Bir garip mesele

• Konu Sahibi Konu Sahibi Auri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şunları şikayet edin Allah aşkına. Ben vardiyalı çalışıp çocuk okutcam. Kocam öyle bön bön bakacak destek olmayacak. Sonra ben ölcem. Benim çalışıp kazanıp hak ettiğim parayi elin kadınıyla yiyecek. Ben yattığım yerde ters dönerim heralde.

Eşiniz çok haklı ben olsam bende evime almam. Hem benden habersiz is yapılmış gayri resmi yollardan hem de benden medet umuluyor. Değil eve almak arayıp sorduğunuza şükretsin babası.

Oncelikle Sgk ya sikayet edin
Bu hak yemeye ortak olmayin.

Eşiniz babasına
Eşim çalıştığı için yatılı kalmanız hepimiz için zor olur yoğun işimiz var başka zaman .
Desin bence

7 yil olmus abartmasin babasini kendi elleriyle evlendirenler biliyorum
Sorun babasının evlenmesi değil oğlunun bundan haberi olmaması
Benimde başıma gelse zoruma giderdi herkes biliyorken ben neden bilmiyorum diye.eşi bu konuda haklı bence

Nasıl bir olay peki? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum dini nikahın amacı evliliği duyurmak değil mi? Ben islamiyetle çok bağdaştığını düşünmüyorum dinden çok sosyal yaşamla alakalı diye biliyorum ama yanılıyor muyum acaba? Ben yaptırmadım çünkü resmi nikahla evliyim zina mı yapmış oluyorum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya sikayet edin filan deniyorda :) dini nikahin resmiyette bi hukmu yokki.. herberaber yasayani, hercinsellik yasayani sgk kontrol mu edecek :) yapmayin Allah askina

Ya sikayet edin filan deniyorda :) dini nikahin resmiyette bi hukmu yokki.. herberaber yasayani, hercinsellik yasayani sgk kontrol mu edecek :) yapmayin Allah askina
Sen turkiyede yasamiyor musun canim.sgk oylede bi kontrol ediyorki o maasi vermemek icin.ortaya cikarana kadar asla pesini birakmiyor.etrafinda varsa oyle biri bi dene istersen.

Konu açıldığı andan itibaren dini konu, dini konu da yorum da yasak, topik kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…