de kızın borcu çok lazer cihazı aldı mobilya aldı filan demiş. O da o arada valla kimseye söylemem benim de yüzüme, çeneme yapsın lazerden demiş. Siz olsanız ne yapardınız? Anneme dedim anne ne alaka öyle saçma şey mi olur? O makine kişiye özel ben ne diye ona yapayım onunla uğraşayım dedim. Ki ben her uygulamadan sonra dikkatle temizliyorum anneme yaptıktan sonra ayrı kendime yaptıktan sonra ayrı temizliyorum. Annem de boş bulundum söyledim kızım dedi. Bozuldu derim dedi. Ama gerçekten çok saçma değil mi? Sürekli ben bu kadınla mı uğraşacağım ki gerçekten çok geveze, sinir bozucu bir kadın. Hiçbir şekilde özel hayata saygısı olmayan birisi. Sinirlerim bozuldu. Bugün yüzümü yap der yarın başka bir yerimi. Siz ne diyorsunuz sizce yanlış mı düşünüyorum? Gelip bana yap derse ne diyeyim?

Annenin durumun olmadigini soylemek icin ayrinti vermesi gerekmiyordu.
Aynen öyle kendisine de söyledim gerçekten. O da boş bulundum kötü niyetle söylemedim filan dedi ama özellikle uyarmıştım anne bak komşulara söyleme bu öyle herkese yapılacak bir şey değil kişisel bir şey dedim. Gelin görün ki söylemiş. Gerçekten komşulardan bazıları hiç sınırını bilmiyorlar bugün birine yapsam yarın duyan bana da yap diye gelir emin olun inanın öyle insanlar var. Sinirlerim zıpladı resmen.

I
Bu kadar kasma kendini. Hijyene çok dikkat ederim mümkün değil dersin olur biter.
Karşımda onu anlayacak biri olsa. Vereceği cevap şu; "vaaaaahh sanki onda ne varmış" hiç utanmaz

Anne kotu niyetle soylemez zaten. Bos bulunmasi anlik degil ama. Boyle mizacta insanlari eve almak yanlis. Kapida gorur selam verir evine girersin. Hic kivirmana gerek yok direkt kimseye yapamam ozel bir alet de. Malum yerime surdugum seyi senin suratina nasil sureyim de. Tovbe tovbe.

Az yesin de kendine usak tutsun.
Gelip bana yap dediginde ona lazer merkezini tarif edin gitsin orda yaltirsin.bu kisiye ozwl kimseye yapamam de.

yarın gelirse kişisel esyamı kimse ile paylaşmam teyzede de. cık. bır daha da gelmez belki. ams sen de. annelerin genelde yuzu tutmuor

Ya oyalayıp unutturun ya da kusura bakma filanca teyze annem bilmiyor teknolojiden anlamıyor ama bunun ışığı bana göre ayarlandı değiştirmem imkansız deyin. Ne cevap verirse kestirip atın ne yapayım böyle diye.

Canim komsuyu salla da makineden memnun musun
Henüz çok az uyguladık fakat uyguladığım bazı yerler, 2 ay filan oldu yapalı çıkmadı hâlâ. Kolumun üst tarafında denemiştim orası hiç çıkmadı. Diğer bölgeler de çenemin altına denedim orada sürekli çıkan kalın siyah birkaç alan vardı uzun süredir çıkmıyor orada da. Diğer bölgelere ayrıca uygulayamadım ara ara yerlere denedim bir merkezde devam ettiğim için.

Kimseye soylemem dedigi yerde koptum anlasilan onun gibi bedava sirke sevenlerden cevrenizde bol miktarda mevcut

Isin gucun yok birde milletin kuafirlugunu yapican

Annen hic yalan soylemesin annede kullandigini soylemesin kisisdl urun herkesin kullanmadi saglikli degil fiye kabul etmez desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…