- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Selam iyi geceler uc ay once bir chat sitesinden biri ile sevgili gibi gorusmeye basladik gecen hafta gorusmeye geldi tanistik vs.. Uzak sehirlerdeyiz.
Dun geceye kadar normaldi her sey.
Benim teyzemin yazligi var oraya gidicem cok bunaldim filan dedim orda cekilmis fotolarim vardi onlari attim uzaktan bakma oyle git dedi, gitcem dedim sorun yok dimi dedim..
Ne sorunu cikartmaya calisiyosun anlamadim ki yok sorun filan diye yazmis. Ben de sorun cikartmak degil niyetim insan bazen hayatindaki insandan onay almak ister dedim.
O da tamam :) demis ve bir daha da dun aksamdan beridir konusmuyoruz ben kirildim daha dogrusu o tepkiyi beklemiyodum deger verdigimi gostermek istedim bi de bugun gonlumu alsa yeterdi bisey yazmadi ben de yazmadim bekledim acikcasi.
Haksiz miyim kizlar bisey yazayim mi bekliyim mi yoksa cok mu abartmisiz sahiden?
Tsk ederim.
Guncel:
Hatta mevzu teyzemin torunundan acildi berk gitsin ben gidecegim yazliga dedim. Berk ? Yazmis.. Ona istinaden ben de merak ettigi icin oyle yazdim.
Beni tinlamiyor diyorsunuz yani :))Danışmak ve sormak böyle olmaz ki, burada ona danışacağınız bir şey olmadığı için gittiğiniz yeri "gidersem sorun olmaz değil mi" diye sorarak "artık hayatımdasın"a vurgu yapmaya çalışmışsınız, buna hepimiz değindik, o da oralı olmayarak yanıtlamış sorunuzu, bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Yani iletişim halinde olmak güzel evet ama bunun için karşınızda buna sizin kadar istekli biri olması gerekiyor ki öyle biri karşınıza çıksa bile ona gideceğiniz yerin sorun olup olmayacağını sormayın, bu "sen istemezsen gitmem" mesajı verip sonra da "sevgilim beni çok kıskanıyo bi yere göndermiyo" diye sözde şikayet eden kızların tarzıdır, onlar da bunu sevilmek ve sahiplenilmek, hayatındaki insana danışmak sanıyorlar ama değil.
Evet bu tavrimdan memnun olabilirdi hayir hayatim sikinti yok diye konuyu kapatada bilirdi.. Ancak ilgilenmedigini bu sekilde sundu bana adam. Ben de hala sorguluyorum :)Direk ilgilenmiyor. "-mış" gibi yapmak bizim işimiz.
İnsan hayatındaki insana sormak ister diye onu hayatınızda gördüğünüzün mesajını vermişsiniz ama topu göğsünde yumuşatmış adam.
Zevk degil bahsettigim..Yarabbi Türk kadınları ne değişik şeylerden zevk aliyo
Berk 3 yasinda :) o da bunu biliyor fotolari attigimda gordu :)berkin kim olduğunu söylemeden direk berk gitsin diye bir cümle kurduysan bal gibi de kıskansın istemişsin işte :)
Berk 3 yasinda :) o da bunu biliyor fotolari attigimda gordu :)
Teyzemin torunu diye attim fotoyu :) sonra berk gitsin bnde gitcem dedim o da berk? Diye sordu..önceden biliyo muydu peki? yani sen berk gitsin vs diye söylemeden önce. çünkü berk? diye yazmış
Teyzemin torunu diye attim fotoyu :) sonra berk gitsin bnde gitcem dedim o da berk? Diye sordu..
Ben simdi napayim yazayim mi ya?
Yok gitmedim diye biliyor gitmedim ztn ben isten izin alirsam diye oylesine kndimce plan yapmistim. Ona da soylemis bulundum.yazma tabiki. seni o suan gitti mi biliyo? gittin mi? daha bir gün olmuş sanırım konuşmayalı. sakın yazma. merak edip o yazacak. ona o duyguyu yaşat. ama aradan üç beş gün geçer de hala yazmazsa bu adamı çöpe at.
