Bir garip mesajlasma.. Fikir verir misiniz?

Bana beni tersliyor gibi geliyor oysa ki cok basit bir sekilde kapatabilirdik konuyu ama zora sokmayacagim durumu.
Tersliyorsa hiç ses etme artık bırak yazma o seni merak etsin bir de sakın bir daha izin alayım onaylasın deme bak sonra seni bırakır ha her an elinden uçacakmış gibi ol böyle hemen verme ipleri ha sonra daha böyle çok ilgisizliğini görürsün.

chat sıtesınden tanıştığınız adamın umrumda oldgunuzumu sanıyorsunuz??? eleştirmek ıcın yazmıyorum sız doğru erkeği dısarda bulamamışsınızdır aşık olayım evleneyim dıye orlarda gezınırsınız ama erkekler chat sıtelerınde başka sebeplerle gezınır kanımca...sızın gbı kaç tanesiyle konuşuyordur emınım...zaman harcamayın...

Tskler gorusunuz icin biz gorustuk icini bilemem tabiiki ama tanimaya calisiyorum boyle boyle..

Sürekli "incelik yapmak istedim" demişsiniz de...

İncelik böyle olmaz, mesela başka kızların sorun çıkardığı bir konuyu siz mesele yapmazsınız, buna incelik denebilir.

Bir de "insan bazen hayatındaki insandan onay almak ister" demişsiniz.

Mesleki bir pozisyonda kararsız kalırsınız, sevgiliniz niteliklerinizi bildiği için "başarabilir miyim" diye ona sorarsınız, o da onaylar, hayatındaki insandan onay almak budur.

Birkaç kişinin iddia ettiğini inkar etmişsiniz ama sizin incelik ve onay anlayışınız erkek egosunu besleyen ve kadınları geri planda tutan hatta ezen tavırlar, siz çok modern bakıyorsunuzdur ve aklınızdan bunlar geçmez belki ama dışarıdan görünen bu, o da bunu görmüş ama egosunu tatmin etmek için dahi oralı olmamış, ya çağdaş, eşitlikçi bir erkek olduğu için bu tutumunuz onu itmiş ya da aranızdaki durum onu sizin önemsediğiniz kadar ilgilendirmiyor.

Teyzenizin yazligina gideceksiniz hayatınizdaki insandan onay alırcasına bişi diyor musun diye soruyorsunuz ,anneniz babanızdan bu şekilde izin almazsiniz ,onlar hayatınıza müdahele etmeye kalksa kaç yaşında insanım diye atar yaparsınız, ama sevgili adı altında hayatınızda olan insandan onay almak istersiniz ,bukadar özgürlüğünüze müdahele edilmesine izin vermeyin zira onlari yarın birgün evlendiginizde sokağa bile çıktığınizda sizden onay almanızı bekleyen insanlara dönüstürüyorsunuz

Yani incelik dedigim sudur aslinda;
Artik hayatimdasin ve sana da birseyler yaparken soruyorum danisiyorum.. Ben hata yaptigimi dusunmuyorum, bence danismak iletisim halinde olmak guzel benim gulup gececegim bir konuda dusundurmek zorunda birakti.

İste uzun sure konustuk diye guvendim guven verici davrandi diyebiliriz.
Yoksa uc ay konusmasaydik muhtemelen bulusmazdim.
Ben ortaokul arkadaşımla seneler sonra konuşmuştum 19 yaşımdayken yaklaşık iki yıl, ama yinede güvenemedim çünkü güven öyle üç beş soru sormakla olmuyor. Yani tanıdığım biri bile uzakta olunca sorun yapıyorum chat olayına girmiyorum bile. Dediğim gibi iyi cesaret, çok umutlanma derim. Çünkü oraya takılan erkekler laylaylom herkesle konuşan tiplerdir. Birini bulayım sadık kalayım diye düşünmezler. Hayal kırıklığına uğrama sonra.

Erkekler ilgilendikleri zaman normalde kıskanmayacak, rahat karakterde bile olsalar kıskanıyormuş gibi yapmayı çok iyi beceriyorlar merak etmeyin, hoşumuza gittiğini biliyorlar.
Sizinle ilgilenmiyor.

Yani incelik dedigim sudur aslinda;
Artik hayatimdasin ve sana da birseyler yaparken soruyorum danisiyorum.. Ben hata yaptigimi dusunmuyorum, bence danismak iletisim halinde olmak guzel ben i gulup gececegim bir konuda dusundurmek zorunda birakti.

Danışmak ve sormak böyle olmaz ki, burada ona danışacağınız bir şey olmadığı için gittiğiniz yeri "gidersem sorun olmaz değil mi" diye sorarak "artık hayatımdasın"a vurgu yapmaya çalışmışsınız, buna hepimiz değindik, o da oralı olmayarak yanıtlamış sorunuzu, bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Yani iletişim halinde olmak güzel evet ama bunun için karşınızda buna sizin kadar istekli biri olması gerekiyor ki öyle biri karşınıza çıksa bile ona gideceğiniz yerin sorun olup olmayacağını sormayın, bu "sen istemezsen gitmem" mesajı verip hatta bu mesajı verdiğini bile anlamayıp sonra da "sevgilim beni çok kıskanıyo bi yere göndermiyo" diye sözde şikayet eden kızların tarzıdır, onlar da bunu sevilmek ve sahiplenilmek, hayatındaki insana danışmak sanıyorlar ama değil.

Cok umutlandigim soylenemez. Ciddi bir iliski arayisinda oldugunu soyledi geldiginde guzel de gecti.. Ancak uzak olmasi bnmde kafami karistiriyor iyi taniyamiyorsun maalesef o yuzden kalbimin bir kapisi hep acik o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…