Bir garip kv

Bence konu başlığını bir garip ben diye değiştirin. Kadın oğlunun sınavı için heyecanlanmış. İnsanlık hali uyuyakalırsanız diye de iyi niyetli bir teklif sunmuş. İsterseniz evlendiniz diye annesiyle sadece bayramlarda açık görüşe çıksın. Bu kadar abartmak size zarar.

Bence konu sahibi burda annesinin uyanmayacagini dusundugu icin degil yaninda onu uyandirabilecek bir esi oldugu halde o yokmus gibi kendisinin uyandirmak istemesine sinirlenmis. Yani konu ' benim kocam uyanmayi beceremez mi' degil. 'Biri uyandiracaksa ben uyandiririm cunku zaten yanindayim, demekki beni yok sayiyor' diye dusundugunden sinirlenmis.

Annesi eger oglum kalkamama ihtimalinize karsi ben de arayayim mi dese anlarim ama bu sekilde demesi yanlis ben de olsam ben yali kazigi miyim derdim kendi kendime.

Ben sınavımın olduğu zamanlar da rehberimdeki herkese beni kaldırın derdim hanımefendi sınav bu sınav bu gün geç kaldım yarın geleyim on dk sonra gireyim gibi bir şey yok tek sefer , erken kalkmaya alışık olsanız bile düşünün ki uyanamadınız yani olamaz mı ne var kadında saatini kursun arasız sizi

Evde butun saatler kurulu ama annem beni arayip sahura kaldiriyor.. yarin benimkine su konuyu okutayim da iyi bir tartisma cikaralim bari eksin iyidir biraz daha abartin, mutlaka abartin adi kayinvalide cunku..

geçen ablamda kalıyordum. iki alarm kurmasına rağmen uyanamamış, sahura kalkamadık. e şimdi annem bunu bilse her gece arar. eniştem bu durumu problem mi etmeli? çok gereksiz şeyleri takıntı yapıyorsunuz. ayrıca eşinizi uyandırmak sizin göreviniz değil, yani anadan geline geçmiyor koskoca adamın sorumluluğu. farkınızı bilin bi zahmet.

Evlenince erkeklerin ailesini silme cabanizi hayata harcasaniz daha mutlu olursunuz bana kv karismadiktan sonra isterse oglunu kucaginda gezdirsin banane cok kotu ve bencilsiniz

Eski konunuzu okuyunca neden sinirlendiğinizi net bir şekilde anladım.Mesele uyandırıp uyandırmamak değil.O tuzu biberi .Rahatsız olduğunuz konuları güzel güzel konuşun eşinizle yoksa yenileri eklendikçe öfkeye dönüşür.

2 gece sahura kalkamadık. Eşimin annesi de oruç tutuyor. Annene söyleyelim de bizi sahurda arasın dedim. Ben ne oluyorum acaba bu durumda

Ben de çok sinir olurdum
Allah korusun
Benzer durumu yaşadım ama çözememiştim ayrıldık

Alarm ertelemede bir dünya markasıyım, çoğu sabah annem ben talep etmediğim halde uyandırır. Ben açmıyorsam eşimi arar. Eşim buna sinir olsa çok kızardım ki sizin durum daha elzem.

Biz 7 yılı bitiricez nerdeyse ve eşimin babası 7 senedir her sabah eşimi uyandırır. Eşim, baba yat uyu Allah aşkına yanımda karım var o kaldırıyo beni zaten demişti bi defa. Ben de sen ona bakma baba ara, ben uyandırana kadar bin naz niyaz 1 saat uyanmıyo sen arayınca fişek gibi dikiliyo ayağa demiştim :))

demem o ki ne var bunda arayıversin, yoksa siz kendinizi adam yerine konmuyo gibi mi hissediyosunuz? Eğer öyleyse yapmayın yok yere kuruyosunuz kendinizi.

Bende kızıyodum ama e huyu bu bunun için kendimi mi üzeyim dedim, bazıları böyle yapcak bi şey yok.

Son düzenleme:
Işte erkek cocuklarini boyle yetistiriyorlar sonra sorumluluk ne bilmiyorlar aynisini esinden de bekliyor ana kuzusuyla ugrar dur. Hayatim bi salata yap dersin ama biz calistik annem yaptirmadi ki derler, koca adam evlenmis yuva kurmus bir rahat birakin o uyanamayacagi bilse zaten annesini her ihtimale karsi ara diye belirtir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…