Tadilat oldu degiştirme sansım sıfır gibiNişan elbiseni aldığın yerde git değiştir bence, ve giyene kadar kimseye gösterme.
Iste böyle böyle kaybedersin.Saygısızlık yapmak ve yanlış anlaşılmak istemedim ve bunada sustum malesef
Zaten bunu yapmazsanız yanarsınız. Eğer nişanlınız sizi bu kafadaki insanlarla görüştürmek konusunda ısrarcı bir insansa, ilişkinizi de bir gözden geçirin hazır yol yakınken. Ama yok, onların abuk sabuk davranışlarını o da fark ediyorsa, evlendikten sonra bu insanlarla fazla yüz göz olmayacağınızı da net bir şekilde belirtin.Mesafe koymak en doğrusu olacak
iyi niyetli olmak güzel de bu kadarına gerek yokSaygısızlık yapmak ve yanlış anlaşılmak istemedim ve bunada sustum malesef
Bi sor ya , belli olmaz. Ama tuhaf bi aile, inşallah eş adayın soya çekmemiştirTadilat oldu degiştirme sansım sıfır gibi
Henüz bir yanlışını görmedim inşallah hep öyle olur :)Bi sor ya , belli olmaz. Ama tuhaf bi aile, inşallah eş adayın soya çekmemiştir
Keşke öyle bir imkan olsa tadilat yaptırdımAy lütfen gidin elbiseyi değişin ve kv dahil kimseye söylemeyin. Nişanda görsünler. Çok sinir bozucu
Belki ederinden biraz daha ucuza alırlar, üstüne az bir şey ekleme şansınız var mı? Önce bir gidip konuşsanız?Tadilat oldu degiştirme sansım sıfır gibi
Yanlış düşünüyorsunuz, küçük düşme büyük düşme olayı değil...Nişanlım kızmış evet aynı renk elbise neden alıyorsunuz diye fakat olan oldu elbiseyi bende değiştirmeyi düşündüm fakat onlarla aynı konuma düşmek istemedim sonuçta küçük düşücek olan onlar diye düşündüm
Değiştirin bence.Nişanlım kızmış evet aynı renk elbise neden alıyorsunuz diye fakat olan oldu elbiseyi bende değiştirmeyi düşündüm fakat onlarla aynı konuma düşmek istemedim sonuçta küçük düşücek olan onlar diye düşündüm
Yeni elbise alma imkanınız yok mu. ?Keşke öyle bir imkan olsa tadilat yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?