Ben de tanısmadan ne alaka evde günlerce kalmak diycektim. Üstelik siz işteyken. Adamın hiç çalışmayıp eşinin emeklisini yemesine hiç değinmiyorum bile..Düşünceleriniz ve zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Az önce eşim arayarak evde kabul etmek istemediğini, en azından önce bir tanışmak istediğini, henüz hazır olmadığını söyledi babasına. Tekrar teşekkür ediyorum herkese. Konu yorumlara kapanabilir sevgiliMune
Aynısını yazicaktim siz yazmış bulundunuz.Beraber yasayinca sorun yok. Dini nikah sorun oluyor.Bu zamanda alimler dini nikah yeterli gelmez insanlar sahtecilik yapmasin diye resmi nikahla beraber olsun demislerdir.Bunuda yapsalar iyi olurdu taniki ama bu onlarin secimi burada bir sorun yok.Herkesin hayatina kimse karışamaz.Yapılanı tasvip etmiyorum ama şu zihniyete de karşıyım "imam nikahı kiyip evliyim demesin beraber yaşasın"
Arkadaşım sen belki rahatsın ama o adamın/kadının dini hassasiyeti var zina işlemek istemiyor demekki hem ne olursa olsun dini nikah kiyildiysa Allah katında "evli" oluyorlar bilmem farkında mısınız
Tabiki anayasa var hukuk var herkes resmi nikahta kıymalı ama dini nikah basit bir olay değil bilin istedim..
Aynısını yazicaktim siz yazmış bulundunuz.Beraber yasayinca sorun yok. Dini nikah sorun oluyor.Bu zamanda alimler dini nikah yeterli gelmez insanlar sahtecilik yapmasin diye resmi nikahla beraber olsun demislerdir.Bunuda yapsalar iyi olurdu taniki ama bu onlarin secimi burada bir sorun yok.Herkesin hayatina kimse karışamaz.
CumlemizdenAllah razı olsun kardeşim ya :)
yuzlerce kez yazdim yine yazacagim. nikah bir akittir. sozlesmedir. bunun dinisi resmisi yoktur. bu sozlesmenin amaci da karsilikli haklari korumaktir.. karsilikli haklari korumayan nikah da nikah degildir. yani ben bir hoca bulayim iki dua okutayim. hop artik Allah katinda evliyimle olmuyor o isler.. olsa olsa ikisi de Allah katinda yalanci olur..Yapılanı tasvip etmiyorum ama şu zihniyete de karşıyım "imam nikahı kiyip evliyim demesin beraber yaşasın"
Arkadaşım sen belki rahatsın ama o adamın/kadının dini hassasiyeti var zina işlemek istemiyor demekki hem ne olursa olsun dini nikah kiyildiysa Allah katında "evli" oluyorlar bilmem farkında mısınız
Tabiki anayasa var hukuk var herkes resmi nikahta kıymalı ama dini nikah basit bir olay değil bilin istedim..
Zina yapmamak icin imam nikahı kiyilmamış zaten öyle evliyiz diye etrafı kandırıyorlar birlikte aynı evi paylaştıkları icin. Ayy ben çok sinirlendimYapılanı tasvip etmiyorum ama şu zihniyete de karşıyım "imam nikahı kiyip evliyim demesin beraber yaşasın"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?