Artik ben de ayni boyle dusunuyorum. Onun tepki vermesini degil de birkac guzel cumleyle olayi kapatabilecegini sanmistim, ama beni yeterince tinlamadigini dusunuyorum. Belki yeterince tanimadigindan olsa gerek.Siz niye zorla adamın tepki vermesi için uğraşıyorsunuz ki?
Hayır sorun olsa bile sizin deşmemeniz, onun söylemesi gerekiyor.
Adam normal karşılaşmış yazlığa gitmenizi ama kesmemiş, sorun yok di mi diye ya tavır göstermesini ya da açık onayını almak istemişsiniz.
"Hayatımdaki kişi" lafınıza da çok soğuk bir tutum takınmış bence. Bu adamın sizin sandığınız kadar ilişkinin içinde olduğunu sanmıyorum.
Evet benim onu onemsedigim kadar onemsemiyor bence de. Ben de kendimde hata ariyorum dunden beri.Onay alma bilmem ne gibi şeyler bana çok saçma gelse de durumla alakalı şunu söyleyeyim: ben seninle ilgilendiğini düşünmüyorum. Yani sen üstüne basa basa sorun yok di mi falan yapıyorsun, adamın verdiği cevap gayet açık ve net. Belki henüz çok yeni diyedir ama cevap belli, olay belli.
Bence sen sevgili moduna girmişsin ama karşındakinde o yok. Cevapları falan umursamazca geldi.
Senin sorun yok Di mi? Demeni doğru bulmuyorum, kıskanıp cevap versin demek istemiyorum. Sadece yazdıkları ve ne yaptın gittin mi gitmedin mi iyi misin vs yazması lazım şu ana kadar ama öyle bir istek yok ki. Sen buraya takıl bence.
Canim ilk uc ay bende de o mod yoktu sonucta tanimadim etmedim bilgi istemem de yanlis olurdu ama tanistik gorustuk eger hoslandiysak belirli seyleri paylasicaz diye dusunuyordum ben.. Ama ondaki tepkiler buz gibi.. Yani bilmiyorum gorustukten sonra aradi sordu haber verdi ama bu tepkisi bildigin hodukluktu bence.Bence sen sevgili moduna girmişsin ama karşındakinde o yok. Cevapları falan umursamazca geldi.
Senin sorun yok Di mi? Demeni doğru bulmuyorum, kıskanıp cevap versin demek istemiyorum. Sadece yazdıkları ve ne yaptın gittin mi gitmedin mi iyi misin vs yazması lazım şu ana kadar ama öyle bir istek yok ki. Sen buraya takıl bence.
Selam iyi geceler uc ay once bir chat sitesinden biri ile sevgili gibi gorusmeye basladik gecen hafta gorusmeye geldi tanistik vs.. Uzak sehirlerdeyiz.
Dun geceye kadar normaldi her sey.
Benim teyzemin yazligi var oraya gidicem cok bunaldim filan dedim orda cekilmis fotolarim vardi onlari attim uzaktan bakma oyle git dedi, gitcem dedim sorun yok dimi dedim..
Ne sorunu cikartmaya calisiyosun anlamadim ki yok sorun filan diye yazmis. Ben de sorun cikartmak degil niyetim insan bazen hayatindaki insandan onay almak ister dedim.
O da tamam :) demis ve bir daha da dun aksamdan beridir konusmuyoruz ben kirildim daha dogrusu o tepkiyi beklemiyodum deger verdigimi gostermek istedim bi de bugun gonlumu alsa yeterdi bisey yazmadi ben de yazmadim bekledim acikcasi.
Haksiz miyim kizlar bisey yazayim mi bekliyim mi yoksa cok mu abartmisiz sahiden?
Tsk ederim.
Guncel:
Hatta mevzu teyzemin torunundan acildi berk gitsin ben gidecegim yazliga dedim. Berk ? Yazmis.. Ona istinaden ben de merak ettigi icin oyle yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?