- 18 Mayıs 2018
- 22
- 16
- 3
- Konu Sahibi barbiibebekk
-
Ee yani? Ne var bole dediysen? Valla bazen gelinleride anlamiorumMerhaba. Kocamın yarın sınavı var, kv mesaj atmış yarın nasıl uyanacaksın alarm kurayım mı diye. Sinir oldum, adam benim yanımda yatıyor yani. Bu kadarı da ilgi değil bence. Gözüme batmaya başladı artık iyice. Kızlar benzer durumları yaşayan var mı, nasıl düzeldi?
Bunda bi gariplik yok anne o ya anne art niyet aramayin ne var bunda genel olarak tavrini bilmiyorum size karsi ama bu olayda caninizi sikacak bi neden yok ortadaMerhaba. Kocamın yarın sınavı var, kv mesaj atmış yarın nasıl uyanacaksın alarm kurayım mı diye. Sinir oldum, adam benim yanımda yatıyor yani. Bu kadarı da ilgi değil bence. Gözüme batmaya başladı artık iyice. Kızlar benzer durumları yaşayan var mı, nasıl düzeldi?
Valla ağzınıza sağlık. Şuna annelik iç güdüsü, normal diyen kadınların çoğu da eminim bir yandan erkeklerin nasıl hiçbir işin ucundan tutmadığından, ailesine fazla bağımlı olduğundan, ev işlerine yetişmeye çalışmaktan yorgun düşmekten şikayet edip dururlar. Paşa gibi yetiştirilen erkek sendromu bu, annelik içgüdüsü değil. O paşalık da bir süre sonra bağımlılık, tembellik ve acizliğe dönüşüyor.Yorumları şaşırarak okudum.
Annelik bu demek değil arkadaşlar
Annelik demek, çocuğunuzun siz olmadan da yaşayabilecek becerileri kazanmasına yol göstermek ve yardımcı olmak demek.
11 yaşımdaki kızımı sabah okula giderken ben uyandırmıyorum. Çünkü telefonu var ve alarmını kurup kalkabilir. Sabah okula geç kalmamak onun sorumluluğunda. Kahvaltıya vakit kalacak saatte kalkmak onun sorumluluğu. Çantasını hazırlamak onun sorumluluğu.
Çocuk yerine bazı şeyleri biz yaparsak çocuğumuzun sorumluluk sahibi olmasını engellemiş olmaz mıyız? Sonra da onların evlendikleri kadınlar gelip buraya konu açmazlar mı dertleri ile ilgili?
Koskoca adam, kendi kalkabilecek kadar sorumluluk sahibi değilse onu yetiştiren anneye yazık. Alarmlı saatler var, akıllı telefonlar var. En kötüsü “karıcım ben alarmı duymazsam beni kaldırır mısın” demek var. Gerçi bu işin sorumluluğunu içinde hisseden adam zaten gece heyecandan uyuyamaz, alarm çalmadan uyanır.
Üstelik adam evlenmiş, evini ayırmış. Başka evden kalkıp beni seni uyandırayım demek kişilerin SINIRLARINI ihlal etmek demek.
Bu kadar yüz göz olmaya gerek yok. Annelik demek sınırların ihlal edilmesi demek değil.
Lütfen okuyun. Açın google. KİŞİSEL SINIR ne demek okuyun.
Konu sahibi, size hak veriyorum. Annesinin yaptığı yanlış. Annelik değil bu. “Sen kendin beceremezsin kalkmayı, ben kaldırırım” demek ki hem oğluna hem onu yetiştirdiği için kendisine hakaret aslında.
Buna benzer şeyler yazacaktım siz çok güzel ifade etmişsiniz. KatılıyorumYorumları şaşırarak okudum.
Annelik bu demek değil arkadaşlar
Annelik demek, çocuğunuzun siz olmadan da yaşayabilecek becerileri kazanmasına yol göstermek ve yardımcı olmak demek.
11 yaşımdaki kızımı sabah okula giderken ben uyandırmıyorum. Çünkü telefonu var ve alarmını kurup kalkabilir. Sabah okula geç kalmamak onun sorumluluğunda. Kahvaltıya vakit kalacak saatte kalkmak onun sorumluluğu. Çantasını hazırlamak onun sorumluluğu.
Çocuk yerine bazı şeyleri biz yaparsak çocuğumuzun sorumluluk sahibi olmasını engellemiş olmaz mıyız? Sonra da onların evlendikleri kadınlar gelip buraya konu açmazlar mı dertleri ile ilgili?
Koskoca adam, kendi kalkabilecek kadar sorumluluk sahibi değilse onu yetiştiren anneye yazık. Alarmlı saatler var, akıllı telefonlar var. En kötüsü “karıcım ben alarmı duymazsam beni kaldırır mısın” demek var. Gerçi bu işin sorumluluğunu içinde hisseden adam zaten gece heyecandan uyuyamaz, alarm çalmadan uyanır.
Üstelik adam evlenmiş, evini ayırmış. Başka evden kalkıp beni seni uyandırayım demek kişilerin SINIRLARINI ihlal etmek demek.
Bu kadar yüz göz olmaya gerek yok. Annelik demek sınırların ihlal edilmesi demek değil.
Lütfen okuyun. Açın google. KİŞİSEL SINIR ne demek okuyun.
Konu sahibi, size hak veriyorum. Annesinin yaptığı yanlış. Annelik değil bu. “Sen kendin beceremezsin kalkmayı, ben kaldırırım” demek ki hem oğluna hem onu yetiştirdiği için kendisine hakaret aslında.
Oğlunun sınavını düşünmüş kadın ben burada sinir olunacak bir durum göremedimMerhaba. Kocamın yarın sınavı var, kv mesaj atmış yarın nasıl uyanacaksın alarm kurayım mı diye. Sinir oldum, adam benim yanımda yatıyor yani. Bu kadarı da ilgi değil bence. Gözüme batmaya başladı artık iyice. Kızlar benzer durumları yaşayan var mı, nasıl düzeldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?