- 24 Eylül 2010
- 6.110
- 19.905
- 448
- Konu Sahibi barbiibebekk
-
Bence konu başlığını bir garip ben diye değiştirin. Kadın oğlunun sınavı için heyecanlanmış. İnsanlık hali uyuyakalırsanız diye de iyi niyetli bir teklif sunmuş. İsterseniz evlendiniz diye annesiyle sadece bayramlarda açık görüşe çıksın. Bu kadar abartmak size zarar.Merhaba. Kocamın yarın sınavı var, kv mesaj atmış yarın nasıl uyanacaksın alarm kurayım mı diye. Sinir oldum, adam benim yanımda yatıyor yani. Bu kadarı da ilgi değil bence. Gözüme batmaya başladı artık iyice. Kızlar benzer durumları yaşayan var mı, nasıl düzeldi?
Ben sınavımın olduğu zamanlar da rehberimdeki herkese beni kaldırın derdim hanımefendi sınav bu sınav bu gün geç kaldım yarın geleyim on dk sonra gireyim gibi bir şey yok tek sefer , erken kalkmaya alışık olsanız bile düşünün ki uyanamadınız yani olamaz mı ne var kadında saatini kursun arasız siziMerhaba. Kocamın yarın sınavı var, kv mesaj atmış yarın nasıl uyanacaksın alarm kurayım mı diye. Sinir oldum, adam benim yanımda yatıyor yani. Bu kadarı da ilgi değil bence. Gözüme batmaya başladı artık iyice. Kızlar benzer durumları yaşayan var mı, nasıl düzeldi?
Ben de çok sinir olurdumMerhaba. Kocamın yarın sınavı var, kv mesaj atmış yarın nasıl uyanacaksın alarm kurayım mı diye. Sinir oldum, adam benim yanımda yatıyor yani. Bu kadarı da ilgi değil bence. Gözüme batmaya başladı artık iyice. Kızlar benzer durumları yaşayan var mı, nasıl düzeldi?
Eşinizin ailesine siz diyorsunuz2 gece sahura kalkamadık. Eşimin annesi de oruç tutuyor. Annene söyleyelim de bizi sahurda arasın dedim. Ben ne oluyorum acaba bu durumda
Uyanamaz diye korkmuştur napsin annelik iste ...
Helal olsunHerkes konu sahibini haksız bulmuş
Çok enteresan
Ailesini silsin mi
Diyor konu sahibi???
Evlenmiş eşek kadar olmus karısıyla aynı evde yasayan adami neden annesi uyandırsın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?