Şimdi özet geçecek olursak eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var ve eşim benim izin aldığım dönemde çocuklarla birlikte (oğlu ve kızımız) tatile çıkmak istiyor.
Ben eşimin doğumgünü için taa kıştan bir otele rezervasyon yapmıştım haftasonu kaçamağı gibi çocuksuz olarak , oğlu ile aynı gün doğdudundan o gün gitmeyelim dogum gununu kutlayalım o haftada ben ızınlı olacağım, bende ızın alayım hep birlikte tatile çıkalım dedi.
Geçen sene de bu sekılde tatıle çıkmıstık hatta son ıkı senedır çıkıyoruz hep beraber ama geçen sene bir tartışma oldu aramızda ve ben oğlunun bizimle gelmesini istemiyorum çünkü tartışma sebebi o idi.
Şöyle söyleyim çocuk sessiz sakin bir çocuk ama tatilde babaya yapışıyor kızımızda ufak zaten 2 yasında şu an , ben kızımızla o oglu ıle takılıyor. Arada kızımlada ilgileniyor ama benim için yeterli olmuyor.
Ayrıca herseyden sıkılan bır cocuk, denize girmez illa havuz olacak ona da yalnız girmez illa babasıda girecek, arkadas edınse kendı yasıtları ıle takılsa ya da arada azda olsa kardesı ıle ılgılense bizde başbaşa bir havuza falan girsek en basitinden o da yok, ıkıye bolunuyoruz ve bu sekılde tatılden zevk almıyorum.
Ben bu sene birlikte tatil yaparız diye düşünmemiştim,şimdi böyle bir teklif sununca pek birşey diyemedim ama geçen seneki tartışmamızdan ötürü gideceksekte 3 gunden fazla olmamasını aynı seylerı yasamak ıstemedıgımı ve mumkunse ayrı odalı bır yerde konaklamak ıstedıgımı soyledım (bunun nedenı de artık ergenlıge gıren bır cocuk aynı odada kalmak ıstemıyorum gıyınme soyunma sıkıntı oluyor, banyoda gıyın soyun ben boyle rahat edemıyorum ve dagınık kendı esyasını kendısı toplamadıgından ister istemez aynı odada kalınca ben toplamak zorunda kalıyorum )
Kısacası ben illa tatile gidilecekse oğlu olmadan bir tatil yapmak istiyorum.Eşim isterse oğlu ile ayrı tatile gidebilir ona bir lafım olmaz ama bunu eşime nasıl söylesem bilemiyorum.
Sizden ricam da bana bunu düzgün yolla söylemenin bir yolunu bulmanız...