Bir garip telefon konuşması...

Saygısızlık yapmak ve yanlış anlaşılmak istemedim ve bunada sustum malesef
Iste böyle böyle kaybedersin.
Saygısızlık olmasın diye saygısızlıklara susanlar kaybediyor.

Hayat en kolay kendine saygı duymayanları harcar, insanlar da.

Mesafe koymak en doğrusu olacak
Zaten bunu yapmazsanız yanarsınız. Eğer nişanlınız sizi bu kafadaki insanlarla görüştürmek konusunda ısrarcı bir insansa, ilişkinizi de bir gözden geçirin hazır yol yakınken. Ama yok, onların abuk sabuk davranışlarını o da fark ediyorsa, evlendikten sonra bu insanlarla fazla yüz göz olmayacağınızı da net bir şekilde belirtin.

maddi durumunuz varsa yenisini alın kimseye de söylemeyin daha çok begendim der geçersiniz(açıklamaya bile gerek yok ama).
eğer alamazsanız da insanlar sizin ve eş tarafının hepsinin benzer giyindiğini görünce yüksek ihtimal kıskandıkları belli olacak. çok komik bir durum onaların yerinde olmak istemezdim...
buradan utandım ya kaç yaşında insanlar düğünde çocukların gelinlik giymesi gibi heves etmişler.

Elbise tadilat olduğu icin değişim olmuyorsa kendi paramla başka bir renk bir elbise alırdım. Tuhaf ve uzak durulması gereken insanlar.

Ayıp olmasın diye sustuklarımız bize misliyle geri döner genellikle, aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Yanlış düşünüyorsunuz, küçük düşme büyük düşme olayı değil...
En güzel günlerinizden biri ve o gün kaç kişi aynı renk benzer elbise giyecek...
Hiç kendinizi germeyin. Yeni bı nişanlık alın kendinize.
Ve nişan günü bahsettiğiniz kişilerle mesafeli olun.
Çok şeyler duyduk, gördük, şahit olduk, yaşadık ama bu ne kaç kişi aynı renk kıyafet giyecek...
Ve kv niz inanılmaz kalbi kötü ve ortalık karıştıran bir insan.
Aranıza dağ gibi mesafeyi koyun ilerde başınızı çok ağrıtır bu kadın.

Değiştirin bence.
Ve kimsenin haberi olmasın.
Kınada görsünler.
Bu onlara müthiş bir cevap olur.

Saygı, hatır vs diye susarsanız düğünde, evlilikte mahveder bunlar sizi.

İyi ki eşimin akrabaları uzakta(kaynana görümce haric) tanısmadım hic biriyle. bu ne böyle yerinde olsaydım elbiseyi gizlice değiştirirdim eşimede ceneni sıkı tut derdim.. Cünkü bariz sen sinir ol diye yapılmış bir hareket.. Tabloya gelince Bi şey diyemedim bilemedim bazı insanlar böyle samimiyetten heralde benim görümcelerde hediyelerin fiyatını sorar söyler ilk baş tuhaf gelmişti sonra alıstım bende söylüyorum aldıgımın fiyatını gülüp geçiyoruz ama siz nişanlısınız bariz görgüsüzlük yapmışlar bak böyle pahalı hediye alıyoruz diye.. Birde hepsiyle mesafeli ol işin var cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…