Değiştirmemek için yokuşa sürüyordunuz sanki burada, hiç umudum yoktu sizden ama tebrik ederim, iyi yapmışsınız.Kızlar Nişan olmadan Nişan elbisemi değiştirdim dediğinizi yaptım ve herkes şok oldu kaynanamın suratını görmeniz lazımdınişan bittikten sonra eve gidince nişanlım kaynanama baya kızmış kadın şok oldu beni Baska elbiseyle görünce:))) ve oğluna takılan altınları aldı gitti :))))
Değiştirmemek için yokuşa sürüyordunuz sanki burada, hiç umudum yoktu sizden ama tebrik ederim, iyi yapmışsınız.
Eee sıfırdan yeni bir elbise mi aldınız, diğerini verip üstüne para mı koydunuz, nası değiştirdiniz? O kısmı çok zorlamıştınız da, o yüzden merak ettim.
Kayınvalide takıları niye alıyor? Nişanlınız bir tepki vermedi mi? Siz patlamadan, nişanlınız kendi kendine bazı şeyleri idrak edip, eyleme geçiyor mu, bu nişanlılık sürecinde bunu da gözlemleyin. Hep sizin ittirmenizle bir şeyleri halledecekse, yandınız çünkü.
Hee ben de o enerjiyi almamıştım kendisinden, değiştirmemek için bin tane bahane sunmuştu bize, ondan değiştirdim demesine şaşırdım ama belki aklı başına gelmiştir dedim. Değiştirmediyse ama diğerlerinin kırmızı giymesini de engellediyse, bu da zafer sayılır. Daha küçük bir zafer ama olsun.Bence öyle değil ya.Çünkü diğer mesajında nişanlısı kızdı diye onlar giymedi deyip kesmiş, buradaki ısrar kıyametten sonra değiştirdiğini yazmış.
Ben konu sahibinde elbise değiştirecek tavrı pek almamıştım.
Hee ben de o enerjiyi almamıştım kendisinden, değiştirmemek için bin tane bahane sunmuştu bize, ondan değiştirdim demesine şaşırdım ama belki aklı başına gelmiştir dedim. Değiştirmediyse ama diğerlerinin kırmızı giymesini de engellediyse, bu da zafer sayılır. Daha küçük bir zafer ama olsun.Onların kırmızı giymesine müdahale etmeden, çok daha göz alıcı bir elbiseyle sürpriz yapmasını hayal etmiştim. Böyle filmlerdeki gibi, perdeler açılıyor, konu sahibi ortaya çıkıyor, ışıklar üstüne dönüyor, konfetiler falan filan, herkes haset ve kötü kalplilikten birbirlerini dürtüklüyor, ağlıyor filan. Ahahaha. Bu büyük bir zafer olurdu işte. Üzüldüm şuan. (ay bir ton işim yokmuşçasına koltuğa yayılıp bunları konuşabilme umursamazlığıma da şükürler olsun bu arada )
Ben söyle anladim: nisanlisi kizdigi icin akrabalari kirmizi giymekten vazgecmis ama ayni zaman gelinimizde elbisesini degistirmis ve bu kaynanayi sok etmis olabiliryani tüm nisan törenindekiler elbiselerini degistirmis olmus anladigim kadariyla:)
Nişanlım kızmış evet aynı renk elbise neden alıyorsunuz diye fakat olan oldu elbiseyi bende değiştirmeyi düşündüm fakat onlarla aynı konuma düşmek istemedim sonuçta küçük düşücek olan onlar diye düşündüm
Dediğiniz gibiyse ağzının tadı gelecekte nasıl olacak hayal etmek zor değil. Hatta şimdiden bozulmuş da konu sahibi taviz vererek işlerin yoluna gireceğini düşünüyor sanırım. Yaşayıp görecek o zaman, yapacak bir şey yok.Diğer konuda "sen kırmızı mı giydin" diye sormuşlar, cevap vermemiş. Şimdi de cevap vermeyecek bence.
Konu gerçekse bence değiştirmemiştir elbisesini. Buradaki yorumlara "Aman ağzımızın tadı kaçmasın" modundaydı hep.
Kızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına
git hemen kıyafetin rengini değiştir ve nişan gününe kadar kimseye söyle ben olsam öyle yapardım şahsenKızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?