• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir garip tanışma olayı !

Bence de saçma.

Kız tarafı onlar sanki. Ailece görüyorlar aslında, ana babasının etkisi altında dmeek ki.

Ben olsam hayır derdim.

merhaba arkadaşlar sizin de fikirlerinizi almak istedim. 28 yaşındayım. bir akrabamız beni biriyle tanıştırmak istiyor. yalnız şöyle bir durum var. ilk görüşme annesi babası ve kendisinin olacağı bir ortamda olacakmış. çünkü çocuk ailesinden başka bir yerde görev yapıyor. ailesi hem onu ziyaret edecekmiş hem de beni görecekmiş. bana garip geldi. biz çocukla aynı şehirdeyiz önce ikimiz görüşüp konuşup anlaşmaya tanımaya karar vermemiz gerekmez mi? ben bunu bu şekilde dile getirdim. ama ailesi böyle istiyor dedi akrabamız.tamam dersem önce tel den iletişim kurcaz. bilemedim saçma geldi biraz. yoksa normal mi bu ben mi abartıyorum ne dersiniz?
Çok saçma ailesi öyle istiyor diye öyle Şeymi olur evlenince de beraber uyursunuz artık :) öocupun ağzı yokmu ben görüşeyim anlaşırsak siz tanışırsınız desin ama belli anne ve babası karar verecek bu evliliğe onlar seni beğenirse çocukta görüşmeye devam edecek sonra konu açarsın ana kuzusu annesinin sözünden çıkmıyor diye kusurabakma ama 3 yıllık evliliğimden ve kk konularından tecrübeli olduk artık geleceği tahmin edebiliyoruz

tebrikler
ana kuzusunun alasını bulmuşsunuz
şimdi bu işe devam ederseniz 3 gün sonra konu açarsanız bile bile lades olmayacak mı bu

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınıza inanır mısınız annem bile anlamıyo git görüş ben de gelirim diyebiliyor beni ne olursa olsun biriyle evlendirme merakı içinde yaşım geçiyo filan diye biraz eski kafa o yüzden de tartışmalar da olabiliyo neyse tekrar teşekkür ederim hepinize

merhaba arkadaşlar sizin de fikirlerinizi almak istedim. 28 yaşındayım. bir akrabamız beni biriyle tanıştırmak istiyor. yalnız şöyle bir durum var. ilk görüşme annesi babası ve kendisinin olacağı bir ortamda olacakmış. çünkü çocuk ailesinden başka bir yerde görev yapıyor. ailesi hem onu ziyaret edecekmiş hem de beni görecekmiş. bana garip geldi. biz çocukla aynı şehirdeyiz önce ikimiz görüşüp konuşup anlaşmaya tanımaya karar vermemiz gerekmez mi? ben bunu bu şekilde dile getirdim. ama ailesi böyle istiyor dedi akrabamız.tamam dersem önce tel den iletişim kurcaz. bilemedim saçma geldi biraz. yoksa normal mi bu ben mi abartıyorum ne dersiniz?
Anne kuzusu olabilir, kendini ifade etmeyi beceremeyen biri olabilir,ailem karar versin kafasında olabilir,olabilirde olabilir yani. Sonuçta çocuk değil karşınızdaki anne/babasinının elinden tutup yanıniza gelsin.
Boşverin bence,siz tanıştıktan sonra tanışmak isteseler anlarım ama bu hali mantıklı değil ve sizin ailenize haksızlık biraz. O zaman sizin ailenizi de istesinler,aileniz bilse belki hoşlanmayacak bu durumdan, birde bu tarafı var.

Tek banama normal geldi bunlar?
Gorucu usulu zaten boyle ilerlemezmi?
Oglan seni gormusmu biyerlerde, begendi diyemi gelmek istiyorlar?

Ben nedense annesi babasiyla geliyor diyosan ; niyeti ciddi ciddi evlenmek diye dusunurdum. Ana kuzusu felan gelmezdi aklima.

Cok garipsediysen zaten telefondada konusucakmissiniz onceden.

