- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi eftelya2015
Neden illa doğum gününde ayarladiniz bunu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O çocukta o çekirdek ailenin bir parçası.Farkında mısınız bilmiyorum ama sadece eşinizin oğlu değil,sizin kızınızın da abisi.Baba bir hem de.Kızım da annemde kzımı da görmüyor her gün oğluyla diye bir bahane olamaz ki.Sonuçta sizin kızınız aynı anne babayla aynı evin içinde.Dönemsel olarak ayrı yerde kalabiliyordur.Çocuğun babaya yapışmasının sebebi acaba sizin bu tutumunuz olabilir mi.Bir kadın bir evlat sahibi olarak eşinizle kardeş ilişkilerini pekiştirecek sizle olan iletişimini de sağlıklı yürütecek ortak çözüm bulabilirsiniz.Bu çözüm o oğluyla gitsin biz yalnız olamaz olmamalı.Sonuçta siz oğlu olduğunu bildiğiniz biriyle evlenmişsiniz.Ömrü boyunca da oğlu canı kanı parçası.13 yaşında bir çocuk.O çocuğun TAM sorumluluğunu alın demiyorum ama yapıcılık bu değil.Yarın hayat ne getirir bilinmez ama kızınızın en büyük destekçisi olabilir abi olarak.Bu yakınlığı kurmakta siz büyüklerin elimnde.Sonuçta sizin de o çocuğa karşı az da olsa sorumluluğunuz vr.Onun oğlu diye bir şey yok.Bir babayı evladı ve ikinci karısı arasında bu tarz terchler yaptırıp arada bırakmak zorunda hissettirmeyin.zaten sürekli görüşüyorlar ,hemen her gün görür eşim oğlunu , haftasonları hep bizde her plana o da dahil oluyor haliyle... ayrıca kızıma da ailem baktıgından ve su an yaza girdiğimizden kızım şuan ailemin yanında yazlıkta ben haftasonları gıdıyorum esım arada gelirse geliyor görmeye gelmediği zaman hep oğlu ile haftasonu yani kızımla da çok ilgileniyor hep yanında diyemem..
o nedenle ben tatile gidilecekse illa çekirdek aile olarak gitmek istiyorum.
oğlu ile isterse başbaşa tatile gidebilir bol bol takılırlar benim açımdan sorun yok..
ama izinli günümü, tatilimi huzursuz geçirmek istemiyorum.
oğluyla doğum günü aynıysa yanlış bir hareket yaparak bilinçli bir şekilde tatil ayırtmışsınız bu hiç doğru değil. sizin de kızınız var. aynı şeyi farklı bir eşiniz olsa ve bu şekilde yapsa kızınızın doğum gününü sabote etmesine izin verir miydiniz?? sonuç olarak koca adamdan çocuğun doğum günü daha önemli.
amaaaa ayrı tatil istemeniz pekala hakkınız. ergen bir çocukla uğraşıp tatilde ayrı ayrı takılmak doğru değil. bir de sanırım çocuğu hiç kabullenmediniz çocuk da sizi. çünkü kızınız ergen olduğunda yeni bir çocuğunuzda olduğunda ayrı gayrı mı olacak?? yani iki çocuklu aileler nasıl yapıyorlardır ki birlikte tatil yapıyorlardır??
13 yaşında çocuk tek başına ayrı odada nasıl kalsın yahu. siz ve kızınız bir oda çocuk ve babası bir odada da tatil çok saçma.
içinde ayrı odası olan oda mantıklı.