Bir garip mesajlasma.. Fikir verir misiniz?

berkin kim olduğunu söylemeden direk berk gitsin diye bir cümle kurduysan bal gibi de kıskansın istemişsin işte :)

Beni tinlamiyor diyorsunuz yani :))
Anliyorum aydinlanmayi sayenizde yasadim, belki de gorustugumuzde yeterince hoslanmadi bilemeyiz. Bu tavrim da itmis olabilir bunu muhakeme edecegim.
Aslinda o yazmazsa tekrar yazmayacagim diye dusunuyorum umrunda olsa onun yazacagini dusunuyorum sizce yersiz bir dusunce mi?
Tsk ederim.

Direk ilgilenmiyor. "-mış" gibi yapmak bizim işimiz.
İnsan hayatındaki insana sormak ister diye onu hayatınızda gördüğünüzün mesajını vermişsiniz ama topu göğsünde yumuşatmış adam.
Evet bu tavrimdan memnun olabilirdi hayir hayatim sikinti yok diye konuyu kapatada bilirdi.. Ancak ilgilenmedigini bu sekilde sundu bana adam. Ben de hala sorguluyorum :)

Teyzemin torunu diye attim fotoyu :) sonra berk gitsin bnde gitcem dedim o da berk? Diye sordu..
Ben simdi napayim yazayim mi ya?

yazma tabiki. seni o suan gitti mi biliyo? gittin mi? daha bir gün olmuş sanırım konuşmayalı. sakın yazma. merak edip o yazacak. ona o duyguyu yaşat. ama aradan üç beş gün geçer de hala yazmazsa bu adamı çöpe at.

Burdan görüneni ve cok buyuk ihtimal sevgilinin de anladigini soyliyim. Sen planini söylemiş ve beklentiye girmissin kiskanmasi icin. Berk diye sorunca da zaten git demis sorun yokken sen son bi umutla hani belki kiskandi da soyleyemedi diye sorun yok dimi demissin. Adam hic orali olmamis. Beklentide oldugunu anlamis ve yalandan bile olsa numara yapmamis. Bence de yeterince etkilenmedi bulusunca.

Yok gitmedim diye biliyor gitmedim ztn ben isten izin alirsam diye oylesine kndimce plan yapmistim. Ona da soylemis bulundum.
Tsk ederim bu arada.

Uzak mesafe ilişkisini ben de yaşadım hem de chat sitesinden falan değil. Mesela 10 dakika arkadaşımla görüşeceksem haber vermezdim ama 2-3 günlüğüne teyzemin yazlığına gidecek olsam "ben teyzemin yazlığına gidiyorum" derdim. Hani "gidebilir miyim" veya "bir şey diyor musun" gibi bir şey aklımdan geçmezdi. O da bunun hesabını sorsa kafasını parçalardım hele ki sen kimsin yahu chatte tanıştığım biri daha tanımam etmem sinirlenirdim. Sizi maalesef ciddiye almadığını hissettim. Kendi kendinizi küçük düşürme pahasına bir girişimde bulunmuşsunuz ama oralı olmamış. Biraz mesafe koysanız iyi olur. Büyük ihtimalle chatten başka kız "düşürmüştür" (!) :)

Onay alma bilmem ne gibi şeyler bana çok saçma gelse de durumla alakalı şunu söyleyeyim: ben seninle ilgilendiğini düşünmüyorum. Yani sen üstüne basa basa sorun yok di mi falan yapıyorsun, adamın verdiği cevap gayet açık ve net. Belki henüz çok yeni diyedir ama cevap belli, olay belli.

Siz niye zorla adamın tepki vermesi için uğraşıyorsunuz ki?
Hayır sorun olsa bile sizin deşmemeniz, onun söylemesi gerekiyor.

Adam normal karşılaşmış yazlığa gitmenizi ama kesmemiş, sorun yok di mi diye ya tavır göstermesini ya da açık onayını almak istemişsiniz.

"Hayatımdaki kişi" lafınıza da çok soğuk bir tutum takınmış bence. Bu adamın sizin sandığınız kadar ilişkinin içinde olduğunu sanmıyorum.

Artik ben de ayni boyle dusunuyorum. Onun tepki vermesini degil de birkac guzel cumleyle olayi kapatabilecegini sanmistim, ama beni yeterince tinlamadigini dusunuyorum. Belki yeterince tanimadigindan olsa gerek.
Ya da bulustugumuzda yeterince etkilenmemis olmasi da muhtemel.

Evet benim onu onemsedigim kadar onemsemiyor bence de. Ben de kendimde hata ariyorum dunden beri.

Bence sen sevgili moduna girmişsin ama karşındakinde o yok. Cevapları falan umursamazca geldi.
Senin sorun yok Di mi? Demeni doğru bulmuyorum, kıskanıp cevap versin demek istemiyorum. Sadece yazdıkları ve ne yaptın gittin mi gitmedin mi iyi misin vs yazması lazım şu ana kadar ama öyle bir istek yok ki. Sen buraya takıl bence.

Canim ilk uc ay bende de o mod yoktu sonucta tanimadim etmedim bilgi istemem de yanlis olurdu ama tanistik gorustuk eger hoslandiysak belirli seyleri paylasicaz diye dusunuyordum ben.. Ama ondaki tepkiler buz gibi.. Yani bilmiyorum gorustukten sonra aradi sordu haber verdi ama bu tepkisi bildigin hodukluktu bence.
Yazmayacagim.

resmen kıskansin diye foto atıp gideyim mi demişsiniz adam da kıskanmamis büyütecek bir şey yok o gitme diyecekti sen gitmek isteyecektin falan... ilk sayfayi okudum izin almadım onay istedim falan demişsin de ne değişti aynı şey? gitme dese ne olacaktı durduk yere ya birbirinizi kıracaktiniz ya da sen gitmeyecektin izin almaktan farkı ne?

Canım önceki konunu hatırladım sevgilini biraz ilgisiz mi bıraksan acaba çantada keklik sanmasın seni merak etsin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…