Bir garip kv

Yıllardır her sınavımız da kayınpederim arayıp uyandırır. Bazen görümcem arar uyandınız mı diye. Genelde öncesinde uyanmıs oluruz hiçte sorun olmadı. Takmayın bu kadar.

Örnek için eski konumu okuyun lütfen
Ooo hooo hooo barbii eşin de pasifmiş anneciymiş sanki. Tabi annesini sevsin ama arayı bulması gerek senin fikrine önem vermiyor, kendi evine alacağı mobilyayı yahut eşyayı sanki annesi kullanacakmış gibi sorması. Ömür törpüsü mübarek 2 yılda epey törpülenmişsindir. Bu arada kaynana nereye gelin oraya diye bir adet mi varmış? Tanıyıp da kvnize sormak isterdim. Şunu diyeyim bir kere sevilmediyseniz ne yaparsanız yapın yaranamazsınız eşinizi kırmadan mesafeyi koyun derim. Gerçi bazen mesafe koymak da işe yaramıyor. Bu arada beyefendiye kendinizi ezdirmeyin. Annemi kırmışsın üzmüşsün ne ya sen üzülmüyor musun senin duygun yok mu? Rahatsız olduğun her seyi en başından beri soylemen gerekirdi. Sonradan soyleyince kötü olan siz oluyorsunuz. İnsan bazen olayları kestiremiyor malesef :/

Mesafe koymam mümkün değil gibi görünüyor, bi kınaya gitmedim diye kadının tansiyonu falan düştü‍

Mesafe koymam mümkün değil gibi görünüyor, bi kınaya gitmedim diye kadının tansiyonu falan düştü‍
Ahahah komik bir kadın (!) O kocayla zorlanırsın tabi. Yoksa ister ayılsın ister bayılsın. Eviniz yakın mı? Bir de eşiniz ve siz kaç yaşındasınız? Merak ettim sakıncası yoksa.

Uyandırılacaksa ben uyandırırım öyle değil mi?
Benim kv de de sahura kalkacaktık eşime diyor ki siz kalkamazsınız şimdi . Neden kalkamayalım acaba ? Benim kendi evim var düzenim var 26 yaşındayım hala neyin derdinde acaba dedim kendi kendime

annelik içgüdüsü boşver dert etmeye değmez inan... benim kayınvalidemde sürekli yemek gönderirdi..başta bozuluyordum bende burası ev değil mi bu tencere değil mi bizim evde de yemek pişiyor diye.. sonra keyifli gelmeye başladı hazır yemek...

Eski konumu okuyun hala aynı fikirdeyseniz gerçekten yetiştireceğiniz çocuğa üzüldüm şu an. Allah çoçuğunuzun eşinin yardımcısı olsun. Bu kafayla zor çünkü.
Okumama gerek bile yok böyle irite edici karakterinizi de ortaya koyan bir yazı yazabildiğinize ne desek boş, sizin gibiler de var diyip geçicez artık

Evimiz çok yakın araba ile 5 dk. Ben 20 eşim 27 yaşında.
Yaşın küçük bunu kullanıp seni istedikleri kıvama getirmek istiyorlar. Bir arkadaşım vardı kendınden küçük bi kızla evlendi. Annesi kaynanalık yapmaya bayılıyordu bır de aynı evde oturuyorlardı zaten. Durmadan kızı eziyormus bunu anlatan da kızın kocası. Kendısıne bunun haksızlık ve zulüm olduğunun farkındasın ve müdahale etmiyorsun yazık değil mi dedim. Kendısi annemin kaynanalık yapma hakkı var eğlensın kadıncağız o bu sekılde mutlu oluyor dıyıp gulmustu. Bu arada karısına da yuz vermıyormus annesıne karsı gelmesın dıye. Ne kadar anlasılır anlattım bılemıyorum ama büyük erkeklerde karısını ezdırme merakı var dıye dusunuyorum daha dogrusu anne gözüne girebilmek ya da gozden dusmemek ıcın yapıyorlar sanırım. İş kocanda bitiyor bence. Kendını kaynanaya yarandırmaya calısma bır kere sevmedıler mı kendini yırtsan da yaranamazsın yaşadım biliyorum iş kocada bitiyor

Uyandırılacaksa ben uyandırırım öyle değil mi?

Hayir, kendisi uyanacak. Hem siz hem kv'de ayni zihniyettesiniz aslinda. Ve sahsen hic tasvip etmedigim bir zihniyet. Adam gelmis kac yasina, annesi ve esi kavga edecek kim onu uyandiracak diye. Sanirsin ki cocuk.

Böyle bir mesaj esime gelse acaip dalga gecerdim. Esimde annesine kizardi cocukmuyum diye.

Tabii ki kendi sorumluluğu, ben bunun farkındayım. Zaten bu yüzden bunu buraya yazdım. Kendisi uyanamazsa bende alarmı duyacağım için uyandırabilirim yani. Görevim olarak gördüğüm için değil.

Aslında beni sevdiklerini düşünüyorum, ben de onları seviyorum. Kvmin aşırı dominant bi karakter olmasından başka şikayet ettiğim bir şey yok onlarla ilgili. Ben kendi kararlarımızı alalım, kendi sorumluluklarımızı bilelim kafasındayım. Bize bu kadar karışmalarını istemiyorum ve eşim buna müsaade ettiği için bu kadar karışma hakkını buluyorlar kendilerinde onu da biliyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum ‍ Eşimi aile terapisine de ikna edemiyorum. Sıkıştım kaldım.

Kp ın var mı varsa aran nasıl

Kayınvalidem nefes alıyor. Hmm kesin oğluyla bizi ayırmaya çalışıyor deseydin emin ol daha çok hak verirdim sana barbibebek

Ha bir de sevdıklerını dusunuyorum demişsin ya misal ne yapıyorlar da sevdıklerını dusunmene neden oldu. Bu arada düşünüyorsun sevdıklerınden emin değilsin sanırım

aman annelik de annelik. Ne alaksı var annelikle? Eşi var yanında olmasa bile koskoca kazık kadar adam nasıl uyanacaksın ne saçma bi soru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…