Anne kuzusu olabilir, kendini ifade etmeyi beceremeyen biri olabilir,ailem karar versin kafasında olabilir,olabilirde olabilir yani. Sonuçta çocuk değil karşınızdaki anne/babasinının elinden tutup yanıniza gelsin.
Boşverin bence,siz tanıştıktan sonra tanışmak isteseler anlarım ama bu hali mantıklı değil ve sizin ailenize haksızlık biraz. O zaman sizin ailenizi de istesinler,aileniz bilse belki hoşlanmayacak bu durumdan, birde bu tarafı var.

yok canım ya annem tanış bakalım ben de gelirim diyor ne yazık ki aynı kafa iki taraf da ama ben öyle düşünmüyorum zaten bu yüzden çatışma yaşıyorum ailemle de bazı konularda. ailem değer mi vermiyor bana nedir bu anlamıyorum aslında

En güzeli.Ailesini de hemen tanımış olursun.Aile de çok önemli..Ama ailesinin de hemen görmek istemesi kötü işaret.Onlar da beğenecek demek önce.

Su tanisma olayi şahsen benim hoşuma gitmedi bbole olucaksa hic görüşme
Başka çocuk mu yok sana niye tsktin suna onu anlamadim yani

Tek banama normal geldi bunlar?
Gorucu usulu zaten boyle ilerlemezmi?
Oglan seni gormusmu biyerlerde, begendi diyemi gelmek istiyorlar?

Ben nedense annesi babasiyla geliyor diyosan ; niyeti ciddi ciddi evlenmek diye dusunurdum. Ana kuzusu felan gelmezdi aklima.

Cok garipsediysen zaten telefondada konusucakmissiniz onceden.
çocuk görmedi hiç bi yerde facemi vermiş ama orda göremez fotom bile yok koymadım yani. ciddi olabilir de daha ilk etapta ailesini görememe gerek yok benim karar merci ailesi mi bin türlü soru geliyo akıllara

Su tanisma olayi şahsen benim hoşuma gitmedi bbole olucaksa hic görüşme
Başka çocuk mu yok sana niye tsktin suna onu anlamadim yani

canım takmadım çocuğu göremdim tanımıyorum sadece çevremde bu işler böyle olur kafasını yaşayanlar var ve acaba ben mi abartıyorum diye deneyimli insanların fikirlerini almak için buraya yazdım

çocuk görmedi hiç bi yerde facemi vermiş ama orda göremez fotom bile yok koymadım yani. ciddi olabilir de daha ilk etapta ailesini görememe gerek yok benim karar merci ailesi mi bin türlü soru geliyo akıllara

Merci ailesi ne demek? Orayi anlmadim canim. Bazi yerlerde boyle ilerliyor. Ornek biz. Sivasliyiz, kucuk bi koyden suan hollandaya yerlestik, akrabalarin tanislarin cevre koylulerin cogu hollandada. Bize bu sekil gelirler.

Tabi bana sorarsan makbulum; erkek beni gormus ve begenmis olsun, sonra ailesini yollasin gelsinler. Annesi beni uygun gordu bi bakalim kiza diye gelmis olmasini istemem.

yok canım ya annem tanış bakalım ben de gelirim diyor ne yazık ki aynı kafa iki taraf da ama ben öyle düşünmüyorum zaten bu yüzden çatışma yaşıyorum ailemle de bazı konularda. ailem değer mi vermiyor bana nedir bu anlamıyorum aslında
Ailenizin değer vermediğini sanmıyorum,belki anneniz daha güvenli olacağını bile düşünüyor olabilir. Belkide arada tanıdık olduğu için,aileyle görüşmeyi uygub gördüler her ne kadar tuhaf görünsede.
En kötü ihtimalle gidip görün,belki hepimiz yanılıyoruz çok iyi insanlardır. Sonrasında ki tavır nasıl olacak,ailesi size ne mesafede duracak? Hepsini gözlemlersiniz.

Benim arkadaşımın kuzeni de boyle tanıştı diye hatırlıyorum. Erkek, annesi ve ablası; kız ve ablası.
Ondan sonra da görüsmeye devam etmis kızla erkek. Geçen gün de haber göndermislerdi istemek için. Iliskileri nasıldır pek bilmiyorum. Ama oluyor böyle seyler. :)
En azindan kv adayını falan da gözlemlersin. :KK70:

bana da garip geldi ana kuzusu galiba ....

Back